Skip to content
iOS

Kuinka tehdä oma soittoääni kappaleesta iPhonessa

19 de maaliskuu de 2021

Vaikka iPhonessa on kourallinen erottuvia ja korkealaatuisia ääniä, joita voit käyttää soittoääniä, todellisuudessa ne ovat samat, joita kaikki muutkin käyttävät, joten olet kuullut ne kaikki aiemmin. Jos haluat räätälöidä puhelimesi tavalla, johon monet ihmiset eivät vie aikaa, sinun on tiedettävä, kuinka tehdä kappaleesta soittoääni. Toisin kuin soittoäänien ostaminen iTunes Storesta, nämä ovat ilmaisia. Ja toisin kuin ladattavat ilmaiset soittoäänet, nämä ovat henkilökohtaisia ​​ja käyttävät jo rakastamiasi kappaleita.

Tämän artikkelin ohjeet koskevat kaikkia iPhone- ja iTunes 12, 11, 10 ja 9 -malleja.

Mitä tarvitset

Prosessi ei ole niin yksinkertainen tai suoraviivainen kuin useimmat iPhone-tehtävät, koska Apple ei sisällä minkäänlaista sisäänrakennettua menetelmää olemassa olevien kappaleiden asettamiseksi soittoääniksi. Sinun on käytettävä iTunesia tietokoneellasi ja muunnettava haluamasi kappale erityiseksi tiedostomuodoksi noudattamalla muutamia vaiheita ja synkronoimalla se sitten iPhonen kanssa. Kun opit tekemään tämän, voit kuitenkin tehdä sen helposti useille kappaleille ja asettaa mukautettuja soittoääniä kaikille suosikkiyhteystiedoillesi.

Kuinka tehdä kappaleesta soittoääni

Prosessi alkaa tietokoneeltasi, jossa voit käyttää iTunesia valitaksesi 30 sekunnin kappaleen osan ja viemällä kyseisen kappalelinkin tiedostomuodossa, jonka iPhone tunnistaa soittoääneksi.

 1. Käynnistä iTunes tietokoneellasi. On aina hyvä varmistaa, että käytät iTunesin uusinta versiota, varsinkin jos et käytä sitä usein, varmistaaksesi, että se synkronoituu oikein puhelimesi kanssa. Jos iTunes tarjoaa uusimman päivityksen asentamisen, anna sen tapahtua ennen jatkamista.

 2. Etsi iTunes-musiikkikirjastosta kappale, jonka haluat muuttaa soittoääneksi, ja valitse kappale napsauttamalla sitä.

 3. Toista kappale ja päätä, minkä 30 sekunnin katkelman kappaleesta haluat tehdä soittoääneksi. Se voi olla mikä tahansa kohta kappaleessa. Kirjoita aloitus- ja lopetusaika muistiin, jotta tiedät, minkä ajan asetat muutamassa vaiheessa.

 4. Napsauta kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kappaleen tiedot avattavasta valikosta.

 5. Napsauta Kappaleen tiedot -valintaikkunassa Vaihtoehdot välilehti.

 6. vuonna alkaa ja lopettaa kirjoita kenttiin aika, jonka haluat soittoäänen alkavan ja päättyvän, ja varmista, että valintaruudut on valittu. Jos esimerkiksi haluat kappaleen ensimmäiset 30 sekuntia, valitse 0:00 ja 0:30. Klikkaus OK kun olet valmis.

  Soittoäänesi ei saa ylittää 30 sekuntia tai se ei toimi, joten muista suorittaa matematiikka oikein.

 7. Klikkaa Tiedosto valikko ja valitse Muuntaasitten Muunna AAC-versioon. Hetken kuluttua sinun pitäisi nähdä kappaleen uusi versio näkyvän musiikkikirjastossa, suoraan raidan valitun alkuperäisen version alla.

  Vanhemmissa iTunes-versioissa saatat joutua napsauttamaan kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla avattavasta valikosta Luo AAC-versio.

 8. Valitse kappaleen uusi AAC-versio ja kopioi se tietokoneellesi. Voit yksinkertaisesti vetää sen työpöydällesi tai toiseen kansioon.

 9. Takaisin iTunesiin et tarvitse uutta luotua AAC-versiota, joten voit poistaa sen painamalla Poistaa avain.

 10. Alkuperäinen kappale on edelleen asetettu toistamaan vain 30 sekuntia, joten voit myös korjata sen. Napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Kappaleen tiedot. Poista Asetukset-välilehdeltä valintamerkit alkaa ja lopettaa. Klikkaus OK tallentaa muutokset.

 11. Etsi nyt soittoäänitiedosto, jonka olet kopioinut iTunesista.

 12. Napsauta tietokoneessa Näytä -välilehti kansion yläosassa ja tarkista sitten Tiedostonimen laajennukset nauhassa. Jos käytät Macia, napsauta Finder ja valitse sitten AsetuksetTarkista Finder-asetuksista Näytä kaikki tiedostopääte.

 13. Napsauta kappaletiedostoa ja napsauta sitä hetken kuluttua toisen kerran, jotta voit muokata tiedostonimeä. Napsauta tiedostopääte ja muuta se M4A että M4Rja paina Enter. Vahvista pyydettäessä, että haluat tehdä tämän muutoksen.

Synkronoi soittoääni iPhoneen

Kun olet luonut uuden soittoäänen, sinun on synkronoitava se iPhoneen, jotta voit alkaa käyttää sitä. Synkronointiprosessi on melko suoraviivainen.

 1. Liitä iPhone tietokoneeseen USB-salamakaapelilla ja napsauta sitten iPhone-kuvaketta iTunes-ikkunan vasemmassa yläkulmassa.

 2. Klikkaus Äänet näytön vasemmalla puolella, osiossa Omassa laitteessa.

 3. Vedä uusi soittoäänitiedosto tietokoneen kansiosta ikkunan oikealle dialle Äänet kansio. Kappaleen pitäisi synkronoitua iPhonen kanssa välittömästi.

Aseta soittoääni iPhonessa

Nyt kun olet luonut soittoäänen ja kopioinut sen iPhoneen, voit määrittää puhelimesi käyttämään sitä puhelun saapuessa.

 1. Käynnistä asetukset -sovelluksen iPhonessa.

 2. Napauta Äänet ja haptit.

 3. Napauta Soittoääni.

 4. vuonna Soittoääni osiosta, etsi ja napauta juuri tekemääsi soittoääntä.

 5. Voit myös asettaa mukautettuja soittoääniä tietyille kontakteille. Tehdä se. Käynnistä Yhteystiedot sovellusta ja napauta muutettavaa yhteystietoa. Napauta Muokata -painiketta ruudun yläosassa ja valitse sitten soittoääni, jota haluat käyttää.