Skip to content

Kuinka suoratoistaa UFC-taisteluja ESPN +: n kanssa

20 de maaliskuu de 2021

Tässä artikkelissa

UFC debytoi ESPN + -suoratoistopalvelussa massiivisella tapahtumalla, johon sisältyi lentokilpailun mestarin Henry Cayssaon ja kantapainon mestarin TJ Dillashawin välinen näyttely kiistää lentopainovyö. ESPN +: n UFC: llä on paljon muita upeita tapahtumia, ja ainoa tapa suoratoistaa niitä on ESPN + -palvelun kautta.

Muut taistelut, mukaan lukien ennakkoelokuvat, asetetaan lähetettäväksi ESPN: ssä ja ESPN2: ssa koko vuoden ajan. Pysy kuulolla, älä unohda sekunnin veristä toimintaa.

UFC ESPN Fight Night -päivämäärällä ja -aikalla

UFC: llä on viikoittaisia ​​tapahtumia sunnuntaisin ympäri maailmaa. Tarkista UFC-tapahtumien aikataulu nähdäksesi, mitä seuraavaksi.

Kuinka suoratoistaa UFC-taisteluita ESPN: llä

Kaikki UFC ESPN + -tapahtumissa lähetetään ESPN + -palvelussa. Sinun ei tarvitse kaapelia rekisteröityäksesi ESPN + -palveluun, eikä kaapelin käyttö anna sinulle pääsyä ESPN + -palveluun. Tämä tarkoittaa, että sinun on hankittava itsellesi ESPN + -tili, jos haluat suoratoistaa UFC-lähetyksiä ESPN + -taisteluissa.

UFC ESPN: ssä ja UFC ESPN 2 -tapahtumissa lähetetään ESPN: llä ja ESPN 2: lla, ja nämä taistelut ovat käytettävissä muutamalla eri suoratoistomenetelmällä tapahtumasta riippuen. Jotkut asetetaan PPV-otteluiksi, mutta toiset ovat saatavana ESPN +: n tai tavallisen WatchESPN-palvelun kautta.

Suoratoistoon WatchESPN: n kautta tarvitaan kaapelitilaus, joka sisältää ESPN: n.

ESPN: n UFC löytyy näistä virallisista lähteistä:

 • ESPN +
 • ESPN2
 • WatchESPN

Näiden virallisten lähteiden lisäksi voit suoratoistaa joitain UFC-tapahtumia kaapelinvaihto-suoratoistopalvelujen kautta, jotka sisältävät asianomaisen ESPN-kanavan. Esimerkiksi jotkut UFC ESPN: ssä ja UFC ESPN 2 -tapahtumissa ja ennakkoehdoissa voidaan suoratoistaa WatchESPN: ssä tai suoratoistopalvelussa, kuten Hulu With Live TV tai Sling TV.

Kuinka taistella yötä vastaan ​​ESPN + -testillä

ESPN tarjoaa ESPN + -palvelun ilmaisen kokeiluversion, joten on mahdollista suoratoistaa UFC ESPN + -palvelussa ilmaiseksi. Koe kestää vain viikon, mutta jos olet vain yhden taistelun jälkeen, tarvitset sitä vain yöksi.

ESPN +: n kuukausitilaus on melko halpa, varsinkin verrattuna tavallisen PPV UFC -tapahtuman kustannuksiin, joten kannattaa pitää, jos aiot katsella enemmän kuin vain yhden taistelun.

Sinun on annettava laskutustietosi rekisteröityessäsi. Jos et peruuta kokeilujaksoa, sinua veloitetaan liittymisprosessissa valitsemastasi suunnitelmasta.

Kuinka suoratoistaa UFC-taisteluja ESPN + -sovelluksessa

Jotkut mielenkiintoisimmista taisteluista ovat ESPN + -sivustolla, mikä on hieno uutinen, jos olet kyllästynyt maksamaan massiivisia maksuja PPV-tapahtumista.

Se on hieman monimutkaisempi kuin vain taistelun seuraaminen ESPN: llä, ja kaapelitilaus, joka sisältää ESPN: n tai ESPN2: n, ei salli pääsyä ESPN +: een, mutta se on paljon edullisempi kuin PPV jopa ylimääräisellä ESPN + -tilauksella.

 1. Siirry suosikkiselaimellasi osoitteeseen ESPN.com/Watch.

 2. Siirrä hiiri siluetti -kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa ja valitse Kirjaudu sisään.

 3. Kirjoita ESPN + -tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

  Sinun on käytettävä ESPN + -kirjautumistietojasi täällä. Jos sinulla ei ole ESPN + -tilausta, sinun on kirjauduttava siihen. Kaapelitilauksen saaminen ESPN: n kanssa ei anna sinulle pääsyä ESPN + -virtoihin.

 4. Valitse UFC-taisteluvirta.

  Jos taistelu tapahtuu parhaillaan tai on tapahtumassa, sen pitäisi näkyä edessä ja keskellä. Jos et näe sitä, voit etsiä sitä syvemmältä sivulta tai etsiä UFC: tä hakutoiminnolla.

