Skip to content

Kuinka saada Amazon Alexa autoon

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Amazon Echo Auto on yksinkertaisin tapa, mutta voit käyttää myös Alexa-yhteensopivia GPS-laitteita ja Bluetooth-kaiuttimia.
 • Asenna ja asenna Alexa> kytke tarvittaessa laite ajoneuvoon> liitä laite Alexaan> liitä Alexa ajoneuvon äänijärjestelmään.
 • Toinen vaihtoehto: Osta ajoneuvo, jossa on sisäänrakennettu solukkoluokka = ”comp mntl-sc-block mntl-sc-block-html”> Alexa on Amazonin virtuaaliassistentti, joka voi tarjota uutisia ja säätietoja, hakea urheilutuloksia, kartoittaa reittejä ja suorittaa monia muita toimintoja. Sitä käytetään ensisijaisesti kotona, mutta on olemassa useita tapoja saada Amazon Alexa myös autoon.

  Alexa vaatii Internet-yhteyden. Autossasi se tarkoittaa, että sen on käytettävä puhelimesi matkapuhelimen id = ”kuusi tapaa saada alexa-autosi”>

  Kuusi tapaa saada Alexa autoon

  On kuusi päätapaa saada Alexa autoon, ja jokaisella on omat edut ja haitat. Vaikka Amazon Echo Auto on vaihtoehto, se on vain jäävuoren huippu.

  Tässä on kuusi tapaa saada Alexa autoon:

  • Amazon Echo Auto: Tämä on yksinkertaisin tapa saada Alexa autoon, varsinkin jos olet jo perehtynyt muihin Echo-laitteisiin. Amazon Echo Auto on pohjimmiltaan Echo tai Dot, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi autoteollisuudessa. Se käyttää puhelimesi Internet-yhteyttä ja edellyttää myös, että asennat Alexa-sovelluksen puhelimeesi.
  • Alkuperäisten laitteiden infotainment-keskukset: Tämä on helpoin tapa käyttää Alexaa autossa, koska se on rakennettu suoraan infotainment-keskukseen. Joissakin ajoneuvoissa on jopa sisäänrakennettu matkapuhelin id = ”amazon-echo-auto”>

   Amazon Echo Auto

   Amazon Echo Auto on pohjimmiltaan vain Echo-tuotelinjan jatke, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi autoissa. Se muodostaa yhteyden puhelimeesi Internet-yhteyden saamiseksi, koska Echo-laitteet eivät kykene käsittelemään puhetta ja vastauksia ilman Internet-yhteyttä.

   Koska Echo Auto on suunniteltu käytettäväksi autoissa, sen mukana toimitetaan 12 V: n USB-sovitin, ja se voi muodostaa yhteyden auton äänijärjestelmään Bluetoothin tai langallisen apuliitännän kautta. Lisätietoja tämän toiminnasta on Amazon Echo Auton täydellisessä oppaassa.

   Alexan käyttö tehtaan infotainment-järjestelmissä

   Jos olet uuden ajoneuvon markkinoilla ja olet Alexan fani, on olemassa joukko ajoneuvoja, jotka Alexa on rakentanut suoraan sisään. Sen sijaan, että tarttuisit lisälaitteisiin, Alexaan pääsee samalla käyttöliittymällä kuin käytät radiossa, navigoinnissa, handsfree-puheluissa ja kaikessa muussa.

   Tämäntyyppisen Alexa-integraation etu on, että sitä on erittäin helppo käyttää. Ei ole mitään ylimääräistä ostettavaa tai asennettavaa, sinun tarvitsee vain esittää Alexalle kysymyksiä aivan kuten kotona.

   Tämän toteutuksen haittana on, että sitä ei ole saatavana useimmissa ajoneuvoissa, eikä se todennäköisesti ole ominaisuus, joka houkuttelee monia ihmisiä ostamaan ajoneuvon, josta he eivät muuten olisivat kiinnostuneita.

