Skip to content

Linksys E2500-oletussalasana

16 de heinäkuu de 2021

Kaikille Linksys E2500 N600 -reitittimen versioille oletussalasana on admin. Kuten useimmissa salasanoissa, myös E2500-reitittimen oletussalasana eroaa kirjainkokoista. Vaikka jotkut Linksys-reitittimet eivät vaadi oletuskäyttäjätunnusta, Linksys E2500 -reititin edellyttää: Se ei käytä käyttäjänimeä. Oletussalasana on kuitenkin admin. Oikein. Käyttäjänimi on oletuksena tyhjä. Kuten muut Linksys-reitittimet, 192.168.1.1 on oletus-IP-osoite, jota käytetään reitittimen käyttämiseen. Linksys E2500: lla on kolme erilaista laitteistoversiota, mutta ne kaikki käyttävät samaa käyttäjänimeä, salasanaa ja IP-osoitetta.

Kun E2500-oletussalasana ei toimi

Linksys E2500: n oletussalasana ja käyttäjänimi ovat aina samat, kun reititin asennetaan ensimmäisen kerran, mutta voit (ja sinun pitäisi) vaihtaa sekä ainutlaatuiseksi että huomattavasti turvallisemmaksi. Ainoa kaatuminen siihen on tietysti se, että nämä uudet, monimutkaisemmat sanat ja numerot on helpompi unohtaa kuin tyhjä käyttäjänimi ja järjestelmänvalvoja. Jos et tiedä reitittimelle antamaasi käyttäjänimeä ja salasanaa, sinun on palautettava se tehdasasetuksiin. E2500: n tehdasasetusten palauttaminen on ainoa tapa palauttaa oletuskäyttäjänimi ja salasana. Näin:

  1. Varmista, että reititin on kytketty ja kytketty päälle.

  2. Käännä E2500 fyysisesti ympäri, jotta sinulla on täysi pääsy alaosaan.

  3. Paina ja pidä alhaalla pientä, terävää esinettä, kuten suoristettua paperiliitintä Nollaa 10 sekunnin ajan. Paina Reset-painiketta, kunnes takana oleva Ethernet-portin valo samaan aikaan vilkkuu.

  4. Irrota virtajohto 10-15 sekunniksi ja kytke se sitten takaisin.

  5. Odota 30 sekuntia ennen kuin jatkat, jotta E2500: lla on runsaasti aikaa käynnistää varmuuskopiointi.

  6. Varmista, että verkkokaapeli on edelleen kiinni tietokoneessa ja reitittimessä.

Nyt kun asetukset on palautettu, voit käyttää Linksys E2500 -sivustoa osoitteessa http://192.168.1.1 oletusarvoisilla kirjautumistiedoilla ilman käyttäjätunnusta ja admin molemmille salasanalle. Muista vaihtaa reitittimen salasana turvalliseksi ja käyttäjänimi, jos haluat hieman ylimääräisen suojaustason. Saattaa olla hyvä idea tallentaa uusi salasana ilmaiseen salasanojen hallintaan, jotta et unohda sitä enää koskaan. Nyt sinun on määritettävä uudelleen langattoman verkon asetukset, koska E2500: n nollaaminen poisti kaikki mukautetut asetukset. Tämä sisältää verkon nimen, verkon salasanan ja muut mahdollisesti määrittämäsi mukautetut asetukset, kuten portinsiirtosäännöt tai mukautetut DNS-palvelimet.

Kun et voi käyttää E2500-reititintäsi

Useimpia reitittimiä käytetään URL-osoitteina IP-osoitteensa kautta, joka E2500: n tapauksessa on oletusarvoisesti http://192.168.1.1. Jos olet kuitenkin koskaan vaihtanut tämän osoitteen joksikin muuksi, sinun on tiedettävä, mikä osoite on, ennen kuin voit kirjautua sisään. Linksys E2500: n IP-osoitteen löytäminen on helppoa eikä vaadi yhtä prosessia kuin koko reitittimen nollaaminen. . Reitittimen IP-osoite löytyy, jos vähintään yksi reitittimeen kytketty tietokone toimii normaalisti. Jos näin on, sinun on tiedettävä tietokoneen käyttämä oletusyhdyskäytävä.

Linksys E2500 – laiteohjelmiston ja manuaalisen latauksen linkit

Linksys E2500 -laitteiden käyttöoppaat versioille 1.0 ja 2.0 käyttävät samaa käyttöohjetta. Laitteistoversio 3.0 -käyttöopas on ominainen Linksys E2500 -versiolle. Molemmat käyttöoppaat ovat PDF-muodossa. Tämän reitittimen nykyiset laiteohjelmistoversiot ja muut lataukset löytyvät Linksys E2500 -lataussivulta. Jos haluat päivittää Linksys-reitittimen laiteohjelmiston, muista ladata laiteohjelmisto, joka kuuluu reitittimesi laitteistoversioon. Jokaisella laitteistoversiolla on oma latauslinkkinsä. E2500: ssa sekä versio 1.0 että versio 2.0 käyttävät samaa laiteohjelmistoa, mutta versiolle 3.0 on täysin erilainen lataus. Löydät versionumeron joko reitittimen sivulta tai pohjalta.