Skip to content

Kuinka tehdä ensimmäinen video TikTok-sovelluksessa

19 de maaliskuu de 2021

TikTokilla on useita tapoja parantaa videoita, joten kannattaa käydä läpi videon luomisprosessi ja loputtomat mahdollisuudet muokata ja parantaa. Voit tallentaa videon suoraan TikTok-sovelluksen kautta tai ladata olemassa olevan videon laitteellesi. Molemmat prosessit ovat hieman erilaisia, joten olemme sisällyttäneet kaksi sarjaa ohjeita.

Seuraavat ohjeet koskevat TikTok-sovellusta sekä iOS- että Android-alustoilla. Toimitetuissa kuvissa on iOS-versio.

TikTok-videon luominen TikTok-sovelluksella

Video tekee TikTokista suositun. Luo video suoraan sovelluksesta muutamalla helpolla vaiheella.

 1. Avaa TikTok-sovellus mobiililaitteellasi ja napauta plus-merkki valikon keskellä näytön alareunassa.

 2. Napauta 60-luku tai 15s valita videosi pituus.

 3. Päätä, haluatko käyttää tehosteita ennen videon nauhoittamista vai sen jälkeen. Jos haluat tehdä sen aiemmin, napauta Vaikutukset nauhoituspainikkeen vasemmalla puolella ja napauta sitten tehoste valikosta. Kun olet valmis, poistu Tehosteet-välilehdestä napauttamalla näyttöä.

  Kokeile vihreän näytön vaikutusta lisätäksesi video tai kuva taustanasi.

 4. Vaihtoehtoisesti voit käyttää näytön oikeassa reunassa lueteltuja video-ominaisuuksia. Napauta Voltti käännä kameran näkökulma napauttamalla Nopeus nopeuttaaksesi tallennusta, ja napauta Kauneus Käynnistä kauneustila.

 5. Napauta Suodattimet tuo esiin erilaisia ​​suodattimia, joista valita. Napauta valitaksesi haluamasi.

 6. Napauta Ajastin asettaa tietyn ajan videon lopettamiseen automaattisesti.

 7. Napauta punaista Ennätys -painiketta, kun olet valmis aloittamaan nauhoituksen. Pysäytä ja käynnistä nauhoitus niin monta kertaa kuin haluat, kunhan vielä on aikaa 15 tai 60 sekunnin tallennuksessasi. Jos lopetat videon aikaisin, napauta punainen valintamerkki-painike vahvistaaksesi, että olet valmis.

 8. Videosi esikatselu toistetaan, ja voit käyttää lisätehosteita. Napauta Suodattimet muuttaa videon värejä ja tunnelmaa.

 9. Napauta Säädä leikkeet muokata videosi pituutta ja sisältöä.

 10. Napauta Ääniefektit äänitetyn äänen muuttamiseksi.

 11. Napauta Selostus äänittääksesi videosi yli.

 12. Napauta Kuulostaa Valitse äänileike TikTokin sisäänrakennetusta kirjastosta.

 13. Napauta Vaikutukset soveltaa visuaalisia tehosteita ja muita luovia tehosteita.

 14. Napauta Teksti kirjoittaa jotain videosi päälle valitsemallasi värillä ja fontilla.

 15. Napauta Tarrat soveltaa hauskoja grafiikoita, mukaan lukien vuorovaikutteiset grafiikat, kuten kyselyt.

 16. Napauta Seuraava kun olet tyytyväinen videoosi. Kirjoita kuvateksti, lisää valinnaisia ​​hashtageja, muokkaa yksityisyysasetuksia, salli kommentit ja valitse muut sosiaaliset verkostot jakamaan videosi. Napauta Lähettää kun olet valmis lähettämään videosi.

  Napauta Luonnokset tallentaa videosi myöhempää käyttöä varten.

TikTok-videon luominen lataamalla TikTok-sovellukseen

Voit luoda TikTok-videoita käyttämällä yhtä tai useampaa laitteellesi tallennettua videota. Teet tämän lataamalla videon tai videot ja yhdistämällä ne sitten TikTok-sovelluksen kanssa. Se on helpompaa kuin miltä se kuulostaa. Näin voit tehdä sen.

Voit käyttää monia samoja tehosteita kuin videota tallennettaessa sovelluksen kautta, mutta et kaikkia. Esimerkiksi kun lataat videoita laitteeltasi, et voi käyttää vihreän näytön, kauneuden ja joidenkin muiden tehosteita.

 1. Avaa TikTok-sovellus mobiililaitteellasi ja napauta plus-merkki.

 2. Napauta Lähetä. Napauta videon pikkukuvaa valitaksesi sen. Napauta Useita jos haluat valita useamman kuin yhden videon. Napauta Seuraava. Videosi esikatselu seuraavalla välilehdellä.

  Jos valitsit yhden videon ja sen pituus ylittää 59 sekunnin enimmäispituuden, leikkaa video liu’uttamalla punaista trimmeriä videosi aikajanan yli valitaksesi haluamasi videon osa. Jos valitsit useita videoita, et kuitenkaan saa leikata videota riippumatta siitä, ylittääkö se 59 sekunnin enimmäispituuden.

 3. Napauta, jos haluat käyttää vaihtoehtoja Suodattimet, Selostus, Kuulostaa, Vaikutukset, Tekstija Tarrat.

 4. Harkitse napauttamista useille videoille Vaikutukset > Siirtymät käyttää siirtymiä. Vedä sormella valkoinen siirtymämerkki videon aikajanan yli kohtaan, johon haluat siirtymisen tapahtuvan, napauta sitten jotakin pyöreän siirtymän esikatselut soveltaa sitä siellä.

  Mitä kauemmin pidät sormeasi siirtymässä, sitä pidempi se on. Jos haluat lisätä useita siirtymiä, sinun on tehtävä ne kukin erikseen.

 5. Kun olet tyytyväinen videoosi, napauta Seuraava. Kirjoita tekstitys, mukauta mahdolliset lisäasetukset ja napauta sitten Lähettää lähettääksesi videosi.