   Kuinka saada Alexa autoon Alexa-yhteensopivilla laitteilla

   Kun olet poistunut Echo Autosta, on olemassa paljon Alexa-yhteensopivia laitteita, joiden avulla voit saada Alexan autoon. Nämä laitteet jakautuvat kahteen laajaan luokkaan, jotka ovat Alexa-yhteensopivat navigointilaitteet ja Alexa-yhteensopivat Bluetooth-kaiuttimet, mutta käytät niitä suunnilleen samalla tavalla.

   Voit käyttää Echo Dotia samalla menetelmällä, mutta sinun on löydettävä 12 V: n USB-sovitin virran saamiseksi.

   1. Asenna Alexa-sovellus puhelimeesi.

    • iOS: Alexa App Storessa
    • Android: Alexa Google Playssa
   2. Määritä Alexa puhelimeesi.

   3. Jos Alexa-yhteensopivalla laitteellasi on oma sovellus, asenna ja asenna se.

    Jotkut laitteet käyttävät vain Alexa-sovellusta, ja toiset vaativat ylimääräisen sovelluksen. Esimerkiksi Alexa-yhteensopiva Garmin Speak -navigaattori vaatii Garmin Drive -sovelluksen (iOS, Android)

   4. Asenna Alexa-yhteensopiva laite ajoneuvoon. Tämä voi tarkoittaa sen asentamista kojelautaan tai tuulilasiin, asettamista mukinpitimeen tai sijoittamista muuhun turvalliseen paikkaan.

   5. Liitä tarvittaessa Alexa-yhteensopiva laite ajoneuvosi sähköjärjestelmään tupakansytyttimen tai 12 V: n lisävarustepistorasian kautta.

    Jotkut Alexa-yhteensopivat laitteet ovat akkukäyttöisiä. Toiset, kuten Echo Dot, vaativat erillisen 12 V: n USB-sovittimen hankkimista.

   6. Käynnistä laite ja liitä se Alexa-sovellukseen. Kytke tarvittaessa puhelimesi Wi-Fi-hotspot päälle tai aktivoi hotspot-laitteesi Internet-yhteyden muodostamiseksi.

   7. Liitä Alexa-yhteensopiva laite ajoneuvosi audiojärjestelmään joko Bluetoothin tai langallisen apuliitännän kautta, jos jompikumpi niistä on käytettävissä.

    Jos pääyksikössäsi ei ole Bluetoothia tai aputuloa, sinun on valittava Alexa-yhteensopiva kaiutin, kuten Dot, joka toimii yksin. Jos valitset tämän reitin, sinun on mykistettävä auton audiojärjestelmä manuaalisesti kuunnellessasi musiikkia tai soittaessasi Alexa-laitteen kautta.

   8. Olet nyt valmis käyttämään Alexaa ajoneuvossasi äänikomennoilla.

   Alexan käyttäminen autossa vain puhelimella

   Viimeinen tapa käyttää Alexaa autossa on käyttää Alexa-sovellusta ilman lisälaitteita. Tämä antaa sinulle pääsyn täsmälleen samoihin tietoihin, mutta se on vähemmän kätevää ja myös vähemmän turvallista.

   Asia on, että vaikka Alexa-yhteensopivat laitteet käyttävät puhelintasi ja vaativat, että Alexa-sovellus on asennettu, ne antavat sinun tehdä sen kaikki handsfree-toiminnolla. Alexa-sovellusta ei voi käyttää handsfree-tilassa ilman ulkoista laitetta, kuten Garmin Speak, tai Alexa-yhteensopivaa kaiutinta, kuten Rova Viva.

   Jos haluat käyttää Alexaa autossa vain puhelimellasi, sinun on käynnistettävä sovellus ja napautettava soittokuvaketta sen sijaan, että sanoit vain herätyssanasi. Soittokuvakkeen koskettaminen antaa sinun antaa äänikomentoja tai esittää kysymyksiä, ja Alexa vastaa. Tämän pienen kuvakkeen napauttaminen ajon aikana ei kuitenkaan ole erityisen helppoa tai turvallista.