Skip to content

Kuinka VR voi auttaa sinua kunnossa

20 de maaliskuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Jos koronavirus pitää sinut poissa kuntosalilta ja uudenvuoden kunto-päätöslauselmistasi, kannattaa ehkä kokeilla harjoittelua virtuaalitodellisuudessa.
  • Tutkijoiden mukaan virtuaaliharjoituksilla on todellisia etuja, ja voit jopa löytää luokituksia verkosta, jotka osoittavat kuinka monta kaloria tietyn pelin aikana polttaa.
  • Yksi esimerkki uudesta VR-kuntopelien rodusta on Supernatural, joka tarjoaa erilaisia ​​kaukana olevia ympäristöjä, joissa voi hikoilla päivittäisiin harjoittelurutiineihin.

Jos koronaviruspandemia on tuonut lommon tavallisiin uudenvuoden kuntolupauksiin, harkitse virtuaalitodellisuuden yrittämistä kuntoon.

Kuntokeskukseen suunnatut virtuaalitodellisuussovellukset vaihtelevat nyrkkeilystä kaikenlaisiin harjoituksiin virtuaalisissa ympäristöissä. Mutta vaikka kuvat saattavat olla virtuaalisia, hiki on todellista, ja idean takana on jopa jonkin verran tiedettä. Tuore artikkeli British Journal of Health Psychology huomasi, että kuntoilijat tuntevat olonsa paremmaksi uppoutuessaan musiikkiin ja tietokoneella simuloituihin ympäristöihin.

”Oli varsin silmiinpistävää, kuinka virtuaalitodellisuuden yhdistäminen musiikkiin lisäsi liikuntaan liittyvää nautintoa verrattuna pelkkään musiikkiin tai hallinto-olosuhteisiin”, yksi lehden kirjoittajista, Lontoon Brunelin yliopiston professori Costas Karageorghis kertoi uutisissa. vapauta.

”Tuloksemme osoittavat, että virtuaalitodellisuuden ja musiikin yhdistämisen avulla on paljon mahdollisuuksia saada ihmiset fyysisesti aktiivisemmiksi omissa kodeissaan.”

Pelaaminen tieteen nimessä

Kirjoittajat tekivät 24 vapaaehtoisen kanssa kokeilun kuntopyörillä ja havaitsivat, että VR: n käyttö musiikin kanssa nosti mielihyvää 26,4% verrattuna kontrollitilaan, jossa ei ollut VR: tä tai musiikkia. Ja VR yhdistettynä musiikkiin lisäsi nautintoa 17,5% verrattuna omaan musiikkiin.

San Franciscon osavaltion yliopiston Virtual Reality Institute of Health and Exercise -tiimi tutkii VR-pelien käyttäjille tarjoamien liikuntamuotojen laskemista. ”Katsomme pohjimmiltaan, kuinka virtuaalitodellisuuspelaaminen voi olla eräänlainen harjoittelu”, Dr.Jimmy Bagley, tutkija ja kinesiologian apulaisprofessori, kertoi NBC: lle.

Hänen tiiminsä on luonut online-VR-harjoitusten luokitukset. Tämän laskimen avulla Orc Hunterin pelaaminen polttaa noin neljä kaloria minuutissa, sama kuin kävely. Voit todella polttaa kaloreita, jos haluat pelata Audio Trip -ohjelmaa, joka polttaa noin kahdeksan kaloria minuutissa, samalla tavalla kuin tennistä.

”Oletamme, että tietojemme kuluttajat ovat kiinnostuneita harjoittelemasta”, instituutin verkkosivuston mukaan.

”Siksi keskitymme auttamaan korkean intensiteetin pelien tunnistamisessa. Oletamme, että käyttäjä ei tahallaan välttä liikettä pelatessaan, mutta ei myöskään etsi sitä tarkoituksellisesti pidemmälle kuin mitä pelin onnistuminen edellyttää. Yritämme soveltaa tähän kohtuullista standardia ja mittaa mitä pidämme tyypillisenä pelinä, jota tarvitaan pelin tavoitteiden saavuttamiseksi. ”

Futuristinen liikunta

Niille, jotka haluavat harjoittelun tilanteissa, jotka ovat kaukana nykyisestä synkästä todellisuudestamme, Supernatural tarjoaa erilaisia ​​kaukaisia ​​ympäristöjä, joissa voi hikoilla päivittäisissä harjoittelurutiineissa todellisilta kouluttajilta. Käyttäjät voivat heiluttaa tulevia esineitä futuristisilla lepakoilla tai kyykistyä väistääkseen toisia.

”Hiki tulivuoren päällä Etiopiassa”, verkkosivusto julistaa. ”Hyppää Islannin jäätiköihin. Mietiskele Machu Picchun raunioiden joukossa. Poistumatta koskaan kotoa.”

Tanssijat saattavat haluta tutustua FitXR: ään, joka tarjoaa nyrkkeily- ja tanssiohjelmia aloittelijasta edistyneeseen harjoitteluun. Harjoitukset ovat erilaisia ​​intensiteettejä, jotka vaihtelevat pituudeltaan kolmesta minuutista aina 60 minuutin harjoitteluun.

”Oli varsin silmiinpistävää, kuinka virtuaalitodellisuuden yhdistäminen musiikkiin lisäsi liikuntaan liittyvää nautintoa.”

Jos haluat yhdistää musiikin hieman väkivaltaisempaan, Beat Saber tarjoaa miekkoja, jotka viipaloivat liikkuvien kohteiden läpi optimistisiin kappaleisiin. ”Se on vähän kuin kitaran sankarin ja Star Warsin risteytys – vaikka kumpikaan franchising ei ole yhteydessä Beat Saberiin”, arvostelijan mukaan Aurinko.

”Lohkot tulevat sinua kohti, jokaisella on suuntanuoli, joka ilmoittaa, kuinka sinun pitäisi leikata sen läpi. Vasen ja oikea valosarjasi ovat eri värejä ja vastaavat eri lohkoja.”

Olen innoissani ajatuksesta käyttää virtuaalitodellisuudessa, ja vain katsomalla huimaavaa luetteloa käytettävissä olevista harjoitusnimikkeistä sykkeeni nousi. Jos vain löydän varastossa olevan Oculus Questin.