Skip to content
iOS

Kuinka saada puuttuvat iPhone-yhteystiedot takaisin

19 de maaliskuu de 2021

Onko iPhone-yhteystietosi kadonneet? Se voi tuoda tuottavuutesi pysähdykseen, jos puuttuvat merkinnät ovat tärkeitä työn tai liiketoiminnan kannalta. Onneksi monet muut ihmiset ovat myös menettäneet yhteystietonsa iPhonessa, ja heidän palauttamiseensa on useita strategioita.

Mitä iPhonen puuttuvat yhteystiedot näyttävät

Ihmiset yleensä tietävät puuttuvista kontakteista avatessaan Yhteystiedot-sovelluksen. Joskus yksi tai kaksi merkintää voidaan piilottaa, kun taas äärimmäisissä tapauksissa koko osoitekirja voidaan poistaa.

Kadonneiden yhteystietojen syy iPhonessa

Kadonneet iPhone-kontaktit johtuvat yleensä iOS-käyttöjärjestelmän päivityksestä, iCloud-tietojen synkronointivirheistä, Wi-Fi-yhteysongelmista tai tilin katkaisemisesta.

Puuttuvien iPhone-yhteystietojen palauttaminen

Jos olet kadottanut kaikki yhteystietosi, on olemassa useita tarkistuksia ja vinkkejä, joiden avulla voit palauttaa ne.

On suositeltavaa tutkia näitä vinkkejä yksinkertaisemmasta edistyneempään, koska helpoin ratkaisu on toisinaan paras ja nopein vastaus tekniikkaongelmiin.

Näin palautat yhteystiedot iPhonessa.

 1. Hae heidän sukunimeään. Jos uskot yhteystiedon olevan poistettu iPhonen Yhteystiedot-sovelluksesta, yritä etsiä hänen sukunimeään tai sukunimeään etunimen sijaan. Olet ehkä kirjoittanut heidän tietojaan väärin tai lajitteluasetuksesi on määritetty näyttämään sukunimet ensin.

 2. Kytke iPhone pois päältä ja päälle. Vanha mutta hyvä. IPhonen uudelleenkäynnistys voi korjata useita sovellus- ja tietovirheitä.

 3. Sammuta lentokonetila. Jos olet lisännyt yhteystietoja toisesta laitteesta tai palvelusta, iPhonen on oltava yhteydessä Internetiin tai matkapuhelinverkkoon tietojen synkronoimiseksi.

 4. Ota Wi-Fi käyttöön. Jos matkapuhelinverkkosi signaali on heikko, iPhone ei välttämättä synkronoi kaikkia tietojaan. Kun Wi-Fi otetaan käyttöön, se voi synkronoida tietoja ja ladata tiedostoja nopeammin ja useammin.

  Monet iPhone-sovellukset ja asetukset synkronoidaan vain, kun ne ovat yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

 5. Ota iCloud-yhteystietojen synkronointi käyttöön. Avata asetukset > Salasanat ja tilit > iCloud > iCloud ja varmista, että vieressä oleva kytkin on Yhteystiedot on päällä ja vihreä.

 6. Kytke iCloud pois päältä ja takaisin päälle. Jos olet vahingossa menettänyt yhteystietoja iPhonessa, temppu saada ne takaisin on avata asetukset > Salasanat ja tilit > iCloud > iCloud ja käännä vieressä olevaa vaihtokytkintä Yhteystiedot vinossa.

  Tämä poistaa yhteystietosi iPhonesta ja päivittää lähinnä osoitekirjaasi. Minuutin kuluttua napauta kytkintä uudelleen ja kaikkien yhteystietojesi pitäisi synkronoitua uudelleen iCloud-tililtäsi.

 7. Ota käyttöön muu tilin yhteystietojen synkronointi. Jos olet lisännyt muita tilejä, kuten Outlook, siirry osoitteeseen asetukset > Salasanat ja tilit > Näkymät ja käynnistä Yhteystiedot täällä myös.

 8. Tarkista synkronointiasetuksesi. Jos olet kadottanut kaikki yhteystiedot iPhonessa, tietojen synkronoinnissa voi olla palvelinvirhe. Tämä voidaan korjata varmistamalla, että iPhone on asetettu synkronoimaan tietoja säännöllisesti aina, kun se on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

  Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen asetukset > Salasanat ja tilit > Hae uudet tiedot, ota käyttöön Työntää ja aseta hakuaikatauluksi Automaattisesti.

 9. Tuo SIM-kortilta. Jos mietit, kuinka palauttaa yhteystiedot iPhonessa puhelimen vaihdon jälkeen, sinun on ehkä aloitettava manuaalinen tuonti SIM-kortiltasi. Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen asetukset > Yhteystiedot ja napauta Tuo SIM-yhteystiedot.

  Jos sinulla on useita tilejä, jotka on liitetty iPhoneen tai SIM-korttiin, sinua pyydetään valitsemaan, mitä haluat käyttää lähteenä. Mahdollisuus tuoda SIM-kortilta voi myös olla käytettävissä vain tietyillä alueilla.

 10. Lisää poistetut tilit uudelleen. Jos olet äskettäin poistanut tilin iPhonesta, yhteystietosi on ehkä yhdistetty siihen. Lisää vain tili uudelleen ja tarkista, palaako yhteystietosi.

 11. Nollaa verkkoasetukset. Tämä poistaa kaikki Wi-Fi-asetukset, mutta on myös tiedetty korjaavan puuttuvat iPhone-yhteystiedot. Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen asetukset > Kenraali > Nollaa ja napauta Nollaa verkkoasetukset.

 12. Suorita iTunes-palautus. Jos olet varmuuskopioinut iPhonen iTunesiin tietokoneellasi, tarkista varmuuskopiosi iTunesista nähdäksesi, onko puuttuvia yhteystietojasi. Jos ne ovat, voit palauttaa iPhonen tästä varmuuskopiosta.

  Jos teet tämän, kaikki iPhoneen tehdyt muutokset varmuuskopion luomisen jälkeen poistetaan.