Skip to content

Leef iBridge laajentaa iPhonen, iPadin muistia

16 de heinäkuu de 2021

Lisämuistin hankkiminen gadgeteille voi olla melko halpaa näinä päivinä. Ellet puhu Applen iPhonesta ja iPadista, se on. Muistikorttipaikan puuttuessa ylimääräisen tallennustilan saaminen kullekin laitteelle tarkoittaa olennaisesti ylimääräisen maksamista 64 Gt: n tai 128 Gt: n mallien saamiseksi. Ihmisille, jotka valitsevat laitteen 16 Gt: n versiot kustannusten tai pelkästään sen periaatteen vuoksi, elämä Applen pienempikapasiteettisten laitteiden kanssa edellyttää kuitenkin usein median pyyhkimistä, etenkin muistiominaisuuksien, kuten ”Äskettäin poistetut” varmuuskopiointitoiminnon tai kun ”Photo Stream” on aktivoitu. Se on ongelma, joka on erityisen turhauttavaa ihmisille, jotka haluavat kuvata videoita tai ladata elokuvia laitteilleen, mikä rajoittaa sovellusten käytettävissä olevaa tilaa.

Se on ilmeisesti haaste, jota monet ihmiset kohtaavat, jos kasvava segmentti laajennettavista muistivaihtoehdoista iPhonelle ja iPadille on mikä tahansa osoitus. Esimerkkejä tällaisista laitteista ovat Sandiskin kannettavat iXpand- ja Wireless Connect -asemat. Nyt toinen samanlainen gadget on tulossa taisteluun Leef iBridge Mobile Memory -aseman kanssa. Kuten iXpand, silta väistää Connectin langattoman yhteyden ja valitsee fyysisen yhteyden.

Ainutlaatuinen muotoilu

Toisessa päässä on tavallinen USB-liitin, joka on tarkoitettu yhteyden muodostamiseen pöytätietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Toisella puolella on Lightning-liitin laitteen kiinnittämiseksi Applen uusimpiin iPhone- ja iPad-tuotteisiin. Toisin kuin iXpand, iBridge käyttää vähemmän suoraviivaista suunnittelutapaa, jonka avulla se voi siirtyä iPhonen tai iPadin taakse. Se on mielenkiintoinen valinta, jolla on sekä hyviä että huonoja puolia. Suurin etu on puhtaampi, tyylikkäämpi ilme. Sen sijaan, että dongle vain tarttuisi, iBridge-kaareva muoto piilottaa sen älypuhelimen tai tabletin taakse. Haittana on, että se ei toimi paksummissa koteloissa, joten sinun on otettava puhelin pois niistä. Itse iBridge-laitteen käyttö on melko helppoa. Liitä se ensimmäisen kerran, ja se kehottaa sinua lataamaan iBridge-sovelluksen. Asennuksen jälkeen voit käyttää sovellusta pääsemään gadgetin ominaisuuksiin. Näitä ovat median, mukaan lukien valokuvat tai videot, siirtäminen tai kopioiminen Apple-laitteeseen ja sieltä. Et voi siirtää sovelluksia samalla tavalla kuin Android-laitteilla, mutta se on enemmän ongelma iOS: n kanssa kuin iBridge. Siirtonopeudet eivät ole yhtä nopeita kuin kun liität iPhonen tai iPadin tietokoneeseen, mutta ne ovat silti käteviä, kun olet poissa ja et ole kannettavan tai pöytätietokoneesi lähellä. Minulla kesti esimerkiksi noin 6 minuuttia, kun siirrin hieman yli puolen keikan arvoisia valokuvia ja videoita iPhone 6: sta muistikortille.

Ota valokuvia suoraan sovelluksesta

Voit ottaa myös Instagram-tyylisiä valokuvia suoraan iBridge-sovelluksesta, mikä tallentaa ne itse kannettavaan asemaan. Se on toiminto, joka rajoittuu kuvien ottamiseen eikä koske videoita. Kuten iXPand, yksi iBridgen siisti ominaisuus on kyky katsella videoita suoraan sauvasta iPhonelle ja iPadille. Tämä koskee videoformaatteja, joita molemmat laitteet eivät normaalisti voi toistaa lataamatta tarvittavia sovelluksia, kuten esimerkiksi MKV. Toiminnan testaamiseksi ladasimme joitain fanisubb-animeja MKV-muodossa iBridge-laitteeseen ja se pystyi toistamaan niitä ja jopa näyttämään tekstityksiä. Meillä oli ongelmia joidenkin tiedostojen kanssa, joissa elokuva keskeytyi usein seuraavan kohtauksen lataamiseksi eikä myöskään näytä tekstityksiä. Suurimmaksi osaksi se on kuitenkin toiminto, joka toimii hyvin. Sen sijaan sanomme, että laitteen suurin ongelma on hinta, joka vaihtelee 60 dollarista 16 Gt: sta 400 dollariin 256 Gt: sta. Näillä hinnoilla jotkut ihmiset saattavat yksinkertaisesti valita halvemman vaihtoehdon tai murtautua suuremman kapasiteetin iPhoneen tai iPadiin. Silti Leef iBridge on mukava lisäys kasvavaan kannettavien muistitikkujen ja asemien sarjaan iOS-laitteille. Jos etsit tapoja laajentaa iPhonen tai iPadin muistia nopeasti ja et välitä hinnasta, iBridge on kokeilemisen arvoinen laite.

Arvostelu: 3,5 / 5