Skip to content

Lähetä viesti Tinderissä

20 de maaliskuu de 2021

Tinder voi olla kätevä työkalu uusien ihmisten tapaamiseen. Silti sen lähestymistapa lähettää viesti toiselle käyttäjälle eroaa siitä, miten chat on suunniteltu muille treffisovelluksille. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kuinka lähettää viestejä jollekin Tinderissä.

Kuinka viestit toimivat Tinderissä

Muiden sosiaalisen median ja treffisovellusten avulla voit lähettää välittömästi suoran viestin toiselle käyttäjälle. Sitä vastoin Tinder vaatii molempia osapuolia ilmaisemaan kiinnostuksensa toisiinsa ennen kuin se avaa viestintälinjat.

Jos haluat kommunikoida toisen käyttäjän kanssa, sinun täytyy pyyhkäistä oikealle hänen profiilissaan ja hänen täytyy pyyhkäistä oikealle profiilissasi. Kun sinä ja toinen käyttäjä olet pyyhkäissyt oikealle toisillesi, kukin teistä saa sovelluksessa ilmoituksen uudesta ottelusta ja sinut lisätään toistenne chat-välilehteen.

Oikean pyyhkäisyn lisäksi voit napauttaa sydämen kuvaketta käyttäjän Tinder-profiilissa ilmaistaaksesi kiinnostuksensa. Molemmat toiminnot suorittavat saman toiminnon.

Joskus joudut ehkä odottamaan, että toinen käyttäjä tarkastelee profiiliasi ja pitää siitä, kun pidit niistä. Jos he ovat jo pitäneet sinusta, sinulle ilmoitetaan ottelusta heti, kun pyyhkäiset oikealle.

Toisaalta, jos toinen käyttäjä ei koskaan näe profiiliasi tai päättää pyyhkäistä sitä vasemmalle, koska hän ei ole kiinnostunut, et sovi yhteen etkä voi koskaan lähettää viestejä Tinderille.

Opi viisi tapaa optimoida Tinder-profiilisi.

Kuinka lähettää viesti jollekulle Tinder-sovelluksessa

Kun olet tavannut jonkun Tinderissä, voit lähettää viestin toisillesi mobiilisovelluksen chat-välilehden kautta. Nämä ohjeet ovat samat sekä iOS- että Android-versioille.

 1. Kun sinut on sovitettu jonkun kanssa Tinderissä, napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa puhekuplana näyttävää kuvaketta.

  Jos vastaat heti toisen käyttäjän kanssa pyyhkäisemällä oikealle hänen profiiliinsa, sinulle voidaan näyttää koko näytön viesti, jossa sinua kehotetaan lähettämään hänelle viesti. Jos näet jonkin näistä ilmoituksista, napauta sitä kirjoittaaksesi chat-viestin.

 2. Näet ruudun, jossa ottelut on lueteltu vaakasuunnassa ylhäällä, ja pystysuora luettelo vastaanotetuista viesteistä alla. Napauta sen käyttäjän kuvaa, jolle haluat lähettää viestin.

 3. Chat-ikkuna avautuu. Napauta näytön alaosassa olevaa tekstikenttää ja kirjoita viesti.

  Vaihtoehtoisesti napauta GIF -kuvake lähettää animoitu gif tai Bitmoji-tarra -kuvake lähettääksesi tarran.

 4. Valitse Lähettää.

 5. Viestisi lähetetään toiselle henkilölle. Voit keskustella kuten muissakin viestisovelluksissa, kuten WhatsApp, Vero ja Facebook Messenger.

Kuinka lähettää viesti Tinder-verkkosivustolle

Voit myös lähettää viestejä muille Tinder-käyttäjille virallisella Tinder-verkkosivustolla. Näin.

Kuten Tinder-sovelluksissa, voit lähettää viestin jollekin muulle Tinder-verkkosivustolla vain, jos olet sopinut toisiinsa.

 1. Ruudun vasemmalla puolella pitäisi näkyä luettelo kaikista, joita olet löytänyt Tinderissä. Valitse sen henkilön profiili, jonka kanssa haluat keskustella.

 2. Valitse näytön alaosasta tekstikenttä, jossa sanotaan Kirjoita viesti.

 3. Kirjoita viesti ja valitse Lähettää.

  Tinder-viestit synkronoidaan verkkoversion ja samoja tilitietoja käyttävien sovellusten välillä. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa keskustelun tietokoneellasi ja jatkaa sitä älypuhelimesi Tinder-sovelluksessa tai päinvastoin.

 4. Tinder-chat on nyt aktiivinen.