Skip to content

Lisää pelejä SNES Classiciin on helpompaa kuin luulet

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Asenna Hakchi 2 tietokoneellesi, liitä konsoli tietokoneeseesi, lisää pelin ROM-levyjä ja salama sitten mukautettu ydin.
 • Jos haluat ladata lisää pelejä tulevaisuudessa, liitä konsoli tietokoneeseen ja valitse sitten Synkronoi valitut pelit NES / SNES Minin kanssa.
 • SNES-ROM-levyillä on yleensä .SMC-laajennus, mutta voit ladata koko SMC-tiedoston sisältävän pakatun kansion.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä pelejä SNES Classiciin Windows-tietokoneella. Tarvitset omat SNES-pelisi vain luku -muistitiedostomuodossa.

Kuinka lisätä uusia pelejä SNES Classiciin

Kun sinulla on tarvitsemasi pelit, seuraava vaihe on tarvittavan ohjelmiston määrittäminen. Voit myös lisätä pelejä NES Classic Editioniin Hakchilla näiden samojen ohjeiden mukaisesti.

 1. Liitä SNES Classic tietokoneeseesi USB-kaapelilla. Varmista, että konsoli on kytketty pois päältä, ja jätä HDMI-kaapeli kytkettynä televisioon, jos mahdollista, jotta voit seurata edistymistäsi.

  Jos tietokoneesi ei tunnista SNES Classic -laitettasi automaattisesti, kokeile toista kaapelia kuin konsolin mukana tullut kaapeli.

 2. Hanki uusin Hakchi 2 -versio Githubilta. Lataa ZIP-tiedosto ja pura sen sisältö tietokoneellesi.

 3. Avata hakchi.exe (kuvake näyttää NES-ohjaimelta). Jos sinua kehotetaan lataamaan lisää tiedostoja ja käynnistämään laite uudelleen, avaa hakchi.exe uudelleen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

 4. Valitse SNES (USA / Eurooppa).

 5. Valitse Lisää lisää pelejä ja valitse ROM-levyt, jotka haluat lisätä SNES Classiciin. Voit ladata .SMC-tiedostoja tai niitä sisältäviä ZIP-kansioita.

 6. Valitse Mukautetut pelit -luettelosta lataamasi pelit lisätäksesi ruutukuvan. Valitse Google saada kuvia suoraan Googlelta.

 7. Valitse Hakchi 2 -ikkunassa Ydin > Asenna / korjaa, valitse sitten Joo kun sinulta kysytään, haluatko vilkuttaa mukautettua ydintä.

 8. Seuraa näytön ohjeita. Sinua pyydetään asentamaan tarvittavat ohjaimet, jos niitä ei asennettu automaattisesti.

 9. Kun olet valmis, valitse Synkronoi valitut pelit NES / SNES Minin kanssa. Sinua pyydetään vahvistamaan, että olet jo vilkaissut mukautettua ydintä.

 10. Kun pelitiedostojen lataaminen on valmis, sammuta SNES Classic ja irrota se tietokoneesta.

 11. Kytke SNES Classic -virtalähde takaisin ja käynnistä sitten konsoli. Uusien pelien pitäisi näkyä kansiossa Uusi pelit luettelossa esiladattujen nimikkeiden rinnalla.

 12. Jos haluat ladata lisää pelejä tulevaisuudessa, liitä konsoli uudelleen tietokoneeseen ja valitse Synkronoi valitut pelit NES / SNES Minin kanssa. Mukautettua ydintä ei tarvitse vilkaista joka kerta.

ROMES-muistin etsiminen SNES Classic -sovellukselle

Pelaajat ovat käyttäneet emulaattoreita ja ROM-levyjä suosittujen retro-nimien soittamiseen vuosikymmenien ajan, mutta tällaisten käytäntöjen laillisuus on kyseenalainen. Siitä huolimatta voit helposti löytää ROM-levyjä suurimmalle osalle SNES-kirjastosta verkossa. SNES Classicilla on noin 200 Mt sisäistä tallennustilaa, mikä on runsaasti tilaa kymmenille ROM-levyille. Itse asiassa laatikkotaide vie tyypillisesti enemmän tilaa kuin pelit, joten jos haluat ladata enemmän nimikkeitä, jätä laatikkotaide pois.

ROM ei ole tiedostotunniste, vaan tiedostotyyppi. SNES-ROM-levyillä on yleensä laajennus .SMC, mutta jos sinulla on ROM-levyinen ZIP-tiedosto, voit ladata koko pakatun kansion konsoliin. Hakchi antaa sinun lisätä ROM-levyjä muille konsoleille SNES Classiciin, mutta pelit eivät toimi. Jotkin yksinomaan Japanissa julkaistut SNES-pelit eivät myöskään toimi.