Skip to content

Kuinka valita paras Xbox One -konsoli sinulle

30 de kesäkuu de 2021

Jos haluat ostaa Xbox One -konsolin, voit valita alkuperäisen mallin, Xbox One S: n ja Xbox One X: n välillä. Testasimme jokaisen järjestelmän auttaaksemme valitsemaan sinulle parhaan Xbox One -mallin.

Yleiset havainnot

Xbox One X on viimeisin Xbox One -konsolin versio. Joten, jos haluat pelata uusimmalla ja suurimmalla käytettävissä olevalla järjestelmällä, valinta on helppoa. Vanhemmat mallit löytyvät kuitenkin halvemmista ja tarjoavat useimmat samat ominaisuudet. Kaikki kolme Xbox-konsolia pelaavat samoja pelejä, mukaan lukien taaksepäin yhteensopivat Xbox 360 -pelit. Silti järjestelmien välillä on joitain merkittäviä teknisiä eroja. Jokainen Xbox One -versio toistaa tavallisia Blu-ray-elokuvia, mutta kaikki eivät kykene käsittelemään erittäin teräväpiirtoisia (UHD) Blu-ray- tai todellisia 4K-tarkkuuksia.

Malli 4K-tarkkuus Tavallinen Blu-ray UHD Blu-ray
Xbox One Ei, ei toista Blu-raya tai pelejä 4K-muodossa. Kyllä, toistaa säännöllisiä Blu-ray-elokuvia. Ei, ei toista UHD Blu-ray -levyä.
Xbox One S Kyllä, mutta pelit skaalataan 4K: ksi. Kyllä, toistaa säännöllisiä Blu-ray-elokuvia. Kyllä, toistaa UHD Blu-ray -levyä 4K-muodossa.
Xbox One X Kyllä, pelaa pelejä 4K-muodossa, kun se on käytettävissä. Kyllä, toistaa säännöllisiä Blu-ray-elokuvia. Kyllä, toistaa UHD Blu-ray -levyä 4K-muodossa.

Grafiikka ja suorituskyky: Vain Xbox One X toistaa pelejä 4K-muodossa graafisilla parannuksilla

Malli Toistaa parannettuja pelejä Ruudunpäivitysnopeus Virkistystaajuus
Xbox One Kyllä, mutta ilman parannuksia. 60 kuvaa sekunnissa 60 Hz
Xbox One S Kyllä, mutta ilman parannuksia. 60 kuvaa sekunnissa 120 Hz
Xbox One X Kyllä, kaikilla parannuksilla. 60 kuvaa sekunnissa 120 Hz

Xbox One X on teknisesti Xbox One, ja se toistaa koko Xbox One -pelien kirjaston. Kotelon sisällä oleva laitteisto on kuitenkin tehokkaampi kuin joko Xbox One tai Xbox One S. Suurin ero Xbox One X: n ja sen edeltäjien välillä on, että se voi tuottaa Blu-ray-elokuvia ja -pelejä aidolla 4K: lla. Tarvitset kuitenkin 4K-television, joka tukee suurta dynaamista aluetta (HDR), jotta voit hyödyntää näitä ominaisuuksia. Osta Xbox One X, jos haluat parhaan grafiikan, virheettömät kehysnopeudet ja paremman pelin suorituskyvyn.

Laitteisto ja tarvikkeet: Xbox One S uhraa Kinect-portin ohuemmaksi

Malli Ohjain Kinect-portti Mitat
Xbox One Xbox One -ohjain Joo 13,1 x 10,8 x 3,1 tuumaa
Xbox One S Xbox One S -ohjain Ei 11,6 x 8,9 x 2,5 tuumaa
Xbox One X Xbox One S -ohjain Ei 11,8 x 9,4 x 2,4 tuumaa

Xbox One S julkaistiin melkein kolme vuotta alkuperäisen Xbox Onen jälkeen, ja se sisältää useita parannuksia. Suuri ulkoinen virtalähde poistettiin, konsolin kokoa pienennettiin ja 4K-videolähtöä tuettiin. Xbox One S: n suurin haittapuoli verrattuna Xbox One X: ään on, että se ei tue todellista 4K-pelaamista. Vaikka se tukee kaikkia alkuperäisiä Xbox One -lisälaitteita, Microsoft poisti Kinect-portin Xbox One S: stä. Tarvitset adapterin Kinect-pelien pelaamiseen. Tämä laitteistoversio on myös alkuperäistä pienempi, joten se on hyvä, jos sinulla on rajoitetusti tilaa.

Hinta ja saatavuus: Alkuperäinen Xbox One on halpa, jos löydät sen

Malli Saatavuus Hinta
Xbox One Ei enää tehdä. Noin 200 dollaria käytetty tai kunnostettu.
Xbox One S Valmistetaan edelleen vuonna 2021. Noin 300 dollaria uutta.
Xbox One X Ei enää tehdä. Noin 369 dollaria käytetty tai kunnostettu.

