Skip to content

Kuinka YSL haluaa värin koordinoida huulipunasi

20 de maaliskuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • YSL: n Rouge Sur Mesure on tällä hetkellä vain beetatestaajien käytettävissä – hintaan 299 dollaria.
  • Vaihdettavien kasettien avulla voit vaihtaa väriryhmiä.
  • Rouge Sur Mesure -sovellus analysoi asusi sekoittamaan vastaavan värin.

Tämä on Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure Powered by Perso. Mitä? Se on Bluetooth-yhteensopiva, sovelluskäyttöinen huulipuna, joka voi sekoittaa minkä tahansa haluamasi sävyn. No, ei minkä tahansa sävy, mutta mikä tahansa punainen / ruskea / vaaleanpunainen huulipunatyyppinen sävy.

YSL: n huulipunakone muodostaa yhteyden sovellukseen, jonka avulla voit valita värin. Voit joko soittaa siihen värirenkaalla, sovittaa minkä tahansa valokuvan värin tai lisätä selfietä, jolloin sovellus voi analysoida asusi ja valita sopivan värin. Mutta kuka käyttää tätä?

”Se on kallista yksityishenkilöille, ja ammattimaiset meikkitaiteilijat sekoittavat jo omat värinsä silmällä paletista”, ammattimainen muotoilija Nuria Gregori kertoi Lifewire haastattelussa. ”Ja suuret yritykset tarjoavat jo valtavan valikoiman värejä.”

Beetatestari

No, jos haluat kokeilla Rouge Sur Mesurea, sinun on kirjauduttava beetaan ja maksettava myös 299 dollaria. Se näyttää olevan melko huono tapa testata asioita. Toisaalta on todennäköisempää, että tämä on vain tapa napata nopeasti käteistä. Silti sanamuodossa sanotaan, että osallistujat ”saavat lahjan kahdesta valitsemastaan ​​ilmaisesta patruunasarjasta (arvo 180 dollaria USD)”, mikä antaa meille ainakin käsityksen täyttöpakkausten kustannuksista.

”Kosmetiikkayritykset eivät pelaa pelkästään värejä. Nyt on kyse myös tekstuurista pelaamisesta.”

Kustannukset syrjään, oman huulipunan sekoittaminen näin voi olla hyvä idea. Se välttäisi varmasti vanhojen huulipunojen sekoituksen laukun pohjassa, täydennettynä väreillä, joita rakastat, mutta joita ei koskaan käytetä uudelleen. Pienien väriannosten soittaminen ei ole vain vähemmän tuhlaavaa, mutta voi loppujen lopuksi olla halvempaa, jos sinulla on todella kallis tapa.

YSL: n Rouge Sur Mesuren hallinta

Laite on ladattu kolmivärikasettisarjalla. Tällaisia ​​sarjoja on neljä: punaiset, alastonkuvat, appelsiinit ja pinkit. Jos siitä tulee koskaan outo beetavaihe ja siitä tulee tuote, voit ehkä ostaa laajennettuja värialueita. Värit jaetaan pieneen pakkaukseen yksikön päällä, sekoitettaviksi ja levitettäviksi harjalla. Tämä kompakti irtoaa, joten voit jättää koneen itse kotiin.

Yksi positiivinen näkökohta on, että värit ovat kaikki omissa sylintereissään, joten teoriassa ne voidaan korvata erikseen sen sijaan, että korvaisi kokonaisen sarjan vain yhden värin loppuessa. Jos olemme kuitenkin oppineet jotain tulostusteollisuudesta, se on epätodennäköinen liiketoimintamalli.

”Kosmetiikkayritykset eivät pela vain väreillä. Nyt on kyse myös tekstuurista leikkaamisesta. Haluat ehkä jotain kiiltävää tai täysin mattapintaa, jotain, jota voit käyttää töissä koko päivän, tai se on erittäin ravitsevaa huulille”, Gregori sanoo.

”Se on kallista yksilöille, ja ammattimaiset meikkitaiteilijat sekoittavat jo omat värinsä silmällä paletista.”

Rouge Sur Mesure ei ole ainoa kauneuteen liittyvä gadget CES: ssä, mutta se voi olla mielenkiintoisin. Esimerkiksi Lumini PM on älypeili, joka analysoi ihoasi ja ehdottaa ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa, mikä kuulostaa markkinoijan unelmalta. Rouge Sur Mesure, toisaalta, voisi olla todella hyödyllinen laite, vaikkakin kallis.

Onneksi olemme edenneet pitkälle siitä päivästä lähtien, jolloin ”naisille tarkoitetut gadgetit” merkitsivät vaaleanpunaisen version julkaisemista sarjan pahimmasta tuotteesta. Nykyään paljon enemmän kulutusteknologiaa on neutraalia, ja se on suunniteltu sopimaan kotiin sen sijaan, että sitä markkinoidaan miehillä tai naisilla värin perusteella. Yksi huomautus gadget-valmistajille: sinun ei kuitenkaan tarvitse laittaa sinisiä LEDejä kaikkeen tekemäsi. Vain sanomalla.

Haluta lisää? Katso kaikki CES 2021 -tapahtumamme täällä.