Skip to content

Kuinka yhdistää PDF-tiedostot yhteen asiakirjaan

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Acrobat DC: Siirry kohtaan Työkalut > Yhdistä tiedostot> Lisää tiedostot> Yhdistä.
 • Apple Preview: Avaa PDF ja valitse Näytä pikkukuvat. Valitse lisäyspaikka. Valita Muokata > Lisää > Sivu tiedostosta.
 • PDF-yhdistäminen: Siirry PDF-yhdistämisen verkkosivustolle ja valitse Valitse tiedosto, valitse PDF ja valitse Avata. Toista toista PDF-tiedostoa varten. Valitse Yhdistää.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten PDF-tiedostot yhdistetään yhdeksi asiakirjaksi Acrobat DC: n, Mac Preview: n ja PDF Merge -sivuston avulla. Lisätietoja on PDF-tiedostojen yhdistämisestä mobiililaitteilla sekä Yhdistä PDF ja Yhdistä PDF -toiminnosta.

PDF-tiedostojen yhdistäminen Adobe Acrobat DC: n kanssa

Adobe Acrobat Reader on ilmainen. Acrobat Readerin avulla voit tarkastella ja tulostaa PDF-tiedostoja sekä lisätä merkintöjä. Jos haluat käsitellä näitä tiedostoja edelleen tai yhdistää useita PDF-tiedostoja yhdeksi, asenna Acrobat DC.

Yhdistä PDF-tiedostot Adobe Acrobat DC: hen seuraavasti:

 1. Avaa Acrobat DC ja valitse Työkalut > Yhdistä tiedostot.

 2. Valitse Lisää tiedostoja lisätä niin monta tiedostoa kuin haluat. Valitse Lisää avoimet tiedostot sisällyttää katselemasi asiakirjat.

 3. Säädä järjestystä, mukaan lukien yksittäisten sivujen järjestys vetämällä ja pudottamalla kukin haluamaasi paikkaan.

 4. Valitse Yhdistää prosessin loppuun saattamiseksi.

Acrobat DC on saatavana kuukausittaisen tai vuosittaisen tilausmaksun mukaan, joka vaihtelee sovelluksen version ja sitoutumisen pituuden mukaan. Jos sinulla on lyhytaikainen tarve, Adobe tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeiluversion, joka ei sisällä toiminnallisuutta koskevia rajoituksia.

Kuinka yhdistää PDF-tiedostot Applen esikatseluun

Käytä Macissa sisäänrakennettua esikatseluohjelmaa yhdistääksesi PDF-tiedostoja, jolloin kolmannen osapuolen ohjelmistojen tai verkkopalvelun tarve (ja kustannukset, koska Esikatselu on ilmainen macOS: n kanssa) on poistettu.

 1. Avaa yksi yhdistettävistä PDF-tiedostoista Esikatselu-sovelluksessa.

 2. Mene Näytä ja valitse Pikkukuvat, jos sitä ei ole valittu, ota pikkukuvan esikatselu käyttöön.

  Voit vaihtaa pikkukuvien näkymää painamalla Vaihtoehto+Komento+2 näppäimistöllä.

 3. Jos avoimella PDF-tiedostolla on enemmän kuin yksi sivu, valitse vasemmasta paneelista pikkukuva, johon haluat lisätä toisen PDF-tiedoston.

  Lisätyt PDF-sivut näkyvät valitun sivun jälkeen.

 4. Valitse Muokata > Lisää > Sivu tiedostosta.

 5. Jonkin sisällä Finder Etsi toinen tuotava PDF-tiedosto nykyiseen tiedostoon ja valitse sitten Avata.

 6. Toista vaiheet 4 ja 5 jokaiselle lisättävälle PDF-tiedostolle.

 7. Muuta sivujärjestystä vetämällä pikkukuvia.

 8. Kun olet tyytyväinen yhdistettyyn PDF-tiedostoon, valitse Tiedosto > Tallentaa.

Kuinka yhdistää PDF-tiedostot PDF-yhdistämiseen

Useat verkkosivustot tarjoavat PDF-tiedostojen yhdistämispalveluja. Monet ovat mainoslähtöisiä ja maksuttomia. Yksi näistä on PDF Merge, joka mahdollistaa useiden tiedostojen lataamisen verkkoselaimella. Ladattujen tiedostojen enimmäismäärä on 10 Mt.

PDF Merge tarjoaa myös edullisen ladattavan sovelluksen, joka yhdistää PDF-tiedostot offline-tilassa. Vain Windows-versio on käytettävissä.

