Skip to content

Kuolleen nousevan tallennusjärjestelmän selitys

22 de heinäkuu de 2021

Alkuperäinen Dead Rising ilmestyi Xbox 360: lle elokuussa 2006, mutta jo nyt ihmisillä on edelleen ongelmia tallennusjärjestelmän kanssa. Selitämme, miten asiat toimivat täällä.

Missä ovat säästöpisteet?

Säästöpisteet ovat levinneet koko ostoskeskukseen kylpyhuoneissa ja vihreillä sohvilla. Tallennuspisteet on merkitty selvästi kartallesi, jonka voit tuoda esiin painamalla Takaisin-painiketta pelaamisen aikana. Voit myös tallentaa aina, kun uusi tapaustiedosto alkaa.

Mitä tapahtuu, kun Frank kuolee

Kun Frank kuolee, sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa. Voit ladata pelin (ladata viimeisen tallennuksen) tai voit tallentaa tilan ja lopettaa (käynnistää pelin uudelleen alusta alkaen, mutta säilytät kaikki kertyneet kokemuksesi ja kyvyt). Tämä ei ole niin selvää kuin sen olisi pitänyt olla, mutta sinun on valittava väärä vain kerran oppiaksesi oppitunnisi.

Kuinka se kaikki toimii?

Tämän Xbox 360: n tallennusjärjestelmän kauneus on, että sinun odotetaan kuolevan useita kertoja, kun aloitat pelaamisen. Menet vain takaisin ja keräät arvopisteitä (voit saada noin 50 000 helppoa pistettä ensimmäisten 10 minuutin aikana), jotta voit tasoittaa, mikä tekee pelistä paljon, paljon helpompaa jokaisella peräkkäisellä pelikierroksella. Voit selvittää, missä säästöpisteet ovat, miten voittaa pomot, missä hyvät aseet ovat, mistä saa paljon pisteitä ja niin edelleen ja niin edelleen, jotta peli helpottuu ja hauskempaa mitä pidempään sitä pelaat. Haasteena on selviytyä alkuperäisestä turhautumisesta kuolla niin paljon, mutta kun kiedot pään tallennusjärjestelmän ympärille, se näyttää täydelliseltä.

Vinkkejä

  1. Tallenna usein.
  2. Sinun ei tarvitse yrittää taistella psykopaattia vastaan, jos sinulla ei ole tulivoimaa. Kun pomotaistelu alkaa, voit vain lähteä ja palata myöhemmin.
  3. 72 tunnin aikarajasta on puhuttu paljon, mutta tapausten välillä on TON vapaa aikaa, joten sinun ei tarvitse ikinä juosta pisteestä toiseen. Ota aikaa ja muista säästää ylimääräinen pikkuasi säästötavoitteesi ohi.
  4. Jos pelaat peliä oikein ja avaat oikotien Paratiisin ja Ihmemaalle, käydään kylpyhuoneen läpi noin 100 kertaa, joten ei ole syytä olla säästämättä.

Bottom Line

Dead Rising on vaikea peli ja kuolet paljon. Aika. Mutta se on koko kohta säästöjärjestelmän takana. Kuolet, mutta saat voimakkaamman. Se menee paljon nopeammin joka kerta, kun teet sen ja saat tappaa tuhansia zombeja, mikä kuulostaa melko hyvältä.