Skip to content

Kuinka saat hidas Gmail IMAP nopeammin?

19 de maaliskuu de 2021

Gmail työpöydän sähköpostiohjelmassa on upea. Näet kaikki tarrat ja postit ja voit etsiä myös arkistoista – kun sähköpostiohjelma on ladannut kaikki 10 Gt postia ja sitten joitain Kaikki viestit kansiossa, unohtamatta kopioita kaikissa tarrakansioissa.

Haluaisitko, että saisit uusimmat postit, siirrä ja tunnista viestejä, näet kaikki kansiot etkä silti tarvitse käsitellä satoja tuhansia sähköposteja työpöydällä, kun Gmail-arkisto on vain selainvälilehden päässä?

Gmail tarjoaa tavan rajoittaa näytettävien viestien määrää sähköpostiohjelmalle kussakin kansiossa. Tämä voi tehdä synkronoinnista nopeampaa ja työpöytäsi sähköpostin kevyemmäksi, kun kaikki viimeisimmät sähköpostit ovat edelleen käytettävissä.

Nopeuta Gmail IMAP -palvelua rajoittamalla sähköpostia

Voit rajoittaa kansiossa näkyvien viestien määrää Gmailissa, jotta sähköpostiohjelmallasi on vähemmän ladattavaa, välimuistia ja synkronointia:

  1. Valitse asetukset vaihde Gmailin oikeassa yläkulmassa.

  2. Valitse Katso kaikki asetukset avautuvasta valikosta.

  3. Mene Edelleenlähetys ja POP / IMAP välilehti.

  4. Varmista Rajoita IMAP-kansiot sisältämään enintään tämän määrän viestejä on valittu kohdassa Kansion koon rajoitukset.

  5. Valitse haluamasi määrä viestejä, jotka näytetään sähköpostiohjelmissa. Gmail valitsee viimeisimmät 1000, 2000, 5000 tai 10 000 viestiä valintasi mukaan.

  6. Valitse Tallenna muutokset.

Tee Gmailista nopeampi piilottamalla kansiot ja tunnisteet

Voit myös nimetä tunnisteet ja kansiot, jotka sähköpostiohjelma näkee. IMAP-pääsyn estäminen Gmail-kansioon tai -tunnisteeseen:

  1. Valitse asetukset vaihde Gmailin oikeassa yläkulmassa.

  2. Valitse Katso kaikki asetukset näkyviin tulevasta valikosta.

  3. Valitse Tarrat välilehti ikkunan yläosassa.

  4. Varmista että Näytä IMAP: ssä ei ole valittu tarroista tai kansioista, jotka haluat piilottaa Gmailista.

Joillekin tarroille toinen vaihtoehto on valita Näytä, jos lukematon.