Skip to content

Löydä paras videonmuokkausohjelma Chromebookille

20 de maaliskuu de 2021

Chromebookit ovat erinomaisia ​​web-selailuun, Google-dokumenttien kanssa työskentelyyn ja jopa kuvien muokkaamiseen nopeasti. Mutta tiesitkö, että voit myös leikata videoita Chromebookilla? Joidenkin tehokkaiden verkkopohjaisten työkalujen ja Android-sovellusten ansiosta voit luoda omia videoita, joihin kuuluu musiikkia, siirtymiä ja muuta.

Tässä joitain parhaita videonmuokkausohjelmia Chromebookille.

WeVideo

Mitä pidämme
 • Monipuolinen palvelu, joka on verrattavissa perinteisiin työpöydän muokkausohjelmiin.

 • Sisältää arkistovideot, valokuvat ja musiikin.

 • Tarjoaa muokkausta yhteistyössä.

Mitä emme pidä
 • Ilmainen taso sisältää vesileimat videoissa.

 • Alin hinnoiteltu taso on rajoitettu 720p HD.

WeVideo on helposti monipuolisin pilvivideoiden muokkauspalvelu siellä, ja jos olet aiemmin käyttänyt epälineaarista muokkausohjelmaa, olet heti tyytyväinen siihen, miten se toimii.

Perustuen normaaliin aikajanaan, joka tukee useita video- ja ääniraitoja, WeVideo sisältää myös erilaisia ​​siirtymiä, otsikoita ja muuta.

Sisällön lisääminen on yhtä helppoa kuin leikkeiden, valokuvien ja äänen vetäminen ja pudottaminen suoraan tietokoneeltasi, ja se tarjoaa myös suoran synkronoinnin pilvipalveluista, kuten Google Drive, Dropbox tai OneDrive. WeVideo tarjoaa myös kirjaston arkistomusiikkia, äänitehosteita, valokuvia ja videoleikkeitä, mikä tekee videoidesi ammattimaisesta kiillotuksesta entistäkin helpompaa.

Palvelu tukee myös jopa 4K: n vientiä ja kykyä julkaista myös suoraan YouTubeen ja muihin videoalustoihin.

Kaiken kaikkiaan WeVideo on ammattimainen videoeditori, joka sattuu olemaan pilvipohjainen. Jos haluat saada kaiken irti WeVideosta, sinun on kirjauduttava tilaussopimukseen. Siellä on ilmainen taso, mutta viedyt videot rajoitetaan tavalliseen tarkkuuteen ja niissä on näkyvä vesileima.

PowerDirector

Mitä pidämme
 • Monipuolinen.

 • Sisältää edistyneitä työkaluja

Mitä emme pidä
 • Saatavilla vain Chromebookeilla, jotka tukevat Android-sovelluksia.

 • Kaikki ominaisuudet eivät ole ilmaisia.

Chromebookin kyky käyttää Android-sovelluksia tarkoittaa, että siellä on vielä enemmän vaihtoehtoja videon muokkaustyökaluille, ja PowerDirector on epäilemättä yksi parhaista.

Tuttuun aikajanaan perustuva PowerDirector on monipuolinen sovellus, joka tarjoaa monia odotettavissa olevia muokkaustyökaluja. Lisäksi PowerDirector sisältää myös edistyneempiä ominaisuuksia, kuten kromanäppäimen, uudelleenohjauksen, videostabilisaation, äänitallenteen ja paljon muuta. Videoita on myös helppo viedä, ja sovellus tukee useita resoluutioita, mukaan lukien 4K.

PowerDirector on ilmainen, mutta jotkut edistyneemmistä ominaisuuksista vaativat sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Magisto

Mitä pidämme
 • Helppokäyttöinen.

 • Useita muokattavia malleja.

 • Valmiiden videoiden jakaminen on helppoa.

Mitä emme pidä
 • Ei ilmaista suunnitelmaa.

