Skip to content

Kuinka saada puhelimesi värisemään

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Helpoin tapa Samsungille: Pyyhkäise aloitusnäytössä alaspäin Ilmoituspaneeli> napauta Ääni -kuvaketta, kunnes näet Värinä tila.
 • IPhone: asetukset > Äänet ja haptit > vaihda Värinä hiljaisessa että Päällä.
 • Monet Android-puhelimet voidaan asettaa värisemään painamalla Äänenvoimakkuutta pienemmälle kunnes se värisee.

Tässä artikkelissa selitetään seitsemän tapaa saada älypuhelin värisemään. Ohjeet koskevat Samsungia, Androidia ja iPhone 7: ää tai uudempaa.

Kuinka saada Samsung-laite värisemään

Samsung-älypuhelimissa on useita vaivattomia tapoja ottaa käyttöön värinätoiminto. Tämä on helpoin tapa.

Ota värinä tila käyttöön ilmoituspaneelissa

 1. Tuo ilmoituspaneeli näkyviin pyyhkäisemällä aloitusnäytön yläosaa alaspäin pikavalinnat.

 2. Pikanäppäinten joukossa on a Ääni -kuvake, joka on tyypillisesti toinen symbolin jälkeen Wi-Fi -kuvaketta. Jos älypuhelimen ääni on päällä, kuvake on sininen ja näyttää melua aiheuttavan.

 3. Napauta Ääni -kuvaketta, kunnes näet Värinä tila -kuvaketta. Samsung-laitteen tulisi myös värisemään osoittamaan, että se on värinätilassa.

Ota värinätila käyttöön äänenvoimakkuuspainikkeilla

Voit ottaa värinätoiminnon käyttöön myös painamalla äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta Samsung-laitteessa, kunnes näet värinätoiminnon kuvakkeen soundbarissa ja tunnet värinän.

Jos tämä menetelmä ei toimi, äänenvoimakkuusnäppäimet voidaan asettaa ohjaamaan median ääntä. Soundbar sanoo ”Media” kun painat äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta.

 1. paina Äänenvoimakkuutta pienemmälle -näppäintä näyttääksesi soundbarin.

 2. Tuo pyyhkäisy alas soundbarissa Äänen pikakuvakkeet valikossa.

 3. Vaihda Käytä äänenvoimakkuusnäppäimiä mediaan että Vinossa asentoon. Nyt voit siirtyä värinä-tilaan äänenvoimakkuusnäppäimillä.

  Vaihtoehtoisesti pyyhkäise soittoäänen soundbaria alaspäin ja napauta sitten joko Soittoääni -kuvaketta tai vedä Soittoääni liukusäädin vasemmalle siirtyäksesi värinä-tilaan.

Ota värinä tila käyttöön Asetuksissa

Lopuksi voit asettaa Samsung-laitteen värinä-tilaan avaamalla laitteen taustapuolen asetukset.

 1. Avaa ilmoitus pyyhkäisemällä aloitusnäytön yläosassa alas paneeli.

 2. Napauta asetukset > Äänet ja tärinä.

 3. Napauta Äänitila > Värinä.

Kuinka saada muut Android-laitteet värisemään

Muilla Android-älypuhelimilla on samanlaiset menetelmät laitteen asettamiseksi värinätilaan. Valitse helpoin tapa laitteessasi käytettävissä olevan mukaan:

 • Aseta laite Värinä-tilaan aloitusnäytön pikavalikoista.
 • Aseta laite Värinä-tilaan äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeella. Varmista, että äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä ei ole asetettu ohjaamaan median äänenvoimakkuutta.
 • Aseta laite Värinä-tilaan Asetukset-asetusten avulla.

Muita värinätilan asetusta osoittavia otsikoita voivat olla Kosketa tärinää, Ääniprofiilitai jotain vastaavaa.

Kuinka saada iPhone värisemään

IPhonessa voit asettaa puhelimesi hiljaiseksi. Määritä laite värinä-tilaan avaamalla taustapuolen asetukset. Näin otat värinä-tilan käyttöön iPhonessa.

 1. Mene asetukset > Äänet ja haptit.

 2. Vaihda Värinä hiljaisessa että Päällä asentoon. Tämä varmistaa, että iPhonesi on värinä-tilassa, kun asetat sen hiljaiseksi äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeella.

Kuinka saada iPhone värisemään käyttämällä ääniä ja värähtelymalleja

Voit myös vierittää Ääni- ja värinämallit -asetuksiin mukauttamalla värinätyyppiä eri sovelluksille ja toiminnoille, mukaan lukien soittoääni, tekstiaika, muistutusilmoitukset ja AirDrop.

 1. Napauta ominaisuutta, jolle haluat asettaa mukautetun värinän.

 2. Napauta Tärinä.

 3. Valitse haluamasi värinäkuvio. Luo uusi värinä napauttamalla Mukautettu tärinäja napauta sitten ainutlaatuista rytmiä.

Kuinka saada puhelin värisemään jatkuvasti sovelluksella

Sovellusten valmistajat ovat myös hyödyntäneet älypuhelimien värähtelytoimintoa tehdäkseen sovelluksia rentoutumiseen. Monien tärinäohjelmien avulla käyttäjät voivat asettaa älypuhelimen värähtelyn pitkäksi ajaksi esimerkiksi väsyneiden lihasten hierontaan tai unen auttamiseen. Monissa sovelluksissa on myös asetuksia äänien rauhoittamiseksi mukavuuden lisäämiseksi. Monet tällaiset sovellukset löytyvät Google Play -kaupasta ja Apple App Storesta.

 • Massager Vibration -sovellus (Android): Tämä sovellus sisältää nollasta 100: een valitsimen värinän säätämiseksi. Siellä on myös neljä värähtelyvaihtoehtoa. Pyyhkäise oikealle päästäksesi rentouttavien äänien asetuksiin. Napauta Käyttäjän mukautettu aloita ääni ja napauta sitten ääniä, jotka haluat kuulla. Voit napauttaa useita ääniä kerralla, jotta kokemus olisi monimutkaisempi.
 • Body Massager -tärinäohjelma (Android): Tämä sovellus sisältää virtapalkin, joka säätää tärinän tasoa. Värähtelyvaihtoehtoja on viisi. Napauta vaihtoehtoja ja säädä sitten nopeutta. Lehdistö alkaa kytkeäksesi haluamasi värinäasetuksen päälle. Lehdistö Lopettaa sammuttaa tärinä.
 • iMassage U tärisevä hierontalaite (iOS): Tällä sovelluksella on vaivaton virta- ja virrankatkaisuasetukset tärinän käynnistämiseksi ja lopettamiseksi. Valitse Kuviot löytää viisi ilmaista mallia. Muita malleja voi käyttää premium-tilillä, joka maksaa 1,99 dollaria.
 • iVibe Best Vibrating Massager (iOS): Tällä sovelluksella on yksinkertainen napautus tärinän aloittamiseksi ja lopettamiseksi. Valitse asetukset löytää kaksi ilmaista mallia. Muita malleja voi käyttää premium-tilillä, joka maksaa 1,99 dollaria.