Skip to content

Lisää ystäviä Apple Watchiin, jos haluat soittaa tai jakaa kunto-aktiviteettia heidän kanssaan

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Yhdistä Apple Watch iPhonen kanssa synkronoidaksesi kaikki yhteystiedot automaattisesti. Yhteystietosi ovat sitten käytettävissä ranteessasi.
 • Yhteystietojen näyttötavan mukauttaminen: Avaa Katsella sovelluksen iPhonessa ja valitse Kelloni.
 • Napauta sitten Mukautettu että Yhteystiedot ja valitse Lajittelujärjestys, näyttöjärjestystai Lyhyt nimi mukautusvaihtoehtoja varten.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä ystäviä ja kontakteja Apple-kelloon ja muokata niiden näyttämistä watchOS 7: ssä ja sitä vanhemmissa. Se sisältää myös tietoja ystävien lisäämisestä Activity-sovellukseen kuntoilun jakamiseksi.

Lisää ystäviä ja yhteystietoja Apple Watchiin

Apple Watch synkronoituu automaattisesti nykyisten iPhone-yhteystietojesi kanssa, kun asetat ja paritat laitteita, ja kaikki yhteystiedot ovat sitten käytettävissä ranteessasi. Haluatpa jakaa aktiviteettirenkaita, aloittaa kilpailun, antaa kouluttajan käyttää harjoituksiasi, lähettää tekstejä tai kommunikoida Walkie-Talkie-ominaisuuden kautta, ystävien lisääminen Apple Watch -yhteystietoihisi luo yhteisön ranteeseesi.

Näin voit mukauttaa sitä, miten yhteystietosi näkyvät Apple Watchissa.

 1. Avaa Watch-sovellus iPhonessa ja valitse Kelloni.

 2. Selaa alaspäin ja valitse Yhteystiedot.

 3. Oletuksena, Peilaa iPhone on valittu. Napauta Mukautettu mukauttaa yhteystietojen näyttämistä Apple Watchissa.

 4. Napauta Lajittelujärjestys muuttaa yhteystietojesi lajittelutapaa. Napauta Ensimmäinen viimeinen tai Viimeinen ensin.

 5. Napauta näyttöjärjestys muuttaa tapaa, jolla yhteystiedot näkyvät. Napauta Ensimmäinen viimeinen tai Viimeinen ensin.

 6. Napauta Lyhyt nimi luetteloida yhteystietosi tehokkaammin. Valitse käytettävissä olevista vaihtoehdoista tai vaihda päälle Mieluummin lempinimet käyttää aina lempinimiä, kun ne ovat käytettävissä.

Jaa toimintasi ja kilpaile ystävien kanssa

Yhteystietojen lisäksi voit lisätä ystäviä Apple Watchiin jakamalla kuntoilusi heidän kanssaan.

 1. Avaa Fitness-sovellus iPhonessa ja napauta Jakaminen välilehti. (Jos käytät vanhempaa iOS-versiota, tätä sovellusta kutsutaan nimellä Toiminta.)

 2. Napauta lisää yhteystieto -kuvake oikeassa yläkulmassa. (Jos käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, napautat Aloittaa ensimmäinen.)

 3. Napauta plus-merkki kutsua ystävä, jonka kanssa haluat jakaa toimintaa.

 4. Kirjoita nimi tai puhelinnumero Vastaanottaja: ruutu tai valitse ehdotettujen ystävien luettelosta.

 5. Napauta valitaksesi ystävä ja valitse sitten Lähettää. (Napauta plus-merkki lisätäksesi lisää yhteystietoja. Lisää jopa 40 ystävää toiminnan jakamiseen.)

 6. Kun yhteyshenkilö on hyväksynyt kutsun, näet hänen nimensä alla Jakaminen kanssasi kunto-sovelluksessa. Saat molemmat ilmoituksia toistensa edistymisestä.

  Jos saat aktiviteetin jakamista koskevan kutsun ystävältäsi, se näkyy Apple Watchissasi. Valita Hyväksyä tai Jättää huomiotta.

Lisää ystäväsi Walkie-Talkie -sovellukseen

Apple Watchin Walkie-Talkie -sovelluksen avulla voit heti puhua edestakaisin ystävän kanssa suoraan kellostasi.

 1. Käynnistä Apple Watch -laitteessasi Walkie-Talkie-sovellus.

 2. Selaa alaspäin ja napauta Lisää ystäviä.

 3. Valitse yhteyshenkilö, jonka kanssa haluat käyttää Walkie-Talkie-sovellusta. Kutsu lähetetään.

 4. Kutsutut kontaktit pysyvät harmaina, kunnes he hyväksyvät. Kun he hyväksyvät, se muuttuu keltaiseksi, ja voit käyttää tätä ominaisuutta.