Skip to content

Kuinka saat iPhone Mailin pitämään vähemmän poistettuja postikohteita?

19 de maaliskuu de 2021

Kun poistat sähköpostit iPhonesta, ne menevät Roskakori-kansioon, jotta voit helposti palauttaa ne. Poistetut sähköpostit on hyvä poistaa ajoittain, jotta ne eivät kasaudu ja käytä tallennustilaa. Poistettujen kohteiden poistaminen Roskakori-kansiosta vapauttaa tallennustilaa puhelimellasi ja ilmoittaa Roskakori-kansion. Poistetun sähköpostin löytäminen on helpompaa, jos sinun ei tarvitse käydä läpi satoja muita viestejä.

Tämän artikkelin tiedot koskevat iOS 12: ta, vaikka ohjeet ovat samanlaiset tällä hetkellä tuetuilla iOS-versioilla.

Kuinka poistaa poistetut sähköpostit

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa roskakoriin lähetetyille poistetuille sähköposteille. Joko valitse, mitkä haluat poistaa tai tyhjentää kaikki roskakorikansiot.

  1. Avaa Mail-sovellus ja napauta Takaisin.

  2. Sen Postilaatikot -näytössä Roskakori.

    Jos puhelimessasi on useampi kuin yksi sähköpostitili, etsi Roskakori-kansio, joka vastaa tiliä, josta haluat poistaa sähköpostit.

  3. Napauta Muokata, valitse tietyt sähköpostit, jotka haluat poistaa pysyvästi, ja valitse sitten Poistaa. Tai poista kaikki sähköpostit kerralla valitsemalla Muokata > Poista kaikki.

  4. Poistamasi sähköpostit ovat kadonneet Roskakori-kansiosta, eikä niitä voi palauttaa.

Toinen tapa poistaa sähköposteja roskakorista on sähköpostipalveluntarjoajan verkkosivustosivusto. Voit esimerkiksi poistaa poistetut kohteet siirtymällä Roskakori-kansioon osoitteessa Gmail.com. Tämä menetelmä poistaa sähköpostit iPhone Trash -kansiosta vain, jos IMAP on määritetty.