Skip to content

Kuinka tallentaa PS1- ja PS2-pelisi PS3: lle

6 de huhtikuu de 2021

Alkuperäisessä PlayStation-konsolissa oli hienoja videopelejä, kuten Final Fantasy VII ja Castlevania: Yön sinfonia. Nämä nimikkeet edellyttävät muistikorttia tietojen tallentamiseen, mutta PlayStation 3 ei tue niitä. Sen sijaan se käyttää kiintolevyä. Näin voit käyttää vanhoja tallennettuja pelitiedostojasi.

Luo sisäinen (virtuaalinen) PSOne- tai PS2-muistikortti

Tässä menetelmässä käytetään Sony Computer Entertainmentin suunnittelemaa graafista käyttöliittymää XrossMediaBar (XMB).

Sony lopetti XMB: n käytön aloittamalla PlayStation Vita ja PlayStation 4.

  1. Sulje pelaamasi peli tai video ja siirry kohtaan Peli XMB-valikko. Sen pitäisi olla merkitty PlayStation DualShock 3 -ohjaimen siluetilla.

  2. Valitse Muistikortti-apuohjelma (PS / PS2).

  3. Valitse Luo uusi sisäinen muistikortti vaihtoehto.

  4. Valitse joko sopiva muistikortti pelattavalle pelille Sisäinen muistikortti (PS2) PlayStation 2 -peliin tai Sisäinen muistikortti (PS) PSOne Classic -peliin.

    Alkuperäisten fyysisten muistikorttien tavoin voit käyttää yhtä sisäistä (virtuaalista) muistikorttia useisiin pelitallennuksiin. Aloita luomalla vain yksi kortti kullekin järjestelmälle, vaikka aiot pelata useampaa kuin yhtä peliä.

  5. Anna uudelle sisäiselle muistikortille nimi Dualshock-ohjaimen suuntanäppäimillä. Nimeä heille esimerkiksi jotain ilmeistä, kuten PS1 Memory tai PS2 Game Saves. Valitse OK kun valmis.

  6. Määritä muistikortti paikkaan valitsemalla juuri luomasi muistikortti ja painamalla Kolmio -painiketta. Valitse sitten Määritä lähtöpaikat ja valitse jompikumpi Paikka 1 tai Paikka 2.

    Kortti on parasta määrittää korttipaikkaan 1. Kaksi virtuaalista paikkaa edustavat alkuperäisten PSOne- ja PS2-järjestelmien fyysisiä paikkoja, joihin asetat muistikortin.