Skip to content

Kuinka poistat sähköpostin allekirjoituksen Gmailista?

20 de maaliskuu de 2021

Gmailin avulla voit mukauttaa allekirjoituksia tekstillä ja / tai kuvan allekirjoituksella tai sulkemisella, joka näkyy sähköpostin lopussa ja on yleensä siellä, missä kirjoitettu allekirjoitus olisi, jos se tulostettaisiin ja postitettaisiin. Mukautetut allekirjoitukset ovat käteviä, jos harjoittelet liiketoimintaa ja sisällytät logosi, mutta jos sinulla on tilaisuus, ettet halua sisällyttää sitä tai haluat lisätä manuaalisesti toisen allekirjoituksen, tämän ominaisuuden poistaminen käytöstä on hyvin yksinkertaista .

Voit estää Gmailia lisäämästä allekirjoitusta automaattisesti jokaiseen kirjoittamaasi sähköpostiin seuraavasti:

  1. Valitse asetukset rataskuvake Gmailin siirtymispalkissa oikeassa yläkulmassa.

  2. Valitse Katso kaikki asetukset näkyviin tulevasta valikosta.

  3. Mene Kenraali välilehti.

  4. Vieritä alas noin puolivälissä Allekirjoitus -osiossa. Varmista Ei allekirjoitusta on valittu kohdassa Allekirjoitus. Gmail tallentaa kaikki allekirjoituksesi, jotka olet määrittänyt tilillesi. sinun ei tarvitse kirjoittaa niitä uudelleen, kun otat sähköpostin allekirjoitukset uudelleen käyttöön.

  5. Valitse Tallenna muutokset.

Sammuttamalla automaattisen allekirjoituksen voit lisätä oman henkilökohtaisen allekirjoituksesi eri sähköposteille. Jos päätät käyttää vanhaa allekirjoitustasi, valitse se ja Tallenna muutokset uudelleen.

Allekirjoituksen parhaat käytännöt

Jos otat sähköpostin allekirjoituksen takaisin käyttöön, varmista, että se noudattaa parhaita käytäntöjä:

  • Pidä se yksinkertaisena. Tavoitteena vain muutama lause.
  • Muista, että upotetut kuvat voivat kadota eteenpäin ja vastauksissa. Älä laita olennaista tietoa graafisessa muodossa.
  • Ajattele huolellisesti lisäämäsi henkilökohtaiset tiedot. Et koskaan tiedä kenelle viesti välitetään.
  • Erota se. Perinteisesti allekirjoitukset koostuvat kolmesta tai vähemmän rivistä, jotka on erotettu rungosta viivalla, joka koostuu vain kolmesta väliviivasta.
  • Harkitse myös lainauksia ja mielipiteitä. Kaikki vastaanottajat eivät ehkä ota vastaan ​​lainauksia pikanäppäinten sosiaalisista tai poliittisista kysymyksistä.