Skip to content

Kuinka Vudu vertaa Netflixiin ja Huluun

30 de kesäkuu de 2021

Jos et ole koskaan kuullut Vuduista, et ole yksin. Wal-Martin omistamalla videoiden suoratoistopalvelulla ei ole aivan samaa nimeä kuin Netflixillä tai Hululla, vaikka se on ollut olemassa jo useita vuosia. Silti Vudun ilmainen sisältö tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi, jotta kyseiset alustat voisivat juosta rahoistaan. Tämän artikkelin tiedot koskevat Vudu-web-suoratoistoalustaa, joka on saatavana myös älytelevisioiden ja mobiililaitteiden sovelluksena.

Kuinka Vudu vertaa Netflixiin ja Huluun?

Vudu on online-suoratoistopalvelupalvelu, joka muistuttaa enemmän iTunesia kuin Netflix tai Hulu. Kuukausitilaukseen perustuvien elokuvien suoratoiston sijasta voit vuokrata yksittäisiä nimikkeitä joko vakiotarkkuudella (SD) tai teräväpiirtona (HD). Jos pidät elokuvasta todella, voit ostaa sen heti. Vudulla on myös satoja elokuvia ja TV-ohjelmia, joita voit suoratoistaa ilmaiseksi mainosten avulla.

Vudun verkkosivusto tarjoaa sovelluksen kaltaisen käyttöliittymän selaimessa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää Vudua mukavasti millä tahansa tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Kuten vastaavilla suoratoistopalveluilla, Vudulla on myös sovelluksia Rokulle ja Apple TV: lle.

Onko Vudu rahan arvoinen?

Pitäisikö sinun vaihtaa Vuduun? Onko aika tyhjentää nämä Netflix- ja Hulu-tilaukset? Menemmekö iTunes-elokuvien jälkeiseen maailmaan? Ei oikeastaan. Vaikka Vudu tarjoaa enemmän HD-elokuvia kuin mikään muu suoratoistosivusto, jokainen, joka toivoo saavansa Wal-Mart -tyylisen alennuksen näistä elokuvista, on valitettavasti pettynyt. Vaikka ne tarjoavat ehdottomasti enemmän teräväpiirtolevyjä kuin iTunes, hinnoittelu on suunnilleen sama. Joissakin tapauksissa saatat löytää nimikkeen halvemmalta Vudulta, ja toisinaan saatat löytää halvemman iTunesista. Siitä huolimatta, Vudu järjestää usein kampanjoita uusille tilaajille, joten voi olla sen arvoista rekisteröityä muutamaan alennettuun vuokraan. Ilmainen sisältö on myös syytä tarkistaa, varsinkin jos sinulla on lapsia.

Vudu.com tarjoaa myynninedistämisalennuksia uusista elokuvavuokraamoista.

Onko Vudu parempi tarjous kuin Netflix?

Vudu haluaa kerskailla vuokra-asuntojen saamisesta nopeammin kuin Netflix, mutta jos katsot paljon elokuvia, se on ehdottomasti kalliimpaa. Kahden Vudu-vuokrauksen hinnalla voit tilata Netflix-suoratoistopalvelun ja katsella niin monta heidän suoratoisto-otsikoistaan ​​kuin haluat. Jos katsot vähintään viisi elokuvaa kuukaudessa, keräät samat kustannukset kuin Netflixin rajoittamaton suoratoistosuunnitelma ja mahdollisuus saada kaksi DVD-levyä kerralla. Vudu saa uudet julkaisutiedot nopeammin kuin Netflix. Netflixillä on kuitenkin myös laajempi valikoima suoratoistoa, ja suoratoistopalvelun ja tilauspalvelun välillä säästät paljon enemmän rahaa. Kaikille niille äskettäin julkaistuille elokuville, joiden et yksinkertaisesti voi odottaa saapumistasi Netflixiin, on aina Redbox. Tietysti Vudu ei tarjoa Netflix- tai Hulu-alkuperäisiä, mutta sillä on oma pieni valikoima alkuperäistä sisältöä. Kuten iTunes-vuokrat ja kaapelipalvelujen tarjoamat palvelut, Vudu on loistava satunnainen ”must see” -elokuva, mutta se on yleensä kalliimpaa kuin Netflixin kaltaiset palvelut. Silti sillä on kohtuullinen valikoima ilmaista sisältöä, jota Hulu tai Netflix eivät tarjoa.

Vudu tarjoaa uusimmat vuokrattavat elokuvat ja valikoiman ilmaisia ​​alkuperäisiä esityksiä.