Skip to content

Langaton verkkovierailukäytäntö Sprintille

17 de kesäkuu de 2021

Yhdysvaltain langaton verkkovierailu on ilmaista kaikissa valtakunnallisissa Sprint-suunnitelmissa. Verkkovierailuminuutteja pidetään tavallisina minuutteina Sprint-verkossa, ja kaikkiin nykyisiin Sprint-suunnitelmiin sisältyy rajoittamaton minuutti puheaikaa Yhdysvalloissa. Jos tilissäsi on rajoittamattomat minuutit, sinun ei pitäisi nähdä mitään lisämaksua puheluiden soittamisesta Yhdysvalloissa Sprint-verkon ulkopuolella Saatat kuitenkin saada maksun verkkovierailusta.

Verkkovierailu

Verkkovierailu on sinulle helppoa, kun et ole Sprint-verkon ulottuvilla. Sitä ei ole suunniteltu ensisijaiseksi tietolähteeksi. Sprint rajoittaa datamäärää, jota voit käyttää verkkovierailun aikana, suunnitelmasi sallimasta määrästä riippuen. Voit seurata verkkovierailukäyttöäsi verkossa My Sprint -sivulla.

Sprintin maailmanlaajuinen verkkovierailu

Sprintin maailmanlaajuinen verkkovierailupaketti sisältyy kaikkiin Sprint-suunnitelmiin. Se sisältää rajoittamattomat tekstiviestit yli 185 kohteeseen, datan jopa 2G-nopeuteen ja puhelut 20 senttiä minuutissa. Tarkista Sprintin verkkosivustolta, onko määränpääsi luettelossa. Jos et voi elää 2G-nopeudella, voit lisätä nopeita tietoja päivälle tai viikolle mihin tahansa 185 kohteesta. Kaikilla, joilla on Sprint Unlimited -suunnitelma, on jo ilmaisia ​​nopeita tietoja, puheluita ja tekstiä Kanadassa ja Meksiko, ja ilmaiset kaukopuhelut Yhdysvalloista Kanadaan ja Meksikoon. Muista Yhdysvalloista soitetuista ulkomaanpuheluista peritään kansainvälinen hinta plus normaalit lähetysajat.