Alkuperäisen Xbox Onen tärkein etu uudempiin malleihin verrattuna on, että se on halvempaa. Jos sinulla on tiukka budjetti ja haluat pelata koko Xbox One -kirjastoa (mukaan lukien Xbox Game Pass), alkuperäinen malli on täydellinen. Alkuperäistä Xbox Onea on vaikea löytää nykyään, jos etsit uutta yksikköä. Käytetyn tai kunnostetun löytäminen on kuitenkin helpompaa.

Lopullinen tuomio: Hanki Xbox One X, jos siihen on varaa

Koska Xbox One X on neljä kertaa tehokkaampi kuin alkuperäinen Xbox One, se on ensisijainen valinta. Se pelaa samoja pelejä tarjoten parannettua grafiikkaa ja pelattavuutta valikoiduille nimikkeille (etsi pelejä, joissa on 4K Ultra HD, HDR tai Xbox One X Enhanced -merkit). Jopa jotkut Xbox 360 -pelit, mukaan lukien Halo 3 ja Fallout 3, vastaanota graafisia parannuksia, kun niitä pelataan Xbox One X: llä. Xbox Kinect -portti ei sisälly toimitukseen, joten tarvitset adapterin Kinect-pelien pelaamiseen. Xbox One S on halvempi kuin Xbox One X, mutta visuaaliset päivitykset ovat lisäkustannusten arvoisia, jos televisio tukee niitä. Lisää Lifewirelta

 • Xbox 360 -mallit.

  Paras Xbox 360 -konsoli sinulle

 • Vuoden 2021 nykyiset 8 parasta pelikonsolia

 • Lapsi Xbox 360: tä pelaamassa

  Xboxin ostajan opas

 • Xbox One X- ja Xbox One S -konsolit, Xbox-ohjaimet, Xbox 1, XB1

  Mikä on Xbox One? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

 • Mies lataa päivityksen, jotta hän voi pelata Xbox 360 -peliä Xbox Onella.

  Kuinka pelata Xbox 360 -pelejä Xbox Onella

 • Xbox One S vs. Xbox One X

  Xbox One S vs. Xbox One X

 • Poika ja isä pelaavat Xbox One -videopelejä

  Pelien jakaminen ystävien kanssa Xbox Onella

 • Xbox Series S ja ohjain

  Xbox Series S: n hinta, julkaisupäivä, tekniset tiedot, pelit ja uutiset

 • Xbox Series X -konsoli.

  Xbox Series X: n hinta, julkaisupäivä, tekniset tiedot, pelit ja uutiset

 • Näyttökuva Minecraftilta

  10 parasta Xbox 360 -peliä

 • Xbox Game Pass -pelit näytetään televisiossa.

  Mikä on Xbox Game Pass?

 • Videosovellukset ovat saatavilla Xboxilla.

  16 parasta Xbox One -sovellusta

 • Kinect Adventures! kansikuva

  Vuoden 2021 10 parasta Xbox 360 Kinect -peliä

 • Valkoinen Xbox 360 -malli

  Xbox 360 -yhteensopivuus taaksepäin

 • X Box One -logo ja konsolikuvat

  Xbox Onen usein kysytyt kysymykset

 • Pelaaja, jolla on pelikuulokkeet ja mikrofoni, kun hän pelaa videopeliä Xbox Onella.

  Kuinka korjata se, kun Xbox One -mikrofoni ei toimi

Lifewire

Seuraa meitä

 • Facebook

 • Meistä
 • Mainostaa
 • Tietosuojakäytäntö
 • Evästekäytäntö
 • Ura
 • Toimitukselliset ohjeet
 • Ottaa yhteyttä
 • Käyttöehdot
 • EU: n yksityisyys
 • Kalifornian tietosuojailmoitus
 • Luota

Yksityisyydensuojasi

Lifewire ja kolmannen osapuolen kumppanimme käyttävät evästeitä ja käsittelevät henkilötietoja, kuten yksilöllisiä tunnisteita, suostumuksesi perusteella tallentaa ja / tai käyttää tietoja laitteessa, näyttää räätälöityjä mainoksia ja sisällön mittaamiseen, yleisön näkemykseen ja tuotekehitykseen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Lifewire.com-sivustosi suostumusvalinnat, mukaan lukien oikeuden vastustaa oikeutettua etua, napsauta alla. Voit milloin tahansa päivittää asetuksesi minkä tahansa sivun alaosassa olevan ”EU: n tietosuoja” -linkin kautta. Nämä valinnat ilmoitetaan globaalisti kumppaneillemme, eivätkä ne vaikuta selaustietoihin. Luettelo kumppaneista (toimittajat)

Me ja kumppanimme käsittelemme tietoja:

Skannaa laitteen ominaisuudet aktiivisesti tunnistamista varten. Käytä tarkkoja sijaintitietoja. Tallenna ja / tai käytä tietoja laitteessa. Valitse räätälöity sisältö. Luo henkilökohtainen sisältöprofiili. Mittaa mainoksen tehokkuutta. Valitse perusmainokset. Luo räätälöity mainosprofiili. Valitse räätälöidyt mainokset. Luo markkinatutkimuksia yleisötietoihin Mittaa sisällön suorituskykyä. Kehittää ja parantaa tuotteita. Luettelo kumppaneista (toimittajat)