Skip to content

Löydä paras Microsoft Office Online -versiosi

9 de heinäkuu de 2021

Parhaan Microsoft Office -version valitseminen laitteellesi ja käytöksellesi voi tuntua ylivoimaiselta. Tai voit olettaa, että sinulla on paras versio tarpeisiisi yksinkertaisesti siksi, että se on uusin, mutta näin ei ole aina. Tässä on yksinkertainen yhteenveto vaihtoehdoistasi, jotta valitset sen mahdollisimman kivuttomasti! Muista, että joidenkin Microsoft Officen versioiden on tarkoitus integroitua pilvi- tai mobiililaitteisiin, vaikka tämä on valinnaista.

Ilmainen Microsoft Office Viewers

Voit tarkastella, kopioida tai tulostaa muiden kirjoittamia Office-asiakirjoja ostamatta itse sarjaa. Nämä Office Viewers on kuitenkin vanhentumassa, koska ne tarjoavat vähemmän ominaisuuksia kuin Microsoft Office Online. Koska nämä ovat ilmaisia, mielestämme on järkevämpää, että käyttäjät kirjautuvat Office Onlineen (katso tämän luettelon seuraava kohta).

Ilmainen Microsoft Office Online (verkkosovellukset)

Office-verkkosovellukset ovat ilmaisia, yksinkertaistettuja versioita Wordista, Excelistä, PowerPointista ja OneNotesta. Niitä käytetään Android-, iOS-, Mac- tai Windows-laitteessasi Internet-yhteyden kautta. Itse ohjelmat sijaitsevat etäpalvelimella. Käyttäjät työskentelevät siis Microsoftin pilviympäristön, joka tunnetaan nimellä OneDrive.

Microsoft Office 2019 Windowsille

Office 2019 on Microsoft Officen uusin versio. Päinvastoin kuin pilvipohjainen Microsoft 365, aivan alla, se on sarjan perinteinen työpöytäversio, mutta se voidaan integroida pilveen. Office 2019 on saatavana useina versioina, joista voit lukea lisää tämän linkin kautta. Erityisesti saatat olla kiinnostunut alennetusta opiskelijaversiosta, jos olet pätevä. Ostat Office 2019: n samalla tavalla kuin aiemmat versiot, maksamalla siitä kerran. Vaihtoehtoisesti voit valita vanhemmat versiot: Office 2016, Office 2013, Office 2010 tai Office 2007. Office 2003: n tuki on päättynyt. Kompromissi on, että vaikka nämä versiot saattavat olla halvempia, ne menettävät tuen aikaisemmin ja voivat aiheuttaa sinulle yhteensopivuusongelmia päivitettyjen käyttäjien kanssa.

Microsoft Office 2019 for Mac

Microsoft Office 2019 on uusin versio Mac-käyttäjille. Seuraa tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja ja lataustiedot. Vaihtoehtoisesti voit valita Office 2011 for Mac. Jälleen kaupan säästö vanhemmalla versiolla on se, että ohjelmisto menettää osuvuutensa nopeammin.

Microsoft 365

Microsoft 365 on Microsoftin SkyDrive-pilven tuottavuusosa, ja uusi Office 2013 on osa Microsoft 365: tä. Microsoft 365 tulee ammatillisiin, organisatorisiin, henkilökohtaisiin tai opiskelijatilaussuunnitelmiin kertaluonteisen oston sijaan.

Microsoft Office -mobiilisovellus iOS: lle ja Androidille

Tämä versio on optimoitu mobiililaitteille ja on ladattavissa ilmaiseksi. Se sisältää Word, Excel ja PowerPoint. Muita lisäominaisuuksia on saatavana Microsoft 365 -tilauksella. Word-, PowerPoint- ja Excel-versiot ovat saatavana myös Androidille ja iOS: lle.

Microsoft Office Home and Student 2013 RT (RT-tableteille, kuten Surface RT)

Office 2013 on saatavana erityisversiona Windows 8 RT -laitteille, kuten Microsoftin Surface RT. Tässä versiossa on muutamia rajoituksia, joten kannattaa tarkistaa tämä ennen kuin päätät laitteistostasi. Jos sinulla on jo RT-laite, tämä on tehokkain Office-versio, joka toimii siinä, ja se on todennäköisesti valmiiksi asennettu joka tapauksessa.

Microsoft Office Mobile for Windows Phone

Paras kokemus Microsoft Office -sovelluksesta Windows Phone -puhelimessa tulee juuri tätä laitetta varten rakennetusta versiosta, ja se on todennäköisesti esiasennettu uudempiin puhelimiin. Tätä voidaan käyttää myös itsenäisenä sovelluksena tai Microsoft 365 -tilauksen kanssa.