Skip to content

Kuinka tarkastella Yahoo Mailia ilman mainoksia

19 de maaliskuu de 2021

Yahoo Mailissa mainokset näkyvät ikkunan oikealla puolella ja postilaatikon sisällä. Vaikka mainoksia on mahdollista piilottaa väliaikaisesti, sinun on maksettava Yahoo Mail Pro -tilistä, jotta voit tarkastella postiasi ilman mainoksia.

Tämän artikkelin tiedot koskevat Yahoo Mailin ja Yahoo Mail -mobiilisovelluksen verkkoversioita iOS: lle ja Androidille.

Kuinka piilottaa sisäiset mainokset Yahoo Mailissa

Inline-mainokset näkyvät postilaatikossa ja muissa kansioissa olevien sähköpostien joukossa. Jos et halua nähdä tiettyä mainosta, voit estää sen, mutta se korvataan toisella mainoksella.

Piilota mainokset, joita et enää halua nähdä ilmaisessa Yahoo Mailissa:

  1. Valitse alanuoli sijaitsee mainoksen oikealla puolella ja valitse sitten En pidä tästä mainoksesta.

  2. Valitse syy, miksi et pidä mainoksesta.

  3. Valitse Tehty.

Sisäisiä mainoksia ei ole mahdollista piilottaa Yahoo Mail Basicin ilmaisessa versiossa tai ilmaisessa Yahoo Mail -mobiilisovelluksessa.

Oikean sarakkeen mainosten piilottaminen Yahoo Mailissa

Mainokset, jotka näkyvät Yahoo Mailin oikeassa paneelissa:

  1. Vie hiiri mainoksen päälle ja valitse X joka ilmestyy.

  2. Valitse Älä enää näe tätä mainosta.

  3. Valitse syy, miksi et halua nähdä tätä mainosta.

Valitusta vaihtoehdosta riippumatta mainos poistetaan välittömästi ja korvataan pian uudella mainoksella.

Jos haluat piilottaa mainokset väliaikaisesti, valitse sininen sarake, joka sijaitsee mainossarakkeen vasemmalla puolella. Mainos katoaa. Mainokset ilmestyvät kuitenkin uudelleen, kun sivu latautuu uudelleen.

Poista mainoksia Yahoo Mail Prolla

Ainoa tapa saada todella mainokseton kokemus Yahoo Mailista on tilata Yahoo Mail Pro. Pro-suunnitelma takaa ensisijaisen asiakastuen lisäksi yhden Yahoo-tilin käyttöliittymän kaikille laitteillesi ja selaimillesi. Kuukausittaiset ja vuosittaiset tilaukset ovat saatavilla.

Yahoo Mail Pro vs. Yahoo Mail Pro vain mobiililaitteille

Tietokoneelta ostettu Yahoo Mail Pro -tili poistaa mainokset verkko- ja mobiilisovellusten rajapinnoista. Kun ostat Yahoo Mail Pro for Mobile -sovelluksen sovelluksen kautta, tilaus poistaa kaikkien mobiilisovelluksesi tilien mainokset, mutta ei verkkokäyttöliittymästä. Sinua laskutetaan myös sovelluskaupasta Yahoon sijaan.