Skip to content

Kuka on Minecraftin Jeb?

9 de heinäkuu de 2021

Kun Minecraft luoja Markus “Notch” Persson päätti jättää studionsa, Mojangin, myydessään yrityksensä Microsoftille, jonkun oli astuttava paikalleen hänen asemansa johtajana Minecraft. Henkilö, joka valittiin ottamaan Notchin rakastama valtaistuin pääkehittäjänä ja suunnittelijana Minecraft oli Jens Bergensten. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, kuka Jeb on, monista hänen menneisyytensä peleihin liittyvistä näkökohdista ja miksi hän on hänelle erittäin hyödyllinen Minecraft! Aloitetaan!

Jens Bergensten

Jens Peder Bergensten (tai Jeb, koska hänet tunnetaan yleisemmin Minecraft community) on ruotsalainen videopelisuunnittelija. Jens Bergensten syntyi 18. toukokuuta 1979. Markus “Notch” Perssonin (Minecraftin ja Mojangin luoja) tavoin Jeb aloitti nuorena, hän aloitti ohjelmoinnin. Vuonna 1990, kun Jens Bergensten oli yksitoista vuotta vanha, hän aloitti ensimmäisten videopeliensa ohjelmoinnin. Nämä videopelit luotiin Turbo Pascalin ja BASICin avulla. Kymmenen vuotta myöhemmin Jeb alkoi modifioida ja luoda tasoja Quake III -areena videopeli. Jonkin aikaa myöhemmin elämässä Jens aloitti työskentelyn Korkeken Interactive Studiossa, joka johti sen kehitystä Kuiskaukset Akarrassa. Jebin videopeli lopetettiin sen jälkeen, kun oli erimielisyyksiä siitä, miten videopeli tulisi tuottaa ja suunnitella luovan vision kannalta. Opiskellessaan Malmön yliopistossa vuonna 2008 Jeb perusti Oxeye Game Studion kahden ystävänsä rinnalle. Hänen yrityksensä, Oxeye Game Studio, on vastuussa Mojangin äskettäin julkaistun videopelin, Cobaltin, kehittämisestä. Studio kehitti ja julkaisi myös Ruotsin Game Awards -palkinnon voittaneen toisen sijan voittaneen pelin ”Harvest: Massive Encounter”.

Minecraft

Jeb alkoi työskennellä Mojangissa vuoden 2010 lopulla videopelin taustakehittäjänä Vierittää. Jens alkoi työskennellä monien nimikkeiden parissa Minecraft, Vierittääja Koboltti Mojangille hänen lisäyksestään joukkueeseensa. Jens hyvitettiin myös auttamaan videopelin kehittämisessä Katakombin sieppaus. Katakombin sieppaus luotiin Humble Bundle Mojam -hyväntekeväisyystapahtuman aikana, jossa videopelien kehittäjien oli tarkoitus luoda videopeli täysin tyhjästä 60 tunnissa. Siitä lähtien, kun hän on liittynyt Mojangiin, Jeb on hyvitetty lisäämään ominaisuuksia, kuten männät, sudet, kylät, linnoitukset, Hollannin linnoitukset ja paljon muuta. Minecraft. Hänelle on myös annettu hyväksi Redstone Repeaterien lisääminen peliin. Jebin lisäämällä monia merkittäviä ominaisuuksia Minecraft, peli on muuttunut massiivisesti (epäilemättä parempaan suuntaan). Nämä muutokset ovat muuttaneet tapaa, jolla monet pelaajat katsovat ja ovat vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa Minecraft, joka antaa pelaajille mahdollisuuden miettiä uusia ratkaisuja ongelmiin, joita he ovat kohdanneet. Redstone-toistimien lisääminen peliin mahdollisti monien uusien keksintöjen luomisen Minecraft. Tämä päivitys on antanut pelaajille mahdollisuuden luoda uusia keksintöjä julkaisunsa jälkeen. Redstone-toistimet ovat vastuussa melkein kaikista Redstonen perustuotteista, jotka toimivat samalla tavalla. Tämä päivitys antoi Minecraft teknisempi puoli, jota ei koskaan voitu kuvitella ilman pelin muutosten käyttöä.

Jeb Lampaat

Pieni, hauska ja mielenkiintoinen salaisuus Minecraftissa, josta monet pelaajat eivät tiedä, on kyky saada lammas sykkimaan kaikki sateenkaaren värit. Tämä pääsiäismuna lisättiin vuonna 2013 hauska tapa näyttää mitäMinecraft pystyy. Tämän salaisuuden suorittamiseksi Minecraftissa pelaajien on nimettävä lammas nimeksi ”jeb_” käyttämällä nimimerkkiä ja alasinta.

Minecraftin uusi johtava kehittäjä

Ohjelmoinnin ja monien uusien osien luomisen jälkeen Minecraft, ja sen jälkeen kun Notch oli jyrkästi poistunut Mojangista vuonna 2011, Jebistä tuli nopeasti Minecraftjohtava kehittäjä ja suunnittelija. Jens Bergenstenin haltuunotto Minecraft oli hyvin kiistanalainen vasta nimitetyn tehtävän alussa. Monet fanit olivat heti tyytymättömiä nopeaan johtajuuden vaihtamiseen ilman paljon varoitusta. Loppujen lopuksi monet fanit ovat huomanneet, että Jeb on tuonut uusia ideoita ja parantanut monia käsitteitä Minecraft.