Skip to content

Kuinka siirtää tai poistaa iPhone-sähköpostiviestejä irtotavarana

20 de heinäkuu de 2021

Mitä tietää

  • Siirrä tai poista sähköposteja kerralla käyttämällä Muokata -valikko Saapuneet-kansiossa. Napauta kaikkia kyseisiä viestejä ja valitse Liikkua tai Arkistoi kuten haluttu.
  • Voit Roskakori sähköpostit pitämällä Arkistoi -painiketta ja napauttamalla Roskakoriin valitut viestit.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka iPhonessa olevia sähköposteja poistetaan kerralla. Ohjeet koskevat iOS-versiota 9 ja uudempia.

Siirrä tai poista sähköpostiviestit kerralla iPhonessa

Jos haluat siirtää tai poistaa useita sähköpostiviestejä kerralla iPhonesta, valitse viestit ja valitse, mitä niiden kanssa tehdä.

  1. Mene Saapuneet ja valitse Muokata.

  2. Napauta kutakin poistettavaa tai siirrettävää viestiä. Sininen valintamerkki näkyy jokaisen valitun sähköpostin vieressä. Voit poistaa sähköpostin valinnan napauttamalla sitä vielä kerran poistaaksesi valintamerkin. Voit selata kansiota pitäen sähköpostit valittuna, mutta älä napauta Peruuttaa -painiketta tai menetät valinnan.

  3. Valita Liikkua tai Arkistoi riippuen siitä, mitä haluat tehdä sähköposteilla. Jos haluat poistaa sähköposteja arkistoinnin sijaan, kosketa pitkään Arkistoija valitse sitten Roskakoriin valitut viestit. Poistetut sähköpostit siirretään Roskakori-kansioon. iOS 9.0.2 sisältää a Roskakori kaikki -painiketta joillekin kansioille, mutta ominaisuus poistettiin iOS 10: ssä ja uudemmissa.

  4. Jos päätit siirtää sähköpostit, valitse kansio, johon ne laitetaan. Aseta ne roskapostikansioon merkitsemällä ne roskapostiksi.

Poista kaikki kansion sähköpostit

Voit poistaa jokaisen kansion sähköpostin, jos et halua käyttää aikaa kunkin valitsemiseen. Kaikki iOS-versiot eivät kuitenkaan tue tätä, eivätkä kaikki sähköpostikansiot.

Valitse kaikki sähköpostit -vaihtoehto Gmailissa

Paras tapa poistaa kaikki sähköpostiviestit kansiosta on kirjautua sisään sähköpostipalvelun tarjoajan verkkosivustolle ja tehdä se siellä. Toinen vaihtoehto on liittää sähköpostiosoitteesi tietokoneesi sähköpostiohjelmaan ja tyhjentää kansiot.

Siirrä tai poista sähköposti automaattisesti

Poista tai siirrä sähköposteja automaattisesti, jos huomaat hallinnoivasi saman lähettäjän viestejä aina, kun saat ne. Voit esimerkiksi siirtää sähköpostin veljeltäsi Family-kansioon tai online-ostovahvistuksesi Kuitit-kansioon.

Gmail-suodatin poistaa sähköpostit lähettäjältä

Voit hallita sähköposteja automaattisesti käyttämällä sähköpostisuodattimia ja -sääntöjä, joita iOS Mail -sovellus ei tue. Jotkut sähköpostipalvelujen tarjoajat kuitenkin tekevät, jolloin voit määrittää sähköpostisuodattimet verkkoselaimelta verkkopalvelun kautta. Niin kauan kuin käytät IMAP-sovellusta iPhonessa sähköpostien käyttämiseen, suodattimet ovat käytössä myös puhelimessasi. IMAP: n käyttäminen puhelimesta on sama kuin sähköpostien lataaminen postipalvelimelta. Kun palvelimella olevia sähköposteja siirretään tai poistetaan suodattimien kautta, iPhone vaikuttaa samoihin kansioihin. Sähköpostisääntöjen määrittämistekniikka on erilainen jokaiselle sähköpostipalvelun tarjoajalle, mutta se on yleensä itsestään selvää. Esimerkiksi sähköpostisääntöjen luominen Gmailissa ei ole sama asia kuin sähköpostien suodattaminen Yahoo Mailissa.