Skip to content

Leikkaa johto? Näin katsot suoraa televisiota Rokulla

20 de maaliskuu de 2021

Johdon katkaisu on yhä suositumpi joka päivä laajakaistayhteyden mukavuuden ja halvempien kustannusten ansiosta. Kuten kuoleva dinosaurus, kaapeli- ja jopa satelliittipalveluista on nopeasti tulossa menneisyyden jäänne. Jos harkitset kaapelin katkaisemista ja Roku-silmäpalloa, on muutama asia, joka sinun on tiedettävä ennen kaapeli-TV-pistokkeen vetämistä, mikä tärkeintä, kuinka katsella suoraa televisiota Rokulla. Saatat olla halukas katkaisemaan johto, mutta suoran television katseleminen Rokulla on helpompaa kuin luulet.

Voitko saada suoraa televisiota Rokulta?

Mahdollisille johdinleikkureille suurin kysymys on, voitko katsella suoraa televisiota Rokulla. Yksinkertainen vastaus on kyllä. Sinulla voi olla pari ylimääräistä vaihetta päästäksesi suoratoistoon, mutta koko prosessi on suhteellisen kivuton.

Kun olet selvittänyt haluamasi kanavat, voit lisätä nuo kanavat Rokua käyttäessäsi ja jopa tietokoneeltasi. Satoja ilmaisia ​​ja maksettuja kanavia viihdyttää mitä tahansa ohjelmaa tai aihetta. Alla on luettelo joistakin suosituimmista kanavista, jotka voit lisätä suoraa televisiota varten Roku-laitteellasi.

Ilmainen live-TV Rokulla

Ilmaiset suoratoistokanavat ovat harvinaisia ​​ja vaikeasti saavutettavissa. Monilla alueellisilla uutiskanavilla on omat rajoitetun palvelun kanavat. Ilmaisia ​​suoria TV-suoratoistopalveluja ei ole saatavilla, mutta käyttämällä OTA-antennia ja joitain lisälaitteita, voit suoratoistaa lähetyskanavia Roku-laitteellasi.

On olemassa pari erilaista palvelua OTA: n muuttamiseksi streaming-sisällöksi. Jos sinulla on HD-antenni ja PC-TV-viritin, Plex tarjoaa upean käyttöliittymän OTA-ohjelmien suoratoistoon. Jos tarvitset DVR: n joustavuutta, muun muassa Tablo TV: llä on vaihtoehtoja sekä OTA-sisällön katselemiseen Rokun kautta, kätevä opas että DVR-vaihtoehto.

Jos tilaat Sling TV: n, voit käyttää AirTV-palvelua, jos sitä tarjotaan omalla maantieteellisellä alueellasi, katsellaksesi paikallista OTA: ta heidän streamissään. Voit myös lisätä Sling TV: n Rokuun. Tai voit kokeilla vaihtoehtoisia tapoja suoratoistaa paikallista ohjelmointia. Joko niin, sinun ei tarvitse hukata kaikkia suosikki paikallisia ohjelmia.

Suosituimmat TV-suoratoistopalvelut

Vaikka ilmaisten suoratoistettavien televisiokanavien käytettävissä ei ole paljon, on olemassa melko monta, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden testata suoratoiston suorituskykyä, suoratoiston laatua ja sisältöä. Jos et välitä liven katsomisesta, useilla kanavilla on suoratoistoja, jotka yleensä viivästyvät vähintään päivä alkuperäisen esityksen jälkeen.

Sling-TV

Yksi aikaisemmista kilpailijoista, joilla on useita suoratoistokanavia, on Sling TV, osa Dish Networkia. Sling TV tarjoaa kaksi pääkanavapakettia, jotka molemmat ovat supistettuja tarjouksia, joita voit odottaa näkevän kaapelilla. Ylimääräisten a la carte -pakettien avulla voit muokata suoratoistokanaviasi monin eri tavoin.

Kaksi pääpakettia, otsikot Oranssi ja Sininen, käyttävät sinulle noin 25 dollaria kuukaudessa. Orange-paketin avulla saat 30 live-kanavaa sekä video-on-demand-palvelun. Sininen paketti antaa sinulle yli 40 eri kanavaa samaan hintaan. Sijainnistasi riippuen sinulla voi olla pääsy paikallisiin FOX- ja NBC-kanaviin. Sling antaa sinulle myös mahdollisuuden yhdistää molemmat paketit, jolloin saat yli 50 kanavaa.

Lisäkokonaisuudet alkavat 5 dollarista noin 15 dollariin premium-kanaville, kuten HBO ja Starz. Monissa paketeissa on teemoja, kuten Lifestyle Extra, joka sisältää 12 kanavaa, kuten FYI, VH1 ja paljon muuta. Sinulla on enemmän vaihtoehtoja suoratoiston mukauttamiseen. Sling TV: llä on ilmainen 7 päivän kokeilu.

