Skip to content

Kuinka seurata unionin tilaa suoratoistona

20 de maaliskuu de 2021

Unionin tila on vuosittainen tapahtuma (joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta), jossa Yhdysvaltojen presidentti puhuu kongressin yhteisessä istunnossa korostaakseen heidän saavutuksiaan kuluneen vuoden aikana ja ehdottaakseen lainsäädäntöä seuraavaksi vuodeksi. Kaikki suuret lähetystoiminnan harjoittajat kuljettavat tapahtumaa, ja unionin tilaa on helppo suoratoistaa.

Poikkeus on, kun uusi presidentti valitaan. Heidän ensimmäistä puhetta kongressin yhteiselle istunnolle ei nimetä unionin tilaksi, vaikka sillä on samanlainen tarkoitus.

Tapahtuman Yksityiskohdat

Päivämäärä: TBA (todennäköisesti 2. tai 9. helmikuuta 2021)

Aika: Klo 18 PT / 21 pm ET

Sijainti: Yhdysvaltain edustajainhuone (kongressin yhteinen istunto)

Kanavat: ABC, CBS, NBC, Fox, Fox News, CNN, MSNBC

Suoratoistot: YouTube, ABC.com, NBC.com, CBS.com, Fox.com, FoxNews.com, CNN.com, MSNBC.com

Kuinka seurata unionin tilaa suoratoistona

Unionin tila on yksi harvoista tapauksista, joissa kaikki suuret lähetysverkot ja kaapeliuutisverkot luopuvat siitä, mitä he tekevät lähettääkseen täsmälleen saman tapahtuman. Ne tarjoavat kukin oman kontekstinsa ja kommenttinsa, mutta teillä on todella paljon erilaisia ​​valintoja, kun päätetään, mistä katsella unionin tilan suoratoistoa.

Tässä ovat tärkeimmät vaihtoehtosi unionin tilan suoratoistoon:

 • Virallinen Valkoisen talon virta: Tämä virta on saatavilla Valkoisen talon YouTube-kanavan kautta. Se on ilmainen, ja se on erittäin helppo vaihtoehto, mutta siihen ei tule muita kommentteja. Se yksinkertaisesti antaa puheen, ja siinä se on.
 • Yleisradio- ja kaapeliverkkosivustot: Jokainen kanava, joka lähettää unionin tilaa, suoratoistaa sitä myös verkkosivuillaan. Jos sinulla on kaapelitilaus, voit käyttää näitä striimejä ilmaiseksi. Jotkut verkot päättävät tehdä streamistaan ​​kaikille ilmaisia ​​puheen aikana, mutta se ei ole takuu.
 • Television suoratoistopalvelut: Palvelut, kuten YouTube TV ja Hulu Live TV: llä, jotka sisältävät paikallisia kanavia ja kaapeliuutisverkostoja, ovat hyvä paikka johtoleikkureille virrata unionin tilaa. Voit katsella suoratoistoa valitsemallasi kanavalla, mukaan lukien kaikki lähetysversioon sisältyvät kommentit.

Suoratoista unionin tila YouTubessa

Helpoin tapa virrata unionin tilaa on YouTubessa virallisen Valkoisen talon YouTube-kanavan kautta. Kun unionin tila on lähestymässä, Valkoinen talo luo virallisen linkin livestriimiin. Siihen asti seuraa vain Valkoisen talon YouTube-kanavaa, niin saat automaattisesti ilmoituksen, kun suoratoisto alkaa.

Kuinka suoratoistaa unionin tilaa kaapelitilauksella

Jos sinulla on kaapelitilaus tai joku on halukas toimittamaan sinulle kaapeli- tai satelliittitunnistetiedot, voit suoratoistaa unionin tilaa ilmaiseksi useista paikoista. Jotkut näistä lähteistä tarjoavat ilmaisen suoratoiston kaapeliliittymällä tai ilman, mutta tilauksesi takaa pääsyn.

Jos haluat käyttää näitä lähteitä, sinun on navigoitava ilmoitetulle sivustolle ja kirjauduttava sisään kaapeli- tai satelliittitunnuksillasi. Joissakin tapauksissa, jos Internet-palveluntarjoajasi ja kaapelipalveluntarjoajasi ovat samat, kirjaudut sisään automaattisesti.

Unionin tilan suoratoiston lisäksi jokainen näistä vaihtoehdoista tarjoaa lisäkommentteja, kontekstia ja muuta sisältöä, jota et saa, jos katsot vain Valkoisen talon perustason suoratoistoa, joka on saatavana YouTubessa.

Tässä on joitain virallisia sivustoja, joilla voit suoratoistaa unionin tilaa:

 • ABC.com: ABC-verkon virallinen suoratoisto.
 • NBC.com: NBC-verkon ja MSNBC: n virallinen suoratoisto.
 • Fox.com: Fox-verkon virallinen suoratoisto.
 • Fox News Go: Virallinen suoratoisto Fox Newsille.
 • CNNgo: CNN: n virallinen suoratoisto.

Kuinka suoratoistaa unionin tilaa ilman kaapelitilausta

Jos sinulla ei ole kaapelitilausta ja haluat katsella unionin tilaa suorilla kommenteilla, sinun on kirjauduttava television suoratoistopalveluun. Suurimmalla osalla näistä palveluista on myös ilmainen kokeiluversio, jonka avulla voit virrata unionin tilaa ja päättää, onko televisio-suoratoistopalvelu jotain, jota käytät.

Nämä palvelut ovat paljon kuin kaapeli, koska ne tarjoavat suoran pääsyn samoille kanaville, mutta ne ovat yleensä halvempia eivätkä lukitse sinua pitkään tilaukseen. Jokaisella television suoratoistopalvelulla on omat kanavaryhmänsä, joten avain on löytää se, joka tarjoaa sinua kiinnostavimmat kanavat.

Tässä ovat parhaat television suoratoistopalvelut unionin tilan seuraamiseen:

 • YouTube TV on Googlen live-suoratoistopalvelu. Tämä on paras valinta unionin valtiolle, jos haluat valinnan katsella paikallisilla kanavillasi ja suurimmilla kaapeliuutisverkoilla. Ne tarjoavat ABC: tä, CBS: ää, Foxia, NBC: tä ja muuta useimmilla alueilla Fox Newsin, CNN: n ja MSNBC: n lisäksi. Ne tarjoavat ilmaisen kokeiluversion.
 • Hulu + Live TV on seuraavaksi paras valinta, jos etsit vaihtoehtoa suoratoistaa paikallista kattavuutta unionin tilasta. Se tarjoaa paikallisia ABC-, CBS-, Fox- ja NBC-kanavia melkein yhtä monilla alueilla kuin YouTube TV, ja sillä on myös suurimmat kaapeliverkot. Ne tarjoavat 30 päivän ilmaisen kokeiluversion.
 • AT&T TV Now tunnettiin aiemmin nimellä DirecTV Now, sillä on melko kunnollinen kattavuus paikallisille ABC-, CBS-, Fox- ja NBC-asemille. Heillä on myös kaikki tärkeimmät uutiskanavat. Saalis on, että jotkut heidän suunnitelmistaan ​​ovat melko kalliita.
 • Sling TV on loistava vaihtoehto, koska se on edullisin palvelu tässä luettelossa, mutta ne tarjoavat NBC: tä ja Foxia vain hyvin rajoitetulla markkina-alueella. Niiden edullinen Sling Blue -suunnitelma sisältää kuitenkin CNN, Fox News ja MSNBC, joten se on hyvä vaihtoehto, jos et etsi paikallista kattavuutta. Saatavilla on myös ilmainen kokeilu.