Skip to content

Lue lisää Xbox Gamerscoresista

3 de toukokuu de 2021

Gamerscore koostuu kaikista pisteistä, jotka ansaitset saavuttaaksesi Xbox One- ja Xbox 360 -pelejä. Jokaiseen Xbox-peliin liittyy tietty määrä saavutuksia, ja jokaisessa saavutuksessa on tietty pistearvo. Kun suoritat lisää pelin sisäisiä tavoitteita ja lopetat kokonaiset pelit, Gamerscore näyttää sen, että se näyttää muille ihmisille, mitä pelejä olet pelannut ja mitä olet suorittanut.

Mihin Gamerscoreja käytetään?

Tomohiro Ohsumi / Getty Images
Kun Gamerscore käsiteltiin ensimmäisen kerran, sitä oli tarkoitus käyttää tapana esitellä pelaajien tottumuksia paitsi myös keinona saada pelaajia ilmaiseksi ladattavina ja bonuspaketteina. Lyhyesti sanottuna, mitä todellisuudessa tapahtui vuosien varrella, on se, että Gamerscore on kehittynyt hyödylliseksi vain oikeuksien kerskaamiseen. Ne ovat hauska tapa verrata omistautumistasi pelaamiseen muiden ihmisten kanssa, mutta korkeat pisteet eivät välttämättä tarkoita, että joku on parempi pelaaja kuin joku muu. Gamerscore tarkoittaa vain sitä, että henkilö suorittaa paljon pelejä ja kerää niin monta palkintoa näissä peleissä kuin pystyy. Yhdellä tavalla tämä osoittaa, että he voivat suorittaa paljon pelejä ja kerätä kaikki pelin tarjoamat saavutukset, mutta se ei ole oikeastaan ​​merkityksellinen merkki heidän taitotasostaan. Esimerkiksi joillakin peleillä, kuten ”King Kong”, ”Fight Night Round 3” ja kaikilla muilla urheilupeleillä, on erittäin helppoja saavutuksia, joten on suhteellisen helppo ansaita kaikki pisteet, joita kyseisillä peleillä on tarjolla. Pelaa tarpeeksi näitä helpompia pelejä ja Gamerscore voi nousta taivaalle. Kuitenkin muut pelit, kuten ”Perfect Dark Zero”, ”Ghost Recon Advanced Warfighter” ja ”Burnout Revenge”, antavat sinulle erittäin kovia tavoitteita saavutuksista ja vaativat todellista omistautumista kaikkien paitsi helpimpien pisteiden saamiseksi. Voit pelata joitain näistä peleistä koko päivän joka päivä eikä koskaan kerätä kilpailevaa Gamerscorea. Voit nähdä, että Gamerscore voi nousta, kun on kyse helpommista peleistä, mutta melko matalasta, jos pelaat vain kovempia pelejä, joiden kerääminen kestää kauemmin Gamerscore-pisteitä. Toisin sanoen, Gamerscore ei välttämättä tarkoita ammattitaitoista pelaajaa, joka pelaa muutama peli, vaan sen sijaan, joka suorittaa paljon pelejä ja saavutuksia.

Kuinka korkealle pelaajat voivat nousta?

On monia tapoja parantaa Xbox Gamerscore -tietojasi, mutta onko niillä rajaa? On varmasti yläraja sille, kuinka korkealle tietty peli voi kasvattaa Gamerscore-pistettäsi, koska tuosta pelistä voi saada tietyn määrän saavutuksia. Gamerscore-pistettäsi rajoittavat kuitenkin vain suorittamiesi pelien ja saavuttamiesi tavoitteiden lukumäärä. Esimerkiksi jokaisessa Xbox 360 -pelissä on noin 1 000 ansaittavaa pistettä, mutta Gamerscore ei todellakaan ole rajoitettu tähän määrään, koska voit suorittaa kaikki saavutukset kahdessa Xbox 360 -pelissä saadaksesi 2000 pistettä. Joissakin Xbox-peleissä on enemmän pisteitä DLC: n ansiosta. ”Halo: Master Chief Collection” -pelissä on tosiasiallisesti 600 saavutusta, joiden arvo on 6000 Gamerscore, ja ”Rare Replay” -pelissä on 10000 pistettä jakamalla kokoelman 30 peliä. Pelihallipelit tarjoavat myös pisteitä, jotka olivat alun perin 200 pistettä, mutta nyt voit ansaita jopa 400 per peli. Koska saavutukset ja Gamerscore ovat myös Xbox Onella, ansaitsemasi pisteet vaikuttavat Xbox 360: n ja Xbox Onen yhdistettyyn kokonaispistemäärään.