DirecTV nyt

Toinen suoratoistovaihtoehto tulee toiselta suurelta satelliittiyhtiöltä, DirecTV: ltä. DirecTV tarjoaa nyt kaksi erilaista suoratoistopakettia, Plus ja Max. Molemmissa on tuhansia on-demand-elokuvia ja TV-ohjelmia.

Plus-paketti tarjoaa yli 45 suoratoistokanavaa, mukaan lukien HBO, noin 50 dollaria kuukaudessa. Max-paketti tarjoaa yli 60 suoratoistokanavaa, mukaan lukien sekä HBO että Cinemax, noin 70 dollaria kuukaudessa. Alueestasi riippuen DirecTV tarjoaa myös joitain paikallisia kanavia. Sinun on tarkistettava heidän verkkosivuillaan, onko heitä saatavilla alueellasi. DirecTV Now tarjoaa ilmaisen 1 kuukauden kokeilujakson, jonka pitäisi antaa sinulle paljon aikaa kokeilla sitä.

Hulu + Live TV

Ei suoratoistolaitteille tuntematon, Hulu on nyt lisännyt suoratoistopalvelun heidän jo jättimäiseen tilauskirjastoon. Vaikka heidän tilauksensa on edelleen saatavilla, live-osan lisääminen antaa sinulle pääsyn yli 60 live-kanavaan, mukaan lukien tavalliset premium-elokuvakanavat, kuten HBO ja Cinemax. Hinta nousee dramaattisesti 5,99 dollarista heidän pyynnöstä 44,99 dollariin perus Hulu + Live TV: ssä, tämä hinta yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet.

Hulu + Live TV tarjoaa myös paikallisia kanavia alueestasi riippuen. Sinun on tarkistettava heidän verkkosivuillaan, onko maantieteellisellä alueellasi tarjolla näitä paikallisia asemia. Kuten Sling TV, Hulu + Live -palvelussa on muutama kanavapaketti, mukaan lukien premium-kanavat, joita voit lisätä lisämaksusta. Toinen bonus Hulun kanssa on, että he tarjoavat pari pakettia, jotka poistavat mainoksia heidän on-demand-kirjastosta pientä maksua vastaan.

YouTube TV

Vaikuttaa luonnolliselta, että online-suoratoistojätti YouTube päätyisi suoran suoratoiston toimintaan. YouTube TV: n avulla sinulla on suorien suoratoistoasemien normaalihinta plus maantieteellisestä alueestasi, paikallisista kanavista riippuen. Heidän tavallinen suoratoistopaketti vie sinulle noin 50 dollaria kuukaudessa. Jos haluat lisää urheilu- tai premium-kanavia, joista on lisäkustannuksia.

YouTube TV: tä ei pidä sekoittaa YouTube Premiumiin. YouTube Premium tarjoaa YouTuben ja YouTube Musicin ilman mainoksia ja mahdollistaa offline-saatavuuden. YouTube Premium tarjoaa yhdessä YouTube TV: n kanssa pääsyn YouTube Originals -sisältöihin, sisäisiin sarjoihin ja YouTubelle tehtyihin elokuviin.

fuboTV

Alun perin vain urheilua varten suoratoistokanava, fuboTV laajeni täysimittaiseksi suoratoistokanavan palveluntarjoajaksi. Yli 90 kanavaa vakiopaketissaan, joka sisältää paikalliset asemat maantieteellisestä alueestasi riippuen, pitäisi olla jokaiselle jotakin. Sinun pitäisi voida tarkistaa monet kanavat 7 päivän ilmaisella kokeiluversiolla.

fuboTV: n pääpaketti maksaa sinulle noin 55 dollaria kuukaudessa, ellet valitse heidän monia ylimääräisiä paketteja. Jos olet urheiluharrastaja, heillä on valittavanaan laaja valikoima kanavia. Useimmat ylimääräiset paketit alkavat noin 6 dollarista kuukaudessa, ja niiden pitäisi tyydyttää kaikki TV-ystävät siellä.

Philo

Yksi suoratoistoteollisuuden vähemmän tunnetuista helmistä, Philo tarjoaa paljon suosittuja suoratoistokanavia viihdyttämiseksi. Heidän palvelunsa sopii budjettihenkisille 58 kanavalla vain 20 dollaria kuukaudessa.

Tässä kohtuuhintaisessa suoratoistopalvelussa on vain muutama haitta. Ne eivät tarjoa paikallisia kanavia tai urheiluohjelmia. Jos tärkein halu on viihdettä, Philo tekee työn vahingoittamatta lompakkoasi. Toinen suuri plus hinnan lisäksi on, että Philo tarjoaa rajoittamattoman ohjelmoinnin, jota säilytetään 30 päivän ajan ilman lisämaksua.