Skip to content

Kuinka tulla Adobe Certified Expertiksi (ACE)

10 de heinäkuu de 2021

Jos haluat parantaa taitojasi jossakin Adobe-sovelluksessa, ehkä saada työtä, auttaa ansioluettelossasi huomata, neuvotella korotuksesta, erottua kilpailustasi tai lisätä ammatillista luottamustasi, Adobe Certified Expert (ACE) voi tulla. juuri mitä tarvitset. Adobe tarjoaa sertifikaatit monille tuotteilleen, Dreamweaverista, Illustratorista, Photoshopista, InDesignista ja Premiere Prosta AEM: ään, Kampanjaan ja muihin vähemmän tunnettuihin sovelluksiin.

Kuka voi tulla ACE: ksi?

Jokainen, joka haluaa sijoittaa aikaa, työtä ja varoja, voi tulla ACE: ksi, ja sijoituksen tuotto voi olla merkittävä. Prosessiin sisältyy opiskelu ja harjoittelu, joka huipentuu kokeeseen, joka arvioi taitosi valitsemassasi Adobe-tuotteessa.

Kuinka vaikeaa on tulla ACE: ksi?

Jos olet melko asiantunteva ja kokenut, sinun on läpäistävä Adobe Certified Expert -testi asianmukaisella valmistelulla. Kokeet eivät vaadi sinua tuottamaan tai käsittelemään kuvia, kirjoittamaan esseitä, selittämään prosesseja tai suorittamaan muita subjektiivisesti luokiteltuja tehtäviä. Sen sijaan tentti koostuu 75 monivalintakysymyksestä, joiden tarkoituksena on testata taitosi käyttää ohjelmaa ja soveltaa tietosi tosielämän tilanteissa. Niin kauan kuin saavutat vähintään 69 prosentin pistemäärän, voit sitten kutsua itseäsi ACE: ksi. Se vaatii vaivaa, mutta keskimääräiselle henkilölle, joka on työskennellyt sovelluksen kanssa säännöllisesti, se ei ole vaikeaa.

Mistä suorittaa ACE-tentti

Testikeskukset sijaitsevat ympäri maailmaa. Lisätietoja kokeista on Adoben sertifiointisivulla. Tenttiin ilmoittautuminen on yksinkertainen prosessi: valitset sijainnin, valitset ajan ja päivämäärän ja maksat luottokortilla tai laskutat.

Mistä löytää ACE-tenttiin valmistautuvia oppimateriaaleja

Adobe suosittelee, että aloitat ilmaisista ladattavista tenttioppaistaan. Näet latauslinkin, kun tarkastelet tietoja testistä, jonka haluat suorittaa. Muutamia muita ehdotuksia ovat:

  • ”Luokkahuone kirjassa” -sarja
  • Ohjeet Adoben valtuuttamassa koulutuskeskuksessa
  • Adoben online-koulutus Element K: ltä
  • Total Training -oppaat ja -materiaalit

Jotkut näistä ovat erittäin kalliita, kun taas toiset ovat kohtuuhintaisia, mutta vaativat enemmän aikaa. Halvemmat vaihtoehdot voivat toimia vielä halvemmalla, kun ne korvataan varausmaksulla, jos epäonnistut kerran tai kahdesti (ja ihmiset, jotka eivät ole valmistautuneet riittävästi tehdä epäonnistua).

Tulosten saaminen

Tulosten pitäisi odottaa sinua, kun olet poistunut testihuoneesta ja tulet testauskeskuksen vastaanottoon. Jos olet läpäissyt, saat ohjeet Adobe-logon lataamiseen henkilökohtaisiin paperitavaroihisi ja verkkosivustoosi. Sertifikaatit ovat hyviä termeille, jotka vaihtelevat tuotteiden mukaan. Esimerkiksi yhden tuotteen sertifikaatit eivät koskaan vanhene. Adobe Digital Marketing Suite -tuotteet ovat voimassa yhden vuoden ja Creative Cloudin kaksi vuotta.

Mitä ACE tarkoittaa kentällä

ACE-nimitys on laajalti tunnustettu Adoben tuotteita käyttävien ammattilaisten keskuudessa. David Creamer IDEAS-koulutuksesta kirjoittaa:

Suunnittelijoiden ansioluetteloita tarkasteltaessa yksi vaikeimmista asioista on hakijan todellinen tieto ohjelmasta. En voi kertoa kuinka monta ihmistä tapaan, jotka kutsuvat itseään ”edistyneiksi” tai ”asiantuntijoiksi”, mutta eivät tiedä kerrosmaskia Halloween-naamiosta!

Kuitenkin, kun näen Adoben sertifioidun asiantuntijan luettelon ansioluettelossa, tiedän, että henkilöllä on kunnollinen tuntemus ohjelmasta. Vaikka he eivät ehkä ole todellisia ”asiantuntijoita”, he ovat osoittaneet kyvyn suorittaa kattava testi, joka voidaan läpäistä vain tuntemalla ohjelmisto. Vielä tärkeämpää on, että he osoittavat kykynsä opiskella ja oppia – suhteellisen harvinainen löytö nykymaailmassa.