Skip to content

Kuoleman, surun ja haamujen huijaaminen The Sims 4: ssä

15 de heinäkuu de 2021

On olemassa kymmeniä tapoja tappaa simi, mutta on myös huijaus, jolla simit voidaan herättää The Sims 4. Vaikka et voi herättää haamuja sisään The Sims 4, on mahdollista huijata kuolema, jos toimit tarpeeksi nopeasti. Tämän artikkelin tiedot koskevat The Sims 4 Windowsille ja macOS: lle. Siellä on myös ylösnousemuksen huijaus The Sims 3.

Kuinka käyttää The Sims 4 Resurrect huijausta

Voit elvyttää simin heti, kun se kuolee, siirrä kohteen huijata:

  1. Lehdistö Ctrl + Siirtää + C siirtyä huijaustilaan. Mac-käyttäjien tulisi korvata Ctrl kanssa Komento avain.

  2. Tyyppi Siirrä objekti päälle.

  3. Napsauta Grim Reaper ja paina Poistaa avain.

  4. Napsauta kuollutta Simiä ja paina Poistaa avain.

  5. Simin kuvakkeessa pitäisi nyt olla hiusristikko. Klikkaa hiusristikko herättää sim.

Tämä temppu ei toimi kaikentyyppisissä sim-kuolemissa.

Kuolema Simsissä 4

Simsit eivät ehkä ikäänny, mutta voivat varmasti kuolla. Joskus simit kuolevat onnettomuudessa, ja toisinaan pelaaja voi olla vastuussa kuolemasta. Jos päätät kuoleman olevan pysyvä, se vaikuttaa perheeseen. Joskus perhettä ahdistaa tulevina vuosina kuolleen perheenjäsenen aave. Jos simi kuolee etkä halunnut sen tapahtuvan, poistu pelistä tallentamatta. Simit ovat edelleen elossa, kun käynnistät uudelleen.

Pettää viikatelijää

Asuminen suuri laajennuspaketti lisää Grim Reaperin ei-pelattavaksi hahmoksi (NPC), joka ilmestyy, kun simi kuolee. Perheenjäsenet voivat vedota simien elämään pelaamalla peliä Grim Reaperia vastaan. On 50 prosentin mahdollisuus voittaa; Kuitenkin, jos häviät, on vielä mahdollista, että Grim Reaper päättää olla ottamatta simien henkeä.

Grim Reaper käy kylvyssä The Sims 4: ssä.

Hautoja ja urnaita

Kun simi kuolee, hautakivi tai urna ilmestyy heidän ruumiinsa tilalle. Voit siirtää hautakiven tai uurnan sopivampaan paikkaan tai jopa myydä sen viidelle simolealle. Hautakivejä tai urnoja ei voi ostaa, joten kun myyt sen, et voi saada sitä takaisin. Hautakivestä tai urnasta tulee simsisi surupiste. Kun he ohittavat sen, he pysähtyvät ja itkevät. Jotkut simit viettävät paljon kauemmin kunnioitusta, kun taas toiset vievät vain muutaman minuutin. Yleensä suru kestää vain 48 tuntia.

Haamut The Simsissä 4

Jos päätät pitää kuolleiden haudan perheesi erässä, on mahdollista, että perhettä ahdistaa kuolleiden simien aave. Haamut ovat vihreitä ja läpinäkyviä, joten tunnet haamun, kun näet sellaisen. Aaveet eivät tee kovin paljon; he vain kävelevät yrittäen pelotella eläviä. Aaveet voivat jopa ahdistaa simeja perheensä ulkopuolella. Valitettavasti ei ole mitään tapaa tuoda aaveita takaisin elävien valtakuntaan.