Skip to content

Kuinka YouTube Premium tuo esiin tavallisen version puutteita

25 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • YouTuben 12 dollaria kuukaudessa tarjoava Premium-palvelu tarjoaa päivityksen ilman mainoksia.
  • Muita päivityksiä ovat kyky toistaa videoita taustalla, ladattava sisältö ja pääsy valtavaan musiikki- ja videosisällökirjastoon.
  • Premiumiin sisältyy paljon alkuperäistä sisältöä.
Kokeilemalla YouTuben Premium-palvelua sain minut ymmärtämään, mikä sotku on tavallinen versio. Mainokset estävät videot, jotka haluat todella nähdä, ja näennäisesti lopetetaan ja aloitetaan satunnaisesti. Kaikki tämä hölynpöly katoaa välittömästi, jos rekisteröidyt Premium-nimiseen versioon, jota aiemmin kutsuttiin YouTube Rediksi. Lopuksi, YouTube toimii kuin normaali suoratoistopalvelu. 12 dollaria kuukaudessa YouTube Premium menee ilman mainoksia ja tarjoaa myös useita päivityksiä, kuten kyvyn toistaa videoita taustalla, ladattavan sisällön ja pääsyn valtavaan musiikki- ja videosisällökirjastoon. Minusta se oli paljon, joskus ylivoimainen ja hieman tarpeeton, jos kuulut jo muihin suoratoistopalveluihin.

Tausta, vihdoin

Yksi Premiumin mukana tuleva ominaisuus, joka tuntuu pieneltä päivitykseltä, mutta ei todellakaan ole, on kyky toistaa videoita taustalla. Monta kertaa katson videota ja haluan siirtyä sähköposti- tai tekstinkäsittelyyn, ja video… vain pysähtyy. Tätä ei voida hyväksyä vuonna 2020, ja kaikki on korjattu Premiumilla.

Lähikuva joku käyttää älypuhelinta videon toistonäyttö päällekkäin.

Mutta oikeuttavatko tällaiset päivitykset Premiumin 12 dollarin kuukausihinnan? Vaikuttaa siltä, ​​että hinta on riittävän pieni, pienempi kuin yhden elokuvalipun hinta päivinä, jolloin ne olivat asia. Mutta koronaviruspandemian purkautuessa luottokorttilaskuni kasvaa suoratoistomaksuilla. HBO, Amazon Prime Video, Netflix: Luettelo kasvaa jokaisen hälyttävän otsikon kanssa, jonka tarvitsen paeta. Suoratoistotilaukset ovat kuin hiiret, jotka syövät juustoa. Jokainen purema näyttää pieneltä, mutta heräät eräänä aamuna ja koko juusto on kadonnut.

Yksinomainen sisältö

Yksi YouTube Premiumin suuri etu on hinnan sisältämän alkuperäisen sisällön määrä. Koville YouTube-faneille se tarkoittaa YouTuberien, kuten Lilly Singh ja Rooster Teeth, pääsyä yksinomaiseen materiaaliin. Niille, jotka ovat enemmän perinteisessä elokuvassa, on joitain kiehtovia yksinoikeuksia, kuten Alusta on syntynyt, dokumenttielokuva British Black -musiikista ja mielenkiintoisesta Uhmata painovoimaa, kuusiosainen dokumenttisarja, jossa tutkitaan naisten voimistelun tarinaa. Elokuvateattereita on myös melko paljon, vaihtelevat Terminaattori että Roan Inishin salaisuus. Käyttöliittymä elokuvien selaamiseen on ohut, mutta hieman vaikeampi navigoida kuin vastaavat palvelut, kuten Netflix tai Amazon Prime Video.

YouTube-kuvake älypuhelimessa, jossa on Netflix, Prime Videos ja Apple TV.

Tilaukseen sisältyy myös musiikkisovellus. YouTube lupaa ”miljoonia” kappaleita, jotka kaikki ovat kuunneltavissa ilman mainoksia. Vaikka oli hienoa saada kaikki nämä kappaleet, olen jo tilannut Apple Musicin (9,99 dollaria kuukaudessa) ja Amazon Music Unlimitedin (7,99 dollaria kuukaudessa Prime-jäsenille ja 9,99 dollaria muille kuin jäsenille). Kuinka paljon valintaa on liikaa? Tietysti pelkkänä arvoesityksenä voidaan väittää, että YouTube Premium on parempi vaihtoehto, koska se tarjoaa sekä videoita että musiikkia. YouTuben musiikkipalvelu on integroitumassa Google Play Musiikkiin, joka lopetetaan ”pian”, yritys sanoo. Mutta YouTube-premium-tilaajilla on täysi pääsy Google Play -musiikkikirjastoon. Google lisäsi äskettäin podcasteja ja valittavana on paljon.

Lataa Stuff for Later

Premium-tilaajille YouTube lähettää myös joukon lisäominaisuuksia, jotka tasaavat sen muiden palvelujen kanssa. Voit esimerkiksi ladata elokuvia myöhempää toistoa varten, kuten Amazon Prime Video ja Netflix. Tämä oli ennen hienoa, kun ihmisten tarvitsi matkustaa lentokoneilla (siivillä lentäviä esineitä unohtaneille) eikä heillä ollut pääsyä Wi-Fi-verkkoon. Nyt kun pandemia on meille kaikille enimmäkseen kotona, se on hieman vähemmän hyödyllinen, mutta voi silti olla hyödyllinen, jos sivilisaatio romahtaa, ja ainoa asia, joka on jäljellä, on katsella tallennettuja komediasarja jaksoja aurinkolaturilla toimivalla tabletilla. Huomasin, että YouTube Premium on virkistävä muutos vauhdissa vuosien varrella sen säännöllisen palvelun mainoksista täynnä olevan roskan läpi. Maksoisinko 12 dollaria kuukaudessa etuoikeudesta? Ehkä, koska siellä on paljon sisältöä, enkä aio mennä muualle kuin sohvalle ainakin loppuvuodelle 2020.