Skip to content

Lisää uusia pelejä NES Classic Edition -versioon tämän helpon hakkeroinnin avulla

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Kun NES Classic on liitetty Windows-tietokoneeseen, lataa Hakchi 2. Pura tiedosto tarvittaessa ja avaa hakchi.exe.
 • Valitse NES (Yhdysvallat / Eurooppa) > Lisää lisää pelejä. Alla Mukautetut pelit, valitse otsikko lisätäksesi kansikuvan. Valitse Google kuvien palauttamiseksi.
 • Valitse Hakchi-työkaluriviltä Ydin > Asenna / korjaa > Joo väläyttää. Valita Synkronoi valitut pelit NES / SNES Minin kanssa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä pelejä NEC Classiciin omistamiesi NES-pelilevyjen ja Windows-tietokoneen avulla.

Kuinka lisätä pelejä NES Classiciin

Vaikka Nintendon alkuperäisen kotikonsolin uudelleenjulkaisussa on vain 30 parasta sisäänrakennettua klassikkopeliä, uuden ohjelman avulla on erittäin helppoa lisätä uusia pelejä NES Classic -versioon Windows-tietokoneella. Siitä huolimatta tarvitset omat NES-pelin ROM-levyt.

Ennen kuin aloitat, haluat, että ROM-levyt ovat käsillä. Pelien lisääminen NES Classiciin:

 1. Kun konsoli on kytketty pois päältä, liitä NES Classic tietokoneeseen USB-kaapelilla, mutta jätä HDMI-kaapeli televisioon kytkettynä seuraamaan edistymistäsi.

  Jos tietokoneellasi on vaikeuksia tunnistaa NES Classic, kokeile toista USB-kaapelia kuin konsolin mukana toimitettua USB-kaapelia.

 2. Lataa uusin Hakchi2-versio. Jos se tulee ZIP-tiedostoon, pura sisältö tietokoneellesi.

 3. Avata hakchi.exe (kuvake on NES-ohjain).

  Jos sinua kehotetaan lataamaan lisää resursseja ja käynnistämään laite uudelleen, avaa hakchi.exe uudelleen käynnistämisen jälkeen.

 4. Valitse NES (Yhdysvallat / Eurooppa).

 5. Valitse Lisää lisää pelejä ladata ROM-levyt, jotka haluat lisätä NES Classic -laitteeseesi. Vain tiedostot, joiden laajennus on .NES, toimivat, vaikka voit myös ladata niitä sisältävät ZIP-kansiot.

 6. Valitse Mukautetut pelit -luettelosta otsikko, johon haluat lisätä kansikuvan. Valitse Google hakea kuvia suoraan Googlesta.

 7. Valitse Hakchi2-työkaluriviltä Ydin > Asenna / korjaa, valitse sitten Joo kun sinulta kysytään, haluatko vilkuttaa mukautettua ydintä.

 8. Noudata näkyviin tulevia ohjeita. Saatat joutua asentamaan joitain ohjaimia, jos ne eivät asennu automaattisesti, kun liitit konsolin.

 9. Kun prosessi on valmis, valitse Synkronoi valitut pelit NES / SNES Minin kanssa ja vahvista, että vilkasit mukautettua ydintä.

 10. Kun ROM-levyjen lataus on valmis, sammuta konsoli ja irrota se tietokoneesta.

 11. Kytke virtalähde NES Classic -laitteeseesi ja käynnistä se. Uudet pelisi ovat ”New Games” -kansiossa esiladattujen nimikkeiden rinnalla.

 12. Kun haluat lisätä pelejä, liitä NES Classic tietokoneeseen ja avaa Hakchi ja valitse Synkronoi valitut pelit NES / SNES Minin kanssa. Mukautettua ydintä ei tarvitse vilkaista joka kerta.

Muutosten tekeminen NES Classic -laitteeseesi mitätöi sen takuun ja saatat vahingoittaa konsolia. Lisää uusia pelejä omalla vastuullasi.

Voit seurata näitä samoja ohjeita lisätäksesi pelejä SNES Classiciin Hakchi2-ohjelmiston avulla.

Kuinka hankkia ROM-levyjä NES Classicille

Kauan ennen NES Classicin ilmestymistä pelaajat olivat jo pelanneet suosikki Nintendo-nimikkeitään emulaattoreiden ja ROM-levyjen ansiosta. Pelien, joita et vielä omista, ROM-levyjen lataaminen ei ole teknisesti laillista; Siitä huolimatta ROM-levyjen löytäminen NES-peleille verkossa on usein helpompaa kuin jäljittää vanhojen pelien fyysisiä kopioita.

Noin 300 Mt käyttämätöntä sisäistä tallennustilaa sisältävässä NES Classicissa on runsaasti tilaa ROM-levyille. Piirroskuvakuvat ovat yleensä suurempia kuin todelliset pelitiedostot, joten voit jättää ne pois, jotta tilaa vielä useammalle pelille.

ROM ei ole tiedostotunniste; se on laaja termi tiedostotyypille. NES-ROM-levyillä on yleensä laajennus .NES. Vaikka Hakchi antaa sinun ladata muita tiedostotyyppejä, myös ROM-levyjä, muille konsoleille NES Classiciin, pelejä ei voi toistaa. Vain Japanissa julkaistut NES-pelien ROM-levyt eivät välttämättä toimi.