Skip to content

Kuinka saada 10 dollaria Bitcoinia ilmaiseksi Coinbase-rekisteröinnilläsi

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Lehdistö Kirjaudu. Kirjoita tilisi tiedot, täytä captcha tarvittaessa, hyväksy sopimus ja paina Luo tili. Vahvista sähköpostiosoitteesi.
 • Lehdistö Aloita vahvistus. Valitse asiakirja. Ota kuva ja paina Viimeistele ja aloita vahvistus.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten pääset alkuun Coinbasen kanssa, joka on yksi helpoimmista tavoista ostaa Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja Bitcoin Cash (Bcash). Kun tili on luotu Coinbase-verkkosivustolle, käyttäjät voivat ostaa nämä kryptovaluutat luottokortilla tai pankkitilillä samalla tavalla kuin online-ostokset tehdään Amazonissa.

Coinbase-tilin rekisteröinti

 1. Siirry valitsemassasi selaimessa osoitteeseen Coinbase.com ja napsauta Kirjaudu -painiketta oikeassa yläkulmassa.

 2. Näkyviin tulee lomake, jossa on kentät etu- ja sukunimellesi, sähköpostiosoitteellesi ja salasanallesi. Varmista, että käytät oikeaa nimesi passi- tai ajokortissasi esitetyllä tavalla, koska aliaksen käyttäminen saattaa viivästyttää henkilöllisyytesi vahvistamista myöhemmin. Tarkista, että myös sähköpostisi on kirjoitettu oikein.

 3. Valitse salasanasi. Varmista, että käytät vähintään yhden numeron lisäksi isojen ja pienten kirjainten yhdistelmää.

 4. Tarkista En ole robotti reCAPTCHA-suojauslaatikko ja Käyttäjäsopimus ja Tietosuojakäytäntö valintaruutu.

 5. paina Luo tili -painiketta.

 6. Vahvistusviesti lähetetään nyt valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Käy sähköpostisi postilaatikossa ja avaa sähköposti. Sen sisällä tulisi olla vahvistuslinkki. Napsauttamalla sitä avautuu uusi selainikkuna, joka aktivoi Coinbase-tilisi.

 7. Sinulle esitetään nyt vaiheet henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Voit ohittaa tämän toistaiseksi ja tehdä sen myöhemmin, mutta se on syytä määrittää, koska mitä enemmän tietoja annat heille, sitä enemmän salausvaluuttaa saat ostaa viikossa ja sitä turvallisemmaksi tilisi tulee.

Henkilöllisyytesi vahvistaminen Coinbasessa

Coinbase antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa henkilöllisyytesi useilla menetelmillä tilin luomisen aikana ja sen jälkeen Asetukset> Suojaus vaihtoehtoja Coinbasessa Kojelauta. Voit käyttää näitä vaihtoehtoja milloin tahansa.

Henkilöllisyytesi vahvistaminen Coinbasessa voi auttaa nostamaan ostorajaasi (viikoittain ostettavien kryptovaluuttojen määrää) ja parantamaan tilisi turvallisuutta. Tätä pyydetään joko tilin vahvistusviestissä olevasta linkistä, joka sinulle olisi lähetetty Coinbase-tilin luomisen jälkeen, tai Kojelauta turvallisuusasetukset.

Puhelinnumero: Puhelinnumerosi vahvistaminen on hyvin yksinkertainen prosessi. Sinua pyydetään valitsemaan numero, johon numero on rekisteröity, ja itse numero. Lähetettyään nämä tiedot Coinbase lataa toisen verkkosivun ja lähettää tekstiviestin matkapuhelimeesi koodilla. Kirjoita tämä koodi uuden sivun vahvistuskenttään ja napsauta sinistä Vahvista puhelinnumero -painiketta.

Osoite: Sinua pyydetään täyttämään asuinosoitteesi vahvistettuasi puhelinnumerosi tilin alkuasetuksissa tai sisään Asetukset> Oma profiili -osio Kojelauta kirjautumisen jälkeen. Kuten muillakin tilitiedoilla, on tärkeää olla totta täällä. Maa Erityisesti kenttä on erittäin tärkeä, koska se määrittää, mitä rahoituspalveluja voit käyttää Coinbasessa ja kuinka paljon voit ostaa tai myydä.

Asiakirjan vahvistus: Tilin alkuasetusten osoiteosion jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi jakamalla kopiot valtion hyväksymästä henkilötodistuksesta, kuten passi, todistus ikäkortista tai ajokortti. Pyydetyt asiakirjat vaihtelevat sen mukaan, missä maassa olet. Jos ohitit tämän vaihtoehdon alun perin, sinua muistutetaan lähettämään nämä tiedot Coinbase-hallintapaneeliin kirjautumisen jälkeen. Löydät myös vaihtoehdon lähettää asiakirjat Asetukset> Rajat.