 5. Se siitä!

Kuinka suoratoistaa UFC: tä ESPN: llä ja UFC: tä ESPN2: lla taistelee WatchESPN: n kautta

Jotkut UFC-ottelut, mukaan lukien ennakkoesitykset, lähetetään ESPN: llä tai ESPN2: lla ja suoratoistetaan WatchESPN: n kautta. Tämä edellyttää kaapeli- tai tilauksen suoratoistopalvelun tilaamista. ESPN + -tilauksen saaminen ei anna sinulle pääsyä WatchESPN: n ESPN- ja ESPN2-virtoihin.

ESPN ja ESPN2 lähettävät ja suoratoistavat joitain UFC-tapahtumia, jotka eivät ole ESPN + -palvelussa, mutta se ei tarkoita, että ne kaikki voivat suoratoistaa. Jotkut WatchESPN: n UFC-virrat edellyttävät lisämaksua katselusta (PPV) -ostosta.

Näin voit suoratoistaa UFC-jaksoja, jotka lähetetään ESPN2: lla:

 1. Siirry suosikkiselaimellasi osoitteeseen ESPN.com/watch.

 2. Valitse katsottava suoratoisto.

  Jos taistelu ei ole vielä käynnissä, valitse pää suoratoistovaihtoehto yllä esitetyllä tavalla. Voit saada kaikki valmiiksi suoratoistoon, joten olet valmis, kun tapahtuma alkaa.

 3. Valitse kaapelioperaattorisi.

 4. Kirjoita kaapelioperaattorin kirjautumistiedot ja valitse Kirjaudu sisään.

 5. Katso WatchESPN-verkkosivuston oikeasta yläkulmasta. Jos näet kaapelioperaattorisi, olet valmis striimaamaan ESPN: n ja ESPN2: n.

 6. Palaa WatchESPN-verkkosivustolle, kun suoratoistettava taistelu on suorana.

Suoratoisto UFC ESPN: llä puhelimeesi, tablet-laitteeseesi tai suoratoistolaitteeseesi

Jos haluat katsella UFC-tapahtumia mobiililaitteellasi, digiboksillasi tai pelikonsolilla, tarvitset seuraavat sovellukset:

 • Android: WatchESPN
 • iOS: WatchESPN
 • Amazon-laitteet: WatchESPN
 • Roku: WatchESPN
 • PS4: WatchESPN
 • Xbox One: WatchESPN

Sisältävätkö online-suoratoistopalvelut UFC: n ESPN: ään?

Jos olet johdinleikkuri ilman televisiotilaa, voit katsella joitain UFC-tapahtumia ESPN: ssä kaapelivaihtopalvelun kautta. Nämä palvelut ovat kuin kaapelipaketteja, koska ne niputtavat yhteen paljon suoria televisiolähetyksiä, mukaan lukien sekä paikalliset että kaapelikanavat. Ne kaikki tarjoavat ilmaisia ​​kokeilujaksoja.

Tässä ovat parhaat suoratoistopalvelut UFC-tapahtumien katseluun:

 • Sling TV: Sling Orange -suunnitelma ja Sling Orange + Blue -suunnitelmat sisältävät ESPN: n ja ESPN2: n. Sling Blue -suunnitelmassa ei ole ESPN-kanavia.
 • DirecTV Now: Sisältää ESPN: n ja ESPN2: n.
 • Hulu Live TV: n kanssa: Sisältää sekä ESPN: n että ESPN2: n.
 • YouTube TV: Sisältää sekä ESPN: n että ESPN2: n.

Suoratoistopalvelut eivät anna sinulle pääsyä UFC-taisteluihin ESPN + -palvelussa. Ainoa tapa lähettää UFC ESPN +: lla on ESPN + -tilauksella.

UFC-tapahtumien suoratoisto ilmaisissa urheilusivustoissa

Jos olet kokeillut kaikkia muita vaihtoehtoja, mutta olet edelleen tyhjä, kannattaa ehkä tarkistaa joitain verkkosivustoja, jotka yhdistävät linkit epävirallisiin UFC-virtoihin. Nämä ovat usein täynnä häiritseviä mainoksia, ja videon laatu voi olla melko heikko, mutta se on silti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos mikään muu ei toimi.

Tässä on joitain sivustoja, jotka yleensä sisältävät UFC-virtoja:

 • Stream2Watch
 • FromHot
 • Bosscast
 • Cricfree

Lisätietoja näistä verkkosivustoista on täydellisessä oppaassamme ilmaisen urheilun suoratoistamiseksi verkossa.

Verkkosivustot, joissa on epävirallisia urheiluvirtoja tai jotka tarjoavat linkkejä näihin suoratoistoihin, ovat mainostuettuja. Nämä mainokset ovat yleensä invasiivisia ja usein harhaanjohtavia, joten vältä napsauttamasta mitään. Sinun tulisi myös asentaa hyvä mainosten esto ennen vierailua näillä verkkosivustoilla. Silloinkin, muista, että mainokset voidaan kätevästi peittää järjestelmäviesteiksi, jotka osoittavat, että sinun on päivitettävä selain, Flash tai muut komponentit. Näiden mainosten napsauttaminen saattaa avata tietokoneesi haittaohjelmille.