Skip to content

Langattomat AV-lähettimet ja -vastaanottimet

16 de kesäkuu de 2021

Ei ole epätavallista, että ihmiset estetään jollakin tavalla – joskus arkkitehtonisesti, mutta joskus heidän asemansa vuoksi vuokralaisena, joka ei voi muuttaa asuntoaan – käyttämästä kaapeleita, joita tarvitaan kaapelitelevision levittämiseen koko kodissaan. Vaikka langallista ratkaisua ei ole korteissa, langaton voi olla langattoman A / V-lähettimen muodossa. Pienessä mittakaavassa se toimii samalla tavalla kuin TV-antenni, vain sen sijaan, että paikallinen lähetysasema lähettäisi signaalin kenelle tahansa, jolla on antenni, kaapeliboksisi sijaintipaikan televisio on signaalin lähettäjä. vastaanottimen jonnekin muualle purettavaksi.

Kuinka se toimii

Langattomat A / V-yksiköt yhdistävät television kaapelirasiaan erityislähettimeen, joka on yhdistetty vastaanottimen kanssa, joka on kytketty televisioon kodin eri osissa. Signaali kulkee ulkoilmassa ja vastaanotin dekoodaa sen, joten vaikka et aja kaapeleita, et silti voi antaa merkittävien arkkitehtonisten ominaisuuksien (kuten takat tai metallilla päällystetyt seinät) heikentää signaalia. Lähettimen ja vastaanottimen välinen signaali on kaksisuuntainen katu, joten voit vaihtaa kanavaa lähettimessä vastaanottimen kaukosäätimellä. Yleensä laitteet muodostavat pariliitoksen itsestään, kuten kannettavat puhelimet, sen sijaan että tarvitsisivat Wi-Fi-kaistanleveyttä.

Huomioita

Langattomat lähettimet ja vastaanottimet kamppailevat joskus teräväpiirto-ohjelmoinnin kanssa. Suurin osa AV-vastaanottimista on rakennettu 1900-luvun tekniikkaa varten. Suurimmalla osalla ei ole vielä digitaalisia yhteyksiä kuluttajatasolla. Esimerkiksi Terkin LF-30S: n kaltaisissa malleissa on edullinen AV-lähetin-vastaanotin-ratkaisu. Se toimii hyvin, mutta se ei sovi digitaalitelevisiolähetykseen.

Vaihtoehdot

Yksi merkittävä syy siihen, että langattomat lähettimet eivät ole pysyneet huipputason ohjelmoinnissa, on se, että useimmat ihmiset käyttävät muita ratkaisuja laajakaistaisen Internetin yleisyyden vuoksi. Rokun tai Apple TV: n kaltaiset laitteet, jotka luottavat Wi-Fi-verkkoon, suoratoistavat runsaasti sisältöä televisioihin johdotuksen saatavuudesta riippumatta. Lisäksi kotiviihdepalvelimet, kuten Plex, työntävät jo omistamaasi sisältöä. Jotkut sisällöntuottajat, kuten DirectTV, tarjoavat jopa langattomia laitteita, jotka on jo määritetty toimimaan palvelun kanssa, joten sinun ei tarvitse edes ostaa omia lähettimiä.