Skip to content

Kuinka siirtää sähköpostit roskapostikansioon iPhonessa

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Napauta avoimessa sähköpostiviestissä Kansio > Roskaa siirtää viesti roskapostikansioon.
  • Napauta sähköpostiluettelossa Muokata, valitse roskapostiksi merkittävät sähköpostit ja valitse sitten jompikumpi Mark > Siirry roskaan tai Liikkua > Roskaa.
  • Tai pyyhkäise sähköpostiluettelossa roskapostia vasemmalle ja napauta sitten kumpaakin Lisää > Mark > Siirry roskaan tai Lisää > Siirrä viesti > Roskaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten sähköpostiviesti merkitään roskapostiksi iPhone Mail -sovelluksessa ja siirretään se Roskaposti-kansioon.

Merkitse sähköpostit roskapostiksi iPhonessa

On olemassa muutama tapa siirtää sähköposti puhelimesi Roskaposti-kansioon. Valitsemasi menetelmä riippuu siitä, missä olet Mail-sovelluksessa tai kuinka monta sähköpostia haluat lähettää roskapostiksi kerralla.

Napauta avoimessa sähköpostiviestissä Kansio -kuvaketta ja valitse sitten Roskaa. Viesti siirretään Roskaposti-kansioon.

Napauta sähköpostiluettelossa Muokata, valitse roskapostiksi merkittävät sähköpostit ja valitse sitten jompikumpi Mark > Siirry roskaan tai Liikkua > Roskaa.

Pyyhkäise sähköpostiluettelossa roskapostia vasemmalle ja napauta sitten kumpaakin Lisää > Mark > Siirry roskaan tai Lisää > Siirrä viesti > Roskaa.

Mitä tapahtuu, kun sähköposti siirretään roskapostiksi

iOS Mail voi siirtää roskapostin Roskaposti-kansioon vain, jos se tietää sähköpostitilin roskapostikansiosta. Jos Roskapostia ei ole sähköpostipalvelimessa, Mail luo sen. Mail-sovellus tunnistaa roskapostikansiot sähköpostipalveluista, kuten iCloud Mail, Gmail, Outlook Mail, Yahoo Mail, AOL, Zoho Mail ja Yandex Mail.

Viestien siirtäminen Saapuneet-kansiosta (tai muusta sijainnista) Roskapostikansioon riippuu siitä, kuinka sähköpostipalvelu tulkitsee toiminnon. Suurin osa sähköpostipalveluista käsittelee roskapostikansioon siirrettyjä viestejä signaalina päivittääksesi roskapostisuodattimen vastaavien viestien tunnistamiseksi tulevaisuudessa.

IOS Mail -sovelluksessa ei ole roskapostisuodatusta; se luottaa sähköpostipalveluun suodattamaan roskapostia asianmukaisesti.