Skip to content

Kuinka seurata presidentin keskusteluja

20 de maaliskuu de 2021

Voit katsella presidentin keskusteluja ilmaiseksi, jos sinulla on antenni tai kaapeliliittymä. Johtoleikkurit voivat katsella keskustelun suoratoistoja tietokoneesta, tabletista, älypuhelimesta tai televisiosta yhteensopivalla suoratoistolaitteella ja kaikilla suoraa televisiota tarjoavilla palveluilla.

Kuinka suoratoistaa presidenttikeskusteluja Network News -sivustoilla ja -sovelluksissa

Jokainen keskustelu lähetetään suorana ABC: llä, CBS: llä, C-SPAN: lla, FOX: lla ja NBC: llä sekä kaapeliuutiskanavilla, mukaan lukien CNN, Fox News, Fox Business Network ja MSNBC.

Suurin osa uutisverkkosivustoista toimii samalla tavalla suoratoistona. Käy katsomasi kanavan virallisella verkkosivustolla ja etsi Live-vaihtoehto näytön yläosasta tai avattavasta valikosta. Se on yleensä kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä. Joidenkin verkkosivustojen avulla voit keskeyttää sisällön ja lisätä tekstityksen.

Kaikissa TV-uutisohjelmissa se on yhtä helppoa kuin käynnistää sovellus keskustelupäivänä ja etsiä suoratoistoa.

Molemmissa tilanteissa sinun on vahvistettava kaapeli- tai satelliittitunnuksesi ennen katselua.

Suoratoista keskustelu YouTubessa tai Twitterissä

Voit myös noutaa livestriimin ilmaiseksi kaikista suurimmista uutisverkoista, YouTubesta ja Twitteristä. Yksi tapa löytää keskustelun suoratoisto YouTubesta on etsiä esimerkiksi ”youtube-keskustelu 29. syyskuuta”. Voit myös siirtyä osoitteeseen YouTube.com ja napsauttaa Elää vasemmalla kiskolla. Keskustelun pitäisi näkyä Kohde-suoratoistoissa.

Jos haluat katsella keskustelua Twitterissä, siirry tapahtumapäivänä osoitteeseen twitter.com/Twitter.

Muita tapoja suoratoistaa keskusteluja

Virallisten verkkouutissivustojen lisäksi voit suoratoistaa paikallisia kanaviasi ja keskusteluja useiden suosittujen suoratoistopalvelujen kautta.

Suurimmalla osalla näistä palveluista on ilmainen kokeilujakso, joten varmista, että rekisteröidyt vähän aikaisin. Tarkista sitten, kuljettaako palvelu tarvitsemasi kanavat.

AT&T TV NYT

AT&T TV Now, aiemmin tunnettu nimellä DirecTV Now, tarjoaa monia kanavia, mukaan lukien ABC, CBS, Fox, NBC ja monia muita useimmilla alueilla.

HULU + LIVE-TV

Hulu + Live TV tarjoaa paikallisia ABC-, CBS-, Fox- ja NBC-kanavia useimmilla alueilla ja tarjoaa myös kaapelikanavia, kuten ESPN ja paljon muuta. Sillä on 30 päivän ilmainen kokeilu.

YOUTUBE-TV

YouTube TV on Googlen live-suoratoistopalvelu. Se tarjoaa ABC: tä, CBS: ää, Foxia, NBC: tä ja paljon muuta useimmilla alueilla, ja sillä on ilmainen kokeilu.

SLING-TV

Sling TV tarjoaa NBC: tä ja Foxia, mutta vain rajoitetulla markkina-alueella. Sillä on kuitenkin ilmainen kokeiluversio.