Skip to content

LFTP: Linux-komento ja Unix-komento

20 de heinäkuu de 2021

Kuten Sveitsin armeijan tiedostosiirtoveitsi, lftp Linux-ohjelma tukee tiedonvaihtoa protokollilla, mukaan lukien FTP, SFTP ja torrent. Se on pieni kuoriohjelma, joka, vaikka sitä ei yleensä asenneta oletusarvoisesti, tarjoaa runsaasti toimintoja.

Tietoja lftp: stä

Tämä ohjelma, jonka on kehittänyt Alexander Lukyanov ja jaettu GNU Public License -sovelluksella, esittelee yhtenäisen käyttöliittymän FTP-, SFTP-, FXP-, HTTP-, FISH- ja BitTorrent-siirtoprotokollille. Se tarjoaa joitain lisäominaisuuksia, kuten rinnakkaiset siirrot, kirjanmerkit, hienostuneen työnhallinnan ja laajennetut sisäänrakennetut komennot paikallisten ja etähakemistojen peilattamiseksi. Se tukee osittain WebDAV: ää. Sitä on ylläpidetty jatkuvasti 1990-luvulta lähtien. Ohjelman 4.9.0-sarja julkaistiin joulukuun lopussa 2019.

’Lftp’: n käyttö

Vedota lftp komentotulkista. Kun ohjelma tulee etualalle, kehote muuttuu. Suorita komennot tarvittaessa. Syntaksi peilaa yleensä asianomaisen protokollan vakiosyntaksin.

lftp Ohjelma tukee joukko erikoistuneita komentoja ja komentokytkimiä. Katso ohjelman käyttöoppaasta tarkat käyttöparametrit ja syntaksit. Koska lftp tukee laajennettuja komentoriviargumentteja, jotka suorittavat monimutkaisia ​​toimintoja, tämä apuohjelma on erinomainen ehdokas shell-komentosarjoille. Se on kuitenkin parasta ihmisille, jotka tuntevat kuoren vuorovaikutuksen taustalla olevien protokollien kanssa, koska syntaksit ovat armahtamattomat kokemattomille.