Skip to content

Kuinka välttää AOL-sähköpostitilin menettäminen

15 de heinäkuu de 2021

Mitä tietää

  • Jos et kirjaudu sisään AOL Mailiin 90 päivää, tili poistetaan käytöstä. Saapuvaa postia ei voida toimittaa.
  • Jos kirjaudut tiliisi 90 päivän kuluttua mutta ennen 180 päivää, postilaatikkosi aktivoidaan uudelleen. Saat uudet sähköpostit uudelleen.
  • Tilisi poistetaan 180 päivän kuluttua.

AOL Mail -tiliisi liittyvien tilitietojen, sähköpostiosoitteen ja viestien menettämisen välttämiseksi sinun on kirjauduttava sisään AOL Mailiin vähintään 90 päivän välein. Tässä voi tapahtua, jos et.

Mitä tapahtuu AOL-postille 90 passiivisen päivän jälkeen

Jos et kirjaudu sisään AOL Mail -tilillesi 90 päivän ajan, tili poistetaan käytöstä. Saapuvia viestejä ei välttämättä toimiteta postilaatikkoosi, ja saapuvat sähköpostit saatetaan palauttaa lähettäjälle. Jos kirjaudut tiliisi 90 päivän jälkeen mutta ennen päivää 180, postilaatikkosi aktivoidaan uudelleen ja saat uudet sähköpostit uudelleen. Voit käyttää tiliäsi tavalliseen tapaan, mutta tämä ei sisällä viestejä, jotka palautettiin lähettäjälle deaktivoinnin aikana.

Mitä tapahtuu AOL-postille 180 passiivisen päivän jälkeen

Jos et kirjaudu sisään 90 päivään (yhteensä 180 päivään), tilisi poistetaan. Et ehkä pysty palauttamaan sähköpostiosoitetta. Lisäksi sähköpostisi, valokuvat ja muut sähköpostin liitteet poistetaan. Jos et ole varma, onko tilisi poistettu, tarkista AOL-tilin palautusprosessilla. Jos tilisi on kadonnut, se kertoo sinulle, että tili on poistettu käytöstä tai et voi vaihtaa salasanaasi.