Skip to content

Löydä pääsiäismunia ja piilotettua sisältöä Call of Duty Black Ops II: sta

20 de maaliskuu de 2021

Tässä ovat tunnetut Call of Duty Black Ops 2 -pelin pääsiäismunat. Tämä opas kattaa pääsiäismunat yhden pelaajan kampanjasta, moninpelitilasta ja zombiet-tilasta. Jokaisen pääsiäismunan mukana on lyhyt kuvaus ja vinkkejä pääsiäismunan löytämiseen, löytämiseen tai aktivoimiseen. Voit myös hyödyntää tai välttää tiettyjä häiriöitä.

Thorin vasara pääsiäismuna

Sijainti: Yhden pelaajan kampanja – Celerium Mission

Toisen Celerium-nimisen tehtävän aikana kunnioita yhden pelaajan kampanjaa kunnioittamalla ukkosen pohjoismaista jumalaa katsomalla hänen vasaraansa. Vasara ei todellakaan tee mitään. Pelaajat eivät voi noutaa tai käyttää sitä, eikä mikään tulivoima syrjäytä sitä ahventaan.

Kuinka löytää Thorin vasara

Thorin vasara löytyy lähellä Celerium-tehtävän alkua, joka on yhden pelaajan kampanjan toinen tehtävä. Poistettuasi kaikki viholliset kartalta palaa alueelle, jolla tehtävä aloitettiin. Käänny bunkkerin sisäänkäynnin luona kallioon, pudota alas ala-alueelle ja seuraa virtaa, pudota taas alas, josta löydät pienen tumman luolan, jossa Thorin vasara seisoo pystyssä kalliolla.

Nuketown Retro Games pääsiäismuna

Sijainti: Moninpeli – Nuketown 2025 -kartta

Kaikki rakastavat sitä, kun pelikehittäjät kunnioittavat retro-pelejä tai sisällyttävät pelejä peleihin. Sitä Treyarch teki tämän pääsiäismunan helmen kanssa, ja jos pystyt täyttämään haasteen, jonka he ovat asettaneet avaamaan tämän pääsiäismunan, sinulle myönnetään retro-pelihyvää.

Kuinka avata Nuketown 2025 Retro-pelin pääsiäismuna

Voit avata tämän pääsiäismunan siirtymällä Nuketown 2025 -karttaan. Tämä kartta oli alun perin bonuskartta niille, jotka tilasivat Black Ops 2: n ennakkoon tai ostivat karkaistu- tai hoitopaketin. Kartta on nyt säännöllinen monen pelaajan kartan kierto ja kaikkien saatavilla.

Kun olet Nuketown 2025 -kartalla, kilpaile kartan ympäri ampumalla kaikkien satunnaisesti syntyneiden mannekiinien päät ottelun ensimmäisten 90 sekunnin aikana. Tämän on todennäköisesti oltava tiimityötä. Kun tämä on valmis, huomaat Activision-logon TV-ruudulla, joka löytyy kartan keskeltä, täältä pääset neljään retro-Activision-klassikkoon. Koska tämä on moninpelikartta, sinun on vuorotellen leikkiä muiden pelaajien kanssa. Nykyistä retro-peliä pelaavaa pelaajaa ei voida tappaa moninpelissä.

Mukana olevat neljä peliä ovat SANKARI, Kaboom!, Sudenkuoppaja Raid-joki.

Kuolleiden joukko Johnny Cash Rusty Cage Secret Song Pääsiäismuna

Sijainti: Kuolleiden joukko – Alcatrazin kartta

Mob of the Dead, toinen zombeja sisältävä DLC Call of Duty Black Ops 2, sisältää yhden, mutta kolme salaista kappaletta pääsiäismunia, jotka pelaajat voivat avata ja löytää. Soundgardenin Johnny Cash -kansi ruosteinen häkki laulu on lukittu Mob of the Dead Alcatraz -kartalta löytämällä kolmen öljytölkin salainen sijainti.

Kuinka löytää öljytölkit Johnny Cash Songin avaamiseksi

On kolme öljykannua, jotka pelaajien on löydettävä kappaleen lukituksen avaamiseksi. Ensimmäinen öljytölkki on joillakin hyllyillä kirjaston sisällä oikeassa reunassa ikkunoiden vieressä. Se on pieni tumma astia.

Toinen öljytölkki on sairaalassa, joka löytyy matkalla katolle. Tölkki löytyy pöydältä seinää vasten.

Kolmas ja viimeinen öljy löytyy puisen laatikon takaa, jätetty alas Tommy Gun -kaupan ohi ketjun aita pitkin. Kaikkien kolmen tölkin käyttäminen avaa kappaleen lukituksen ja tekee sen ladattavaksi.

Kuolleiden joukko Malukahin salainen laulu pääsiäismuna

Sijainti: Kuolleiden joukko – Alcatrazin kartta

Toinen salainen pääsiäismuna löytyy Mob of the Dead DLC: stä Black Ops 2 On Minne olemme menossa kirjoittanut Malukah. Voit avata pääsiäismunan seuraamalla sarjaa toimintoja ja avainmerkintöjä, kun olet valmis, kuulet kappaleen.

Kuinka avata Malukahin salainen laulu

Voit avata tämän Malukah-kappaleen Mob of the Dead Alcatraz -kartalla avaamalla portaat suihkulle ja avaamalla oven, joka johtaa Citadel-tunneleihin. Sieltä pääset Afterlife -sarjaan kierreportaiden yläosassa. Vaiheiden alaosassa on kolminumeroinen numeronäppäimistö. Syötä hyökkäyspainikkeella 115 ja sitten 935 ja kappaleen toisto alkaa.