Skip to content

Kuinka siirtää sovelluksia iPhonesta iPadiin

15 de kesäkuu de 2021

Mitä tietää

 • Uudet iPadit: Luo varmuuskopio iPhonesta ja valitse sitten että palauttaa varmuuskopio iPadin asennusprosessin aikana.
 • Jos et asenna iPadia ensimmäistä kertaa, sinun on ladattava kukin sovellus manuaalisesti Sovelluskauppa iPadissa.
 • Avaa Sovelluskauppa ja napauta profiilikuva. Valitse sitten Osti > napauta Ei tällä iPadilla > lataa sovelluksia.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten sovelluksia voidaan siirtää (kopioida) iPhonesta iPadiin laitteilla, joissa on iPadOS 13 tai iOS 8 tai uudempi.

Kuinka kopioida iPhone-sovelluksia iPadia asennettaessa

Jos ostat ensimmäisen iPadin, paras tapa siirtää sovelluksia siihen on asennusprosessin aikana. Tuo sovellukset iPhonesta luomalla varmuuskopio ennen tablet-laitteen asettamista. Valitse seuraavaksi iPadin asennuksen aikana palautus iPhonesta tekemästäsi varmuuskopiosta. Palautustoiminto asennusprosessin aikana ei oikeastaan ​​kopioi sovelluksia varmuuskopiotiedostosta. Sen sijaan se lataa ne uudelleen App Storesta. Tämä prosessi estää sinua tarvitsematta ladata sovellusta manuaalisesti.

Kuinka kopioida iPhone-sovellus iPadiin palauttamatta

Jos et määritä uutta iPadia, sinun on ladattava sovellus App Storesta manuaalisesti. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi useille laitteille, kunhan nämä laitteet on rekisteröity samalle Apple ID: lle. Jos sovellus on universaali, se toimii hyvin iPadissa. Jos sovelluksessa on iPhone-versio ja tietty iPad-versio, voit silti ladata iPhone-version iPadillesi.

 1. Avaa Sovelluskauppa napauttamalla sen kuvaketta.

 2. Sen Tänään napauta välilehteä kuva.

  Napauta profiilikuvaa Tänään-välilehdessä

 3. Napauta Osti.

  Tilisivu App Storessa iPadissa

 4. Jos käytät perheenjakoa, napauta nimeä seuraavassa näytössä saadaksesi Apple ID: n ostamat sovellukset.

 5. Napauta Ei tällä iPadilla rajoittaa tulokset sovelluksiin, joita et ole vielä asentanut.

  Ei tällä App Storen iPad-painikkeella

 6. Selaa alaspäin tai käytä hakupalkki löytääksesi asennettavan sovelluksen.

 7. Napauta ladata -kuvaketta (se näyttää pilveltä) asentaaksesi sovelluksen luettelosta.

Jos haluat, että kaikki tulevat iPadin tai iPhonen ostot (mukaan lukien ilmaiset sovellukset) ladataan automaattisesti toiselle laitteellesi, siirry kohtaan asetukset > iTunes ja sovelluskaupat. vuonna Automaattiset lataukset siirrä sen vieressä olevaa liukusäädintä Sovellukset päälle / vihreä-asentoon sekä iPhonessa että iPadissa.

Sovellustyypit App Storessa

Yhteensopivuuden suhteen App Storessa on saatavilla kolmenlaisia ​​sovelluksia:

 • Universal: Nämä toimivat sekä iPhonessa että iPadissa. Kun ne toimivat iPadissa, yleissovellukset noudattavat suurempaa näyttöä. Usein tämä tarkoittaa eri käyttöliittymää kuin iPhonessa.
 • Vain iPhone: Muutama sovellus on suunniteltu erityisesti iPhonelle, erityisesti vanhemmille. Nämä voivat silti toimia iPadissa. Ne toimivat kuitenkin iPhonen yhteensopivuustilassa, mikä laajentaa iPhone-sovellusta jonkin verran.
 • Puhelinkohtainen: Lopuksi, jotkut sovellukset käyttävät iPhonen ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten kykyä soittaa puheluita. Nämä eivät ole käytettävissä iPadissa edes yhteensopivuustilassa.

Entä jos en vieläkään löydä sovellusta?

Valitettavasti siellä on vielä muutama vain iPhonelle tarkoitettu sovellus. Suurin osa näistä on vanhoja, mutta on vielä muutamia uudempia ja hyödyllisiä sovelluksia, jotka toimivat vain iPhonessa. Suosituin näistä on WhatsApp Messenger. WhatsApp käyttää tekstiviestejä tekstiviestien lähettämiseen, ja koska iPad tukee vain iMessagea ja vastaavia tekstiviestisovelluksia tekstiviestien sijasta, WhatsApp ei toimi iPadissa.