 1. Tilin määrityksessä sinulle näytetään sininen painike, joka kertoo Aloita vahvistus. Aloita prosessi painamalla sitä.

 2. Kun olet aloittanut asiakirjojen vahvistusprosessin, sinulle annetaan valita kahdesta kolmeen dokumenttityyppiä. Napsauta sitä, jota haluat käyttää, kuten passi tai ajokortti.

 3. Seuraavassa näytössä on kameraominaisuus, joka mahdollistaa laitteesi verkkokameran. Pidä henkilötodistustasi verkkokamerasi edessä ja paina Ota tilannekuva -painiketta ottaaksesi siitä kuvan.

 4. Otettu valokuvan esikatselu näkyy pian sivulla. Jos valokuva on selkeä ja siinä näkyy kasvosi ja kaikki tarvittava teksti, paina Viimeistele ja aloita vahvistus -painiketta. Jos haluat tehdä valokuvasi uudelleen, paina vain Ota uusi tilannekuva -painiketta ja yritä uudelleen. Voit kokeilla niin monta kertaa kuin haluat.

 5. Coinbase voi viedä lähettämästäsi asiakirjasta useita päiviä – yli viikon.

Coinbase-maksuvaihtoehdot

Yhdysvaltain Coinbase-käyttäjät voivat käyttää PayPalia lunastamaan kryptovaluutta käteisenä, pankkisiirtona varojen nostamiseen ja tallettamiseen sekä luotto- ja maksukortteihin krypto-kolikoiden ostamiseen. Paras vaihtoehto on kuitenkin yhdistää pankkitili Coinbase-tilillesi, koska tätä maksutapaa voidaan käyttää salauksen ostamiseen ja myyntiin sekä varojen tallettamiseen ja nostamiseen.

Sinua pyydetään lisäämään maksutapa, kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi tilin alkuasetuksissa. Jos päätit ohittaa tämän vaihtoehdon, voit lisätä maksutavan tililtäsi napsauttamalla Ostaa myydä linkki ylävalikossa ja valitsemalla Lisää uusi tili alla Maksutapa.

Veloitus- tai luottokorttitietojesi lisääminen mahdollistaa yleensä Bitcoinin, Litecoinin, Ethereumin ja Bitcoin Cashin välittömän ostamisen Coinbasesta. PayPalin lisääminen on myös välitöntä. Kun lähetät pankkitilitietosi, on yleensä kahden päivän (tai enemmän) odotusaika, ennen kuin sitä voidaan käyttää ostamiseen tai myymiseen.

Coinbase-ostorajan nostaminen

Coinbase yleensä rajoittaa uusia tilejä 300 dollarin ostorajalla. Tämä tehdään rahanpesun ja muun laittoman toiminnan estämiseksi. Rajaa voidaan nostaa tekemällä jokin seuraavista.

 1. Profiilisi täydentäminen: Kaikkien Coinbase-tilitietojesi täyttäminen on nopein tapa lisätä ostorajaasi. Tähän sisältyy puhelinnumeron lisääminen (ja vahvistaminen) ja vähintään yhden henkilöllisyystodistuksen lähettäminen.

 2. Tee säännöllisiä ostoksia: Coinbase-tilien, jotka ovat usein aktiivisia, ostorajat kasvavat yleensä. Yritä tehdä yksi pieni osto viikossa kuukauden tai kahden ajan.

 3. Odota: Mitä vanhempi tili on, sitä oikeutetumpi se näkyy Coinbasen silmissä. Uudemmat tilit ovat yleensä rajoitettuja, kun taas vanhemmilla rajoitukset poistetaan lopulta.

Kuinka saada 10 dollaria ilmaista Bitcoinia Coinbasen avulla

Kuka tahansa voi liittyä Coinbaseen ilmaiseksi Coinbase-verkkosivustolta, mutta jos tunnet jonkun muun, joka on jo jäsen, kannattaa pyytää häntä kutsumaan sinut ensin. Jos kirjaudut Coinbase-palveluun jonkun kutsun kautta, kyseisen henkilön tilille hyvitetään 10 dollarin arvoinen Bitcoin, mutta myös sinun, kun käytät yli 100 dollaria. Lisäksi kun olet luonut tilisi, voit pyytää omia ystäviäsi ansaitsemaan toisen 10 dollaria Bitcoinia.

 1. Kutsu joku Coinbaseen kirjautumalla sisään tilillesi ja napsauttamalla nimesi näytön oikeassa yläkulmassa.

 2. Valikko avautuu. Klikkaa Kutsua ystäviä vaihtoehto.

 3. Sinut ohjataan sivulle, jolla on mahdollisuus kutsua ihmisiä Coinbaseen Facebookin tai Twitterin kautta, mutta voit käyttää myös sähköpostia. Sivulla näkyy myös verkkosivustolinkki, jonka voit jakaa toisessa sosiaalisessa verkostossa, kuten Instagramissa, tai jopa blogikirjoituksessa.