Skip to content

Lisää premium-kanavia Amazon Prime -videotilillesi

21 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Kirjaudu sisään Amazon-tilillesi. Valitse Tilit ja luettelot > Sinun Prime Video > Kanavat > Katso lisää.
 • Valitse palkkio kanava tilata. Valitse bannerikuva kanavasi siirtyä kirjautumisnäyttöön.
 • Näytä hintatiedot. Valitse linkki rekisteröityä tai aloittaa ilmainen kokeilu. Anna laskutustiedot. Käytä sisältöä Amazon Prime Video -sovelluksessa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä ja katsella premium-kanavia Amazon Prime Video -sovelluksessa.

Kuinka lisätä premium-kanavia Amazon Prime Video -tilaukseen

Useimmat ihmiset luultavasti eivät ajattele Amazonia harkitessaan premium-TV-kanavien tilauksia. Kun yhä useammat ihmiset katkaisevat kaapelijohdon ja siirtyvät suoratoistopalveluihin, Amazon Prime Video on erinomainen vaihtoehto saada suosikkikanavasi yhteen paikkaan. Jos sinulla on jo Prime-tili, voit lisätä verkkoja, kuten HBO ja Showtime, Amazonin jo laajaan kokoonpanoon.

Noudata näitä vaiheita lisätäksesi premium-kanavia Amazon Prime -tilaukseesi.

 1. Hiiri yli Tili ja luettelot näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

 2. Kun saavut Amazon-kirjautumissivulle, kirjoita tilisi käyttäjätunnus ja salasana. Jos sinulla on useita tilejä kotitaloudessasi, varmista, että käytät tiliä, josta haluat suoratoistaa.

 3. Amazon vie sinut takaisin kotisivulle. Valitse Tili ja luettelot uudelleen näyttääksesi valikon ja valitse sitten Sinun Prime Video.

 4. Valitse Kanavat.

 5. Näet suositeltavaa sisältöä joistakin Amazonin käytettävissä olevista kanavista. Vaikka saatat löytää etsimäsi kanavan heti, selattavaksi löytyy kattavampi luettelo. Valitse Katso lisää nähdäksesi täydellisen luettelon.

  Jos sinulla on vaikea löytää Prime Video Channels -riviä tai jos Amazon on muuttanut asettelua hieman, käytä tätä linkkiä täydelliseen luetteloon Amazon Prime Channel -kanavista.

 6. Kanavaluettelo koostuu useammasta kanavarivistä, jotka on jaoteltu luokkiin. Käytä kunkin rivin lopussa olevia nuolia selataksesi luokkia ja tarkastellaksesi muita vaihtoehtoja. Valitse tilattava kanava.

 7. Amazon vie sinut valitsemasi kanavan sivulle. Kanavan yläosassa on massiivinen bannerikuva. Valitse se, kun olet valmis rekisteröitymään.

 8. Amazon vie sinut splash-sivulle, joka sisältää tietoja valitsemastasi kanavasta, mukaan lukien hintatiedot. Vielä tärkeämpää on, että sivu sisältää linkin, jolla voit rekisteröityä kanavalle ja aloittaa ilmaisen kokeilun, jos mahdollista. Valitse Aloita 7 päivän ilmainen kokeilujakso.

 9. Sinun on todennäköisesti annettava tilin salasana vielä kerran vahvistaaksesi. Seuraavaksi pääset sivulle, joka sisältää uuden tilauksesi, mukaan lukien kokeilujakson jälkeiset tilaushinnat, lisätietoja kanavasta ja laskutustietosi.

 10. Kun olet valmis, valitse Aloita ilmainen kokeilujakso lähellä sivun alaosaa.

 11. Nyt voit tarkastella uuden kanavasi sisältöä millä tahansa laitteellasi, jolla on pääsy Amazon Prime Video -sovellukseen. Voit peruuttaa kanavan milloin tahansa Amazon-tilisi kautta.

  Peruuta tilaus ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä palvelun maksamisen välttämiseksi.