Skip to content

Kuinka soittaa ilmaisia ​​puheluita Google Hangouts -palvelun avulla

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Hangouts-verkkosivustolta: Napsauta PUHELU, ja sitten Uusi keskustelu.
  • Gmailista: Ota chat käyttöön. Napsauta puhelinkuvaketta vasemmassa paneelissa, paina plusmerkkiä ja valitse yhteystieto tai kirjoita numero.
  • Sovelluksessa: Napauta puhelinkuvaketta ja sitten vihreää valintapainiketta. Kirjoita numero tai valitse yhteystieto painikkeella yhteyshenkilö.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit soittaa ilmaisia ​​puheluita Google Hangouts -palvelun avulla.

Google Hangouts -sivustolta

Siirry Google Hangouts -sivustoon ja soita selaimessasi ilmainen puhelu toiselle Hangouts-jäsenelle. Klikkaus PUHELU näytön keskellä ja napsauta sitten Uusi keskustelu näppäile numero tai yhteyshenkilön nimi henkilölle, jolle haluat soittaa.

Gmailin sisällä

Voit myös soittaa puhelun Gmailista. Ota ensin chat käyttöön Chat välilehti asetuksissa ja napsauta sitten puhelin -kuvake vasemman paneelin alaosassa ja sen jälkeen plus-merkki. Valitse yhteystieto tai kirjoita nimi tai numero.

Google Hangouts -mobiilisovelluksesta

Google Hangouts toimii myös mobiilisovelluksesta. Voit hankkia Google Hangouts iOS: lle tai Android-laitteellesi Google Playn kautta, mutta sinun on ladattava myös Hangouts Dialer.

Soita ilmainen puhelu napauttamalla puhelin -kuvake iOS: n tai Puhelin välilehti Androidin yläosassa ja sitten vihreä soittaa -painiketta ja kirjoita lopuksi numero tai valitse yhteystieto yläosassa olevalla yhteyshenkilön painikkeella.

Muita Google Hangouts -ominaisuuksia

Voit myös lähettää pikaviestejä Google Hangoutsissa ja soittaa videopuheluita. Lisäksi tekstiviestitoimintojen avulla voit lähettää sijaintisi vastaanottajille, jakaa kuvia ja videoita sekä lähettää tarroja sisäänrakennetun gallerian kanssa.

Google Hangouts -sovelluksessa voit poistaa käytöstä ilmoitukset tietyistä numeroista, suosikkikeskustelut helpottamiseksi ja arkistoida keskustelut piilottaaksesi ne poistamatta niitä.

Voit myös estää numeroita Google Hangouts -palvelussa ja vastaanottaa vastaajaa soittajilta.

Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella oleville alueille tarkista Hangouts-palveluun soitettujen puhelujen ulkomaanpuhelujen hinnat, jotka ovat paljon alhaisemmat kuin tyypilliset puhelusuunnitelmat.

Google Hangouts -tausta

Kun se alkoi, Google Hangouts oli hyvin vastaanotettu videokeskusteluohjelma. Voisit videoneuvottelun ystävien tai työtovereiden kanssa helposti ryhmänä. Sittemmin Hangouts muutti sisällyttävänsä enemmän ominaisuuksia, kuten jakamisen ja tekstiviestien viestinnän ja integroinnin Gmailiin, jotta voit lähettää pikaviestin sähköpostiviestejäsi käsiteltäessä.

Google ei kestänyt kauan ilmoittaessaan, että Hangouts-käyttäjät voisivat soittaa ilmaisia ​​puheluita muille Hangouts-käyttäjille verkon kautta sekä ilmaisia ​​äänipuheluita mihin tahansa numeroon Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

Ilmainen, missä tahansa oletkin

Hangouts on ilmainen Yhdysvalloissa ja Kanadassa ja tarjoaa alhaiset kansainväliset hinnat, joten voit soittaa äänipuheluita, lähettää tekstiviestejä ja jopa käyttää ryhmävideopuheluja mobiililaitteeltasi tai tietokoneeltasi maksamatta penniäkään. Google Hangouts toimii missä tahansa, missä tarvitset pääsyä, mobiilisovelluksesta ja kaikista tietokoneista, joilla on Internet-yhteys.