Skip to content

Kuka helvetti ostaa Applen 550 dollarin kuulokkeita?

10 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • AirPods Max toimii aivan kuten tavalliset AirPodit, vain ne ovat paljon suurempia.
  • Mukana toimitettava Smart Case näyttää kuin viileä mashup rintaliivin ja hienon kukkaron välillä.
  • Lähes kaikki mallit on jo tilattu takaisin jopa kolmeksi kuukaudeksi.
Applen pitkät huhutut korvan kuulokkeet ovat vihdoin tulleet markkinoille. 549 dollaria ostaa sinulle AirPods Max -parin mukana toimitetulla kotelolla ja latauskaapelilla, mutta ei laturia. Kuka maan päällä ostaa nämä asiat? Pienien korvaan sijoitettavien AirPod-laitteiden ja AirPods Pron suorituskyvyn perusteella AirPods Max kuulostaa todennäköisesti uskomattomalta. Ne pakkaavat myös joitain tyypillisiä Applen muotoiluja, kuten Apple Watchin kaltainen Digital Crown äänenvoimakkuuden säätämistä varten, magneettiset alumiiniset korvakupit ja niin järkevä pääpanta, joka ihmettelee, miksi sitä ei käytetä kaikkialla. Jopa Applen hinta on jyrkkä, mutta toimitusajat ovat kuitenkin jo laskeneet 12-14 viikkoon. Joten mitä ihmiset ajattelevat niistä? ”Hintakohtaisesti 550 dollaria ei ole törkeää”, kirjoittaa Mac- ja iOS-sovelluskehittäjä Paul Haddad Twitterissä. ”Se on jonkin verran outoa pallohintaa <400 dollarin keskialueen ja> 1 000 dollarin huippuluokan välillä.”

Tietoja AirPods Maxista

AirPods Max käyttää paria Applen H1-kuulokesiruja äänenkäsittelyominaisuuksiensa tehostamiseen. Näitä ovat melunvaimennus, mukautuva ääni (sopivaksi korvillesi ja kuulokkeiden sopivaksi), läpinäkyvyystila (lisää ympäristömelua ääniin) ja mukautuva taajuuskorjain.

Korvakupit ovat irrotettavia, ja korvaavia tuotteita on saatavana pian hintaan 69 dollaria. Nauha tai katos on hengittävä verkko, joka on kiinnitetty tukien väliin, kuten kupera riippumatto, joka näyttää erittäin mukavalta. Ja koska nämä ovat AirPodeja, he tekevät kaikki tavalliset AirPod-jutut, kuten lukevat viestisi, pysähtyvät, kun poistat ne, ja niin edelleen. Mukana toimitetussa AirPods Max -laitteessa on kotelo ja latauskaapeli. Jos haluat liittää ne johonkin pistorasiaan, sinun on toimitettava oma kaapeli.

Entä hinta?

Huippuluokan kuulokkeet voivat maksaa tuhansia dollareita, mutta Bluetooth-kuulokkeet, joiden kanssa Apple kilpailee, sellaiset, joita käytetään tien päällä kuunteluun, ylittävät noin 350 dollaria (Sony WH-1000XM4: lle). Apple lisää 200 dollaria päälle. ”Tällä hetkellä nopea haku AirPods Maxista eBayssa näyttää hinnat välillä 799 dollaria ja 1 200 dollaria.” Sonyn kuulokkeet ovat mukavia, mutta on hyvin todennäköistä, että enimmäkseen metalliset AirPods Max voittaa ne tuntumassaan ja mahdollisesti pitkäikäisyydessä. Mutta tällä tasolla kyse on myös äänestä. Ottaen huomioon Applen saavutukset aikaisempien AirPod-laitteiden, HomePodin ja äskettäisen mallin MacBook-kaiuttimien kanssa, on todennäköistä, että AirPods Max voittaa kaikki tulijat. Joten kaikki riippuu siitä, kuka haluaa käyttää 550 dollaria Bluetooth-kuulokkeisiin. ”AirPods Max on vain 100 dollaria pienempi kuin perus Mac Mac”, kirjoittaa videotuottaja Erfon Elijah Twitterissä.

Hinta ei esineitä

Silti näistä hinnoista huolimatta AirPods Max on loppuunmyyty. Yhdysvaltain Apple Store -sivustossa kaikkien kuuden värin toimitusaika on 12-14 viikkoa tämän kirjoituksen jälkeen. Yleensä Apple Storen lähellä asuvat ihmiset voivat saapua ja noutaa upouusia Apple-tuotteita samana päivänä, mutta kun COVID rajoittaa pääsyä ja vastuulliset ihmiset pysyvät kotona, monien ainoa vaihtoehto on eBay. Tällä hetkellä nopea haku AirPods Max -palvelusta eBayssa näyttää hinnat välillä 799-1200 dollaria. Voit lyödä vetoa siitä, että hinnat nousevat ja että ihmiset maksavat niille. ”Jopa Applen hinta on jyrkkä, mutta toimitusajat ovat kuitenkin jo laskeneet 12-14 viikkoon.” Joten miksi niin monet ihmiset tilaavat nämä kalliit kuulokkeet? Jotkut saattavat olla audiofiilejä, mutta jopa heille tämä on kallista. Oletan, että he myyvät loppuun, koska heistä tulee vuoden 2021 kuuma uusi lisävaruste. Beatsilla (omistaa myös Apple) on ollut viileä ja kallis markkina jonkin aikaa, mutta se on todennäköisesti ohi. AirPods Max ei vain näytä uskomattomalta, mutta se ei näytä olevan mitään muuta. Kaikki, jotka näkevät sinut, tietävät, että sinulla on 550 dollarin pari tölkkiä. Parempi toivoa, että niitä ei ole helppo tarttua ja varastaa.