Skip to content

Kuinka yhdistää MIDI-ohjain iPadiin

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Tarvitset MIDI-sovittimen, kuten iRig MIDI 2 tai Line 6 MIDI Mobilizer II
  • Saatat tarvita virrallisen USB-keskittimen MIDI-näppäimistöä varten.

Tässä artikkelissa selitetään muutama vaihtoehto MIDI-näppäimistön kytkemiseksi iPadiin ja tukkeutuminen tyylikkäästi Garage Bandin kanssa. MIDI-ohjaimen liittäminen iPadiin on itse asiassa melko helppoa, mutta sinä tahtoa tarvitset adapterin, jonka avulla voit kanavoida kyseisen MIDI-signaalin tablet-laitteeseesi. Onneksi siellä on muutama ei-niin kallis vaihtoehto.

iRig MIDI 2

IRig MIDI 2 on kallein iPadin MIDI-ratkaisu, mutta se on myös täynnä ominaisuuksia. Sovitin tarjoaa MIDI sisään, ulos ja läpi standardin MIDI käyttöliittymän avulla. IRig MIDI 2: ssa on myös USB-portti, joten voit estää iPadin akkua tyhjenemästä pelaamisen aikana. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan muihin ratkaisuihin verrattuna. Jos et voi pitää iPadia latautuneena, soittoaikasi on rajoitettu. Ja jos kävelet studioon vain löytääksesi iPadin akun enimmäkseen tyhjentyneestä, tämä on ratkaisu, joka antaa sinun silti istua alas ja pelata. iRig MIDI 2 toimii myös kaikkien iPadin tai iPhonen sukupolvien kanssa.

Apple iPad -kameran liitäntäsarja

Seuraavaksi tulee iPad Camera Connection Kit, joka muuttaa olennaisesti Lightning-liittimen USB-portiksi. Yksi asia, joka on muistettava liitäntäsarjaa käytettäessä, on kytkeä ensin mikä tahansa MIDI-ohjain liitäntäsarjaan ja sitten kytke liitäntäsarja iPadiin. Tämä auttaa iPadia tunnistamaan laitteen. Vaikka Connection Kitillä ei ole iRig MIDI 2: n mukana tulevaa musiikillista monipuolisuutta, sillä on monipuolisuutta ei-musiikillisesti. Koska se on pohjimmiltaan USB-portti, voit käyttää sitä ladata kuvia iPadiin kamerasta tai jopa liittää laitteistonäppäimistön iPadiin. Tämä ratkaisu on hyvä niille, jotka yksinkertaisesti yrittävät luoda yksinkertaisen MIDI-yhteyden. Connection Kit on saatavana iPadille, jossa on Lightning-liitin, ja vanhemmille iPadille, joissa on 30-napainen liitin.

Koska iPad ei välttämättä tuota tarpeeksi virtaa MIDI-ohjaimellesi, sinun on ehkä liitettävä ohjain USB-keskittimeen ja keskitin iPadiin kameran liitäntäsarjan kautta.

Linja 6 MIDI Mobilizer II

Vaikka LineR MIDI Mobilizer II on halvempi kuin iRig MIDI, se ei tarjoa MIDI: tä tai USB-liitäntää iPadin lataamiseen. Jos haluat vain saada MIDI: n iPadin ja tietokoneen välillä, tämä tekee temppun pienimmälle käteismäärälle, mutta ilman kykyä pitää iPadia latautuneena, peliaikasi on rajoitettu.