Skip to content

Kyllä, voit käyttää Clorox-pyyhettä iPhonessa tai Macissa

23 de kesäkuu de 2021

Clorox ja 70 prosentin isopropyylipyyhkeet ovat helppo tapa puhdistaa käytetyimmät laitteemme nopeasti, ja nyt Apple sanoo, että se on ok.

Apple on julkaissut ohjeet Clorox-desinfiointipyyhkeiden käytön hyväksymisestä Apple-tuotteille, kuten iPhonelle, iPadille tai Macille.

Mitä he sanoivat: Pohjimmiltaan Apple sanoo, että on ok käyttää desinfiointipyyhkeitä, jotka sisältävät vähintään 70 prosenttia isopropyylialkoholia, Apple-laitteidesi puhdistamiseen, kunhan tartut koviin, huokosettomiin pintoihin, kuten näppäimistöihin, näyttöihin tai muihin ulkopintoihin. Älä käytä valkaisuainetta. Vältä kosteuden pääsyä aukkoihin, äläkä upota Apple-tuotetta puhdistusaineisiin. Älä käytä kangasta tai nahkaa.

Lopettaa se COVID-19: n? Tällaiset pyyhkeet tappavat 99 prosenttia bakteereista ja viruksista, mutta on epäselvää, vaikuttavatko ne nykyiseen COVID-19 -kantaan. Silti on melko todennäköistä, että sillä on sama vaikutus viimeaikaiseen virukseen kuin muille, raportin mukaan CNN.

Mistä saat ne: Vaikka näyttää siltä, ​​että pyyhkeet eivät ole tällä hetkellä saatavilla Amazonissa, Costcon kaltaisilla jälleenmyyjillä voi olla niitä varastossa tai muita yhtä tehokkaita vaihtoehtoja.

Via: CNN

Tule laitteidesi puhdistamisen asiantuntijaksi