Magisto on erinomainen palvelu niille, jotka ovat vinttuneita aikaa tai vain vähän vähemmän luottavaisia ​​videon muokkaustyökaluilla.

Mallijärjestelmän pohjalta Magisto antaa sinun ladata valokuvasi, leikkeet ja musiikkisi ja ommella ne automaattisesti yhteen luoda ammattimainen video, jossa on siirtymiä ja paljon muuta.

Työnkulku on helppo seurata, ja käytettävissä on useita videotyylejä, jotka on helppo esikatsella. Lisäksi, jos tarvitset enemmän sisältöä, jotta videosi loistaa, voit valita laajan valikoiman varastossa olevia leikkeitä (iStockin tarjoamia) ja syvän kirjaston maksuttoman musiikin. Magisto tukee myös useita kuvasuhteita, yrityksen brändäystä ja muuta.

Kun olet valmis, videot voidaan jakaa suoraan YouTubeen, Vimeoon ja Facebookiin sekä upottaa muille verkkosivustoille.

Valitettavasti Magisto ei ole ilmainen, mutta voit maistella Professional-suunnitelmaa seitsemän päivän ajan.

KineMaster

Mitä pidämme
 • Puhdas ja yksinkertainen asettelu.

 • Monipuolinen.

 • Ilmainen vaihtoehto.

Mitä emme pidä
 • Saatavilla vain Chromebookeilla, jotka tukevat Android-sovelluksia.

 • Edellyttää tilausta kaikkien ominaisuuksien käyttämiseen.

KineMaster on toinen Android-pohjainen videonmuokkaussovellus, joka toimii hyvin Chromebookeissa.

Moniraita-asettelua hyödyntämällä KineMasterin aikajanaa on helppo seurata, ja se tarjoaa helpon pääsyn ydinominaisuuksiin, mikä helpottaa materiaalien tuomista, äänen nauhoittamista ja paljon muuta. Se tarjoaa myös kehittyneitä työkaluja, kuten uudelleenohjaus, avainkehys ja kromaavain, ja tukee videoiden vientiä jopa 4K: n tarkkuudella.

Viimeisenä on Asset Store, varastomusiikki, leikkeet, äänitehosteet ja kuvat. Tämän ansiosta sinulla tulisi olla myös runsaasti mediaa käytettävissänne.

KineMaster on ilmainen, mutta joudut ostamaan tilauksen, jos haluat käyttää kaikkia sen ominaisuuksia. Valitettavasti ilmaiset videot ovat myös vesileimattuja.

YouTube Editor

Mitä pidämme
 • Yksinkertainen asettelu.

 • Sisältää ominaisuuksia kasvojen ja logojen sumentamiseen.

 • Täysin ilmainen.

Mitä emme pidä
 • Hyvin yksinkertainen.

 • Sinun on ensin ladattava videoita YouTubeen.

Vaikka YouTube Editor (osa YouTube Studiota) ei ole ehdottomasti erillinen muokkaustyökalu, se on hieno palvelu yksinkertaisten muokkausten tekemiseen alustalle jo lataamiesi videoiden kanssa.

Voit käynnistää sovelluksen etsimällä ensin videon, jota haluat muokata, ja valitsemalla sitten muokkausohjelman. Kun olet avannut, näet tutun näköisen aikajanan, jossa on muutama työkalu materiaalin leikkaamiseen ja leikkaamiseen, sekä mahdollisuus hämärtää kasvot ja logot. Voit myös lisätä päätykortteja, jotka on erityisesti suunniteltu YouTube-toistoa varten.

Vienti on riittävän yksinkertaista, sillä se voi tallentaa uutena videona tai korvata edellisen version. latauskirjastostasi voit myös ladata valmiit videosi.

Vaikka YouTube Editor on ominaisuuksiltaan vähäinen, tulevaisuudessa odotetaan lisää toimintoja.