Skip to content

Kuinka tehdä omia ilmaisia ​​soittoääniä iPhonelle

19 de maaliskuu de 2021

Soittoäänet tarjoavat hauskoja tapoja mukauttaa iPhonea. Niiden avulla voit kuulla suosikkikappaleesi aina, kun saat puhelun tai määrität eri soittoääniä kontakteillesi, jotta tiedät kuka soittaa vain äänen perusteella.

Voit luoda kaikki haluamasi soittoäänet suoraan iPhoneen, mutta sinun on pystyttävä muodostamaan yhteys iTunesiin prosessin loppuun saattamiseksi.

Tämän artikkelin iPhone-soittoäänenvalmistajat tarvitsevat iOS 8: n tai uudemman ja iTunesin tietokoneella. Ne eivät toimi macOS Catalinan kanssa, joka korvasi iTunesin Music-sovelluksella.

Hanki sovellus iPhone-soittoääniä varten

Oman soittoäänen luomiseen tarvitaan kolme asiaa:

 • Soittoäänenvalmistaja.
 • Kappale, jonka haluat muuttaa soittoääneksi, tallennettu iPhonen musiikkikirjastoon.
 • Tietokone, jonka synkronoit iPhonen kanssa.

App Storessa on ilmaisia ​​sovelluksia ja maksettuja sovelluksia soittoääniä varten. Useimmissa ilmaisversioissa on mainoksia, mutta muuten ne toimivat samalla tavalla.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa valmiita soittoääniä iPhonen iTunes Storesta. Avaa iTunes Store napauta Lisää > Äänet selata soittoääniä, joita voit ostaa.

Kuinka muokata kappaletta soittoäänellesi

Soittoäänen tekemisen tarkat vaiheet eroavat hieman jokaiselle sovellukselle, mutta kaikkien sovellusten perusvaiheet ovat suunnilleen samat. Tässä esimerkissä käytetään ilmaista Ringtone Maker Pro sovellus.

 1. Avaa Ringtone Maker Pro sovelluksen iPhonessa ja napauta Soittoäänen luoja.

 2. Napauta Soittoäänen luoja.

 3. Napauta muistiinpanopainiketta.

 4. Suostu antamaan sovellukselle käyttöoikeus musiikkikirjastoosi.

 5. Etsi kappale, jota haluat käyttää napauttamalla Taiteilijat, Albumittai Laulut. Sen on oltava omistamasi kappale, ei yksi Apple Music -tilauksesta.

 6. Napauta kappaletta avataksesi sen soittoäänenvalmistajan näytössä.

 7. Kappale näkyy sovelluksessa ääniaallona sovelluksessa. Valitse sovelluksen työkaluilla kappale kappaleesta, jonka haluat tehdä soittoääneksi. Et voi käyttää koko kappaletta; useimmat sovellukset rajoittavat soittoäänen 30-40 sekuntiin.

 8. Klikkaa pelata -painiketta kuullaksesi valitun osan ja säädä sitä tarvittaessa.

 9. Kun sinulla on haluamasi soittoääni, tallenna se napauttamalla levykettä näytön alareunassa.

 10. Saat viestin, että soittoääni on käytettävissä iTunes-jakamisen kautta. Napauta Tehty ja synkronoi puhelimesi Maciin.

  Jos et ole vielä perehtynyt iPhonen synkronointiin tietokoneesi iTunesin kanssa ja lataamalla soittoäänen iPhoneen, napauta Video-opetusohjelma oppia miten.

Jotkin soittoäänisovellukset antavat sinun käyttää efektejä sävelesi, kuten sävelkorkeuden muuttamista, reverbin lisäämistä, haalistumista tai silmukan lisäämistä, joten kokeile näitä, jos haluat mukauttaa sävyä.

Synkronoi soittoääni iPhoneen ja valitse se

Kun olet luonut ja tallentanut soittoäänen, useimmat soittoäänisovellukset antavat ohjeet uuden äänen lisäämisestä tietokoneen iTunes-kirjastoon. Kaksi yleisintä tapaa tehdä tämä ovat:

 • Synkronoidaan. Synkronoi iPhone ja tietokone. Valitse iTunesin vasemmasta valikosta Tiedostonjako. Valitse sovellus, jota käytit äänen luomiseen. Napsauta sitten sävyä ja napsauta Tallenna kohteeseen.
 • Sähköposti. Lähetä soittoääni sähköpostitse itsellesi sovelluksen avulla liitteenä. Kun soittoääni saapuu tietokoneellesi, tallenna liite ja vedä se sitten iTunesiin.

Prosessiin kuuluu uuden sävyn saaminen iTunesiin, sen nimeäminen soittoääneksi ja synkronointi takaisin iPhoneen, jossa voit hallita, miten haluat käyttää sitä.

Soittoäänien valitseminen iPhonessa

Kun soittoääni on luotu ja lisätty iPhoneen, on aika päättää, miten haluat käyttää ääntä. Vaihtoehtoja on kaksi.

Soittoäänen käyttäminen kaikkien puheluiden oletuksena

 1. Napauta asetukset sovellus.

 2. Napauta Äänet ja haptit (tai Kuulostaa joissakin malleissa).

 3. Napauta Soittoääni.

 4. Napauta juuri luomasi soittoääni. Tämä on nyt oletusääni.

Soittoäänen käyttäminen vain valituille ihmisille

Jos haluat käyttää soittoääntä vain yhdelle henkilölle, voit:

 1. Napauta Puhelin sovellus.

 2. Napauta Yhteystiedot näytön alareunassa.

 3. Etsi tai selaa yhteystietojasi, kunnes löydät henkilön, jolle haluat antaa äänen. Napauta nimeä.

 4. Napauta Muokata henkilön kontaktinäytön yläosassa.

 5. Napauta Soittoääni.

 6. Napauta juuri luomasi soittoääni valitaksesi sen ja napauta Tehty.

Nyt kuulet kyseisen soittoäänen, kun henkilö soittaa sinulle yhdestä puhelinnumerosta, jonka olet tallentanut hänen yhteystietoihinsa iPhonessa.