 1. Siirry PDF-yhdistämisen verkkosivustolle.

 2. Valitse Valitse tiedosto.

 3. Valitse ensimmäinen yhdistettävä PDF ja valitse sitten Avata.

 4. Valitse Valitse tiedosto uudelleen muille tiedostoille, jotka haluat yhdistää. Jos lähtö loppuu, valitse Lisää tiedostoja.

 5. Valitse Yhdistää yhdistää valitut tiedostot.

  Tiedostot yhdistetään siinä järjestyksessä, jossa valitset ja lähetät jokaisen tiedoston.

 6. Lataa lopullinen yhdistetty PDF tietokoneellesi.

PDF-tiedostojen yhdistäminen PDF-tiedostojen yhdistämiseen

Yhdistä PDF on verkkopohjainen työkalu, joka yhdistää useita PDF-asiakirjoja yhdeksi PDF-tiedostoksi. Yhdistä enintään 20 tiedostoa, mukaan lukien kuvat, yhdeksi PDF-tiedostoksi ilmaiseksi. Yhdistä PDF-väitteet poistaa kaikki tiedostot palvelimilta tunnin sisällä lataamisesta.

 1. Mene Yhdistä PDF välilehti, jos sitä ei ole valittu.

 2. Vedä PDF-tiedostot PDF-yhdistämisen verkkosivulle. Tai lataa tiedostot perinteisellä tavalla valitsemalla Lähetä tiedostoja.

 3. Säädä lähetettyjen tiedostojen järjestystä vetämällä tiedostoja jonossa.

 4. Valitse Yhdistää.

 5. Yhdistetty PDF-tiedosto, combinepdf.pdf, lataa tietokoneellesi.

Kuinka yhdistää PDF-tiedostot pilvestä Yhdistä PDF-tiedostoon

Yhdistä PDF, osa Smallpdf.com-sivustoa, on ilmainen selainpohjainen ratkaisu, joka sisältää tiedostot paikallisesta laitteesta, Dropboxista ja Google Drivesta. Ennen kuin yhdistät tiedostot yhdeksi PDF-tiedostoksi, käytä Yhdistä PDF -toimintoa vetämällä ja pudottamalla tiedostoja järjestäksesi tai poistaaksesi sivut haluamallasi tavalla.

Kaikki lataukset katsotaan turvallisiksi, ja tiedostot poistetaan pysyvästi Smallpdf-palvelimilta tunnin kuluessa. Sivusto tarjoaa myös muita PDF-tiedostoihin liittyviä palveluita, kuten katselu- ja muokkaustyökalut sekä mahdollisuuden muuntaa tiedostomuotoja.

 1. Valitse joko Google Drivesta tai Dropboxista avaa kirjautumisikkuna.

 2. Syötä pilvipalvelun kirjautumistunnuksesi nähdäksesi pilvipohjaiset tiedostosi.

 3. Valitse ladattavat tiedostot ja valitse sitten Valita.

PDF-tiedostojen yhdistäminen mobiililaitteissa

On Android- ja iOS-sovelluksia, jotka yhdistävät PDF-tiedostot älypuhelimessa tai tabletissa. Monet mobiilisovellukset, jotka lupaavat tätä toimintoa, eivät joko tuota odotettuja tuloksia tai ovat huonosti kehittyneitä, mikä johtaa usein kaatumisiin ja muuhun epäluotettavaan käyttäytymiseen. Nämä vaihtoehdot ovat luotettavimpia:

 • PDF-apuohjelmat: Tämä usein päivitettävä sovellus yhdistää suuren määrän PDF-tiedostoja Android-laitteesta ja sisältää muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Perustoiminnot ovat käytettävissä ilman maksua, kun taas sovellusten sisäisillä ostoksilla voi nauttia mainoksettomasta kokemuksesta.
 • PDF-apuohjelma: Huolimatta tämän Android-sovelluksen ilmaisen version rajoituksista, mukaan lukien enintään 2,5 Mt: n tiedostokoko, PDF-apuohjelma yhdistää nopeasti vähintään kaksi PDF-dokumenttia. Pro-versio poistaa tämän rajoituksen ja poistaa kaikki mainokset.
 • PDF-muunnin: Tämä iOS-sovellus yhdistää PDF-tiedostot Applen iPhonessa tai iPadissa melko helposti. Sovelluksen sisäiset ostot poistavat joitain koon ja tiedostonumerorajoituksia.
 • PDF-asiantuntija: Yksi tunnetuimmista ja vakaimmista iOS-sovelluksista tässä luettelossa. PDF Expertin hintalappu on sen arvoinen, jos yhdistät säännöllisesti iCloud-kirjastosi PDF-tiedostoja.