Skip to content

Kuinka yhdistää Fortnite-tilit

20 de maaliskuu de 2021

Fortnite ei enää tarjoa tätä ominaisuutta. Tämä artikkeli on vain arkistointitarkoituksiin.

Epic Games julkaisi tilin yhdistämisominaisuuden erittäin suositulle Battle Royale -tunnukselle Fortnite marraskuussa 2018. Jos henkilöllä on useampi kuin yksi tili useilla alustoilla Xbox Onessa, PlayStation 4: ssä, PC: ssä jne., Pelaajat voivat yhdistää ne, siirtää kosmeettisia tuotteita , V-Bucks, Save the World -kampanjan käyttöoikeus ja paljon muuta. Jos haluat tietää kuinka yhdistää Fortnite-tilit, jatka lukemista ja näytämme sinulle miten.

Vaikka tätä ei ole välttämätöntä tehdä, ominaisuuden hyödyntäminen helpottaa pelin pelaamista useilla laitteilla, edistymisen ja ostettujen kohteiden jakamista eri alustoilla ja poistaa useiden kirjautumisten tarpeen.

Fortnite-tili yhdistää varoitukset

On joitain tärkeitä asioita, jotka on pidettävä mielessä, kun yhdistät Fortnite-tilisi.

  • Yksi tili on pelattava Xbox Onella tai Switchillä ja toinen PS4: llä ennen 28. syyskuuta 2018.
  • Tilejäsi ei voida yhdistää, jos tili on tällä hetkellä kielletty tai poistettu käytöstä.
  • Tarvitset pääsyn kaikkiin yhdistettäviin tileihin liittyviin sähköpostiosoitteisiin.

Kuinka yhdistää Fortnite-tilit

  1. Siirry osoitteeseen https://www.epicgames.com/fortnite/account-merge/en-US/accounts/primary ja valitse Ensisijainen tili. Tätä käytät jatkossakin sulautumisen jälkeen.

  2. Kirjaudu tälle tilille. Epic lähettää sinulle turvakoodin, joka sinun on annettava jatkaaksesi.

  3. Valitse yhdistettävä ja poistettava toissijainen tili ja kirjaudu myös tälle tilille.

  4. Suorita sulautuminen loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Mitä siirtää tai ei siirry Fortnite-tilin yhdistämisen jälkeen?

Kun tilisi on yhdistetty, kaikki ostettu sisältö jaetaan kaikille tuetuille alustoille, mukaan lukien kaikki kosmetiikkatuotteet, jotka olet ostanut Fortniten Battle Royale -tilassa. Pelastakaa maailma -kampanjan fanit säilyttävät laamansa, puolustajansa, sankarinsä, kaaviokuvansa, perheensä, XP: n, Evolutionin ja Perkin materiaalit. Muut kohteet, kuten Support-A-Creator-tila, Unreal Marketplace -tuotteet, Creative Islands ja Save the World -tilitaso, ja edistyminen ei siirry toissijaisesta tilistäsi.

Ostetut V-Bucks (Fortniten pelin sisäinen valuutta) jaetaan myös kaikkien tuettujen alustojen kesken, ja myös heidän kanssaan ostamasi sisältö on saatavilla.

Kun olet yhdistänyt tilit, kestää noin kaksi viikkoa, ennen kuin ”Fortnite” -kosmeettiset tuotteet ja V-Bucks siirtyvät ensisijaiselle tilillesi.