Skip to content

Luettelo kaupallisista kiintolevyn korjaustyökaluista

20 de maaliskuu de 2021

Monien ladattavien ilmaisten kiintolevytestaustyökalujen lisäksi useita kaupallisia kiintolevyn korjaustyökaluja, jotka auttavat maksutta selvittämään, toimiiko kiintolevy oikein vai ei.

Nämä ohjelmat eivät ole välttämättä parempi kuin ilmaiset kiintolevytestaajat, mutta koska maksat niistä, saat todennäköisesti asiakastukea, jos tarvitset sitä. Nämä kaupalliset työkalut tukevat yleensä myös useampia tiedostojärjestelmiä ja ominaisuuksia, mikä voi olla jotain mitä pidät.

Joten jos olet kokeillut virhetarkistusta Windowsissa tai muutamassa ilmaisessa työkalussa, mutta sinulla ei silti ole ollut onnea, saattaa olla aika vetää laukku tai lompakko ja kokeilla yhtä näistä.

Varmuuskopioi tiedostosi, jos kiintolevy epäonnistuu siinä määrin, että tietojen palauttaminen on erittäin vaikeaa tai mahdotonta. On paljon ilmaisia ​​varmuuskopiointityökaluja, jotka voit asentaa varmuuskopioimaan toisen kiintolevyn, tai voit tallentaa kaikki varmuuskopiot verkossa online-varmuuskopiointipalvelun avulla.

On hyvin vähän hyvämaineisia ohjelmia, jotka keskittyvät kiintolevyn korjaamiseen suositellulla tasolla. Jos tiedät enemmän kuin kaksi alla luetelluista, ilmoita siitä meille.

SpinRite

Mitä pidämme
  • Perusteellinen dokumentaatio ja tuki.

Mitä emme pidä
  • Rajoitetut tietojen palautusominaisuudet.

  • Muut ilmaiset työkalut tekevät suurimman osan SpinRiten toiminnasta.

SpinRite on yksi tehokkaimmista kaupallisista kiintolevyjen diagnostiikka- ja korjaustyökaluista, joita on saatavilla tänään. Se on ollut saatavilla monien vuosien ajan.

SpinRite toimii tekemällä useita ainutlaatuisia yrityksiä palauttaa tietoja viallisilta sektoreilta, minkä jälkeen tiedot siirretään turvalliseen sijaintiin, vialliset sektorit korvataan varaosilla ja tiedot kirjoitetaan uudelleen, jotta niihin voidaan päästä uudelleen.

SpinRite-sovelluksella on kaksi tilaa – yksi palautusta varten ja toinen ylläpitoa varten. Ensimmäinen valmistuu nopeammin ja on tarkoitettu hätätilanteeseen, kun taas jälkimmäinen on perusteellisempi syvällisen analyysinsa ansiosta.

SpinRite-levynkorjausohjelma on yhteensopiva uusimpien tiedostojärjestelmien ja kiintolevyjen kanssa. Se on myös käyttöjärjestelmästä riippumaton, koska se käyttää FreeDOS-käyttöjärjestelmää. Pienen koonsa ansiosta se toimii helposti mistä tahansa käynnistyslevystä, kuten CD-levyltä tai flash-asemasta, ja se voidaan ”viedä” ISO-tiedostoon.

SpinRite on myös erittäin nopea siinä, mitä se tekee. Suurimmalla mahdollisella nopeudella, parhaassa tapauksessa, ohjelma voi saavuttaa nopeuden jopa 2 Gt minuutissa tai 120 Gt tietoa tunnissa.

SpinRite on ammattimainen työkalu, joka hinnoitellaan vastaavasti tällä hetkellä osoitteessa 89 dollaria USD. Yksityishenkilöille voit ostaa yhden kopion ohjelmasta ja käyttää sitä millä tahansa henkilökohtaisella tietokoneellasi, mutta yritysten ostajien on ostettava neljä kopiota, jotta he voivat käyttää SpinRiteä asiakaskoneissa.

Jos omistat SpinRiten aikaisemman version, voit päivittää käytettävissäsi olevasta versiosta mihin tahansa 29 dollaria USD että 69 dollaria USD. Kuka tahansa, jolla on ohjelman vanhin versio, joutuu maksamaan päivityksestä enemmän kuin uudempien versioiden omistajat.

HDD-regeneraattori

Mitä pidämme
  • Mukana rahat takaisin -takuu.

  • Helppokäyttöinen.

Mitä emme pidä
  • Voi menettää tietoja, kun uudistetaan huonoja sektoreita.

  • Vaatii CD- tai flash-aseman.

Kuten SpinRite, HDD Regenerator on tekstipohjainen, mutta sitä on silti helppo käyttää, eikä se esitä monimutkaisia ​​kysymyksiä tai pakota asettamaan mukautettuja skannausvaihtoehtoja.

Kun olet ladannut, polta ohjelma joko USB-laitteelle (flash-asema toimisi parhaiten) tai levylle. Palamisprosessi on automaattinen molemmilla vaihtoehdoilla kiintolevyn regeneraattorin sisältämien polttotyökalujen ansiosta.

Kun käynnistät ensimmäisen kerran kiintolevyn regeneraattorille, sinun on valittava tarkistettava kiintolevy ja suoritettava tarkistustyyppi.

Tässä ohjelmassa on kaksi skannausvaihtoehtoa. Ensimmäinen on vain a esiskannaus ilmoittaa, jos havaitaan huonoja alueita. Sektoreiden tosiasialliseen korjaamiseen HDD Regeneratorin on toimittava toisessa tilassa, jota kutsutaan normaali skannaus.

Jos valitaan normaali skannaus, voit skannata ja korjata levyn, skannata, mutta näyttää vain huonot sektorit eikä korjata niitä, tai uudistaa kaikki sektorit alueella, vaikka ne eivät olisikaan huonoja. Riippumatta valitsemastasi skannaustyypistä, voit aloittaa sektorista 0 tai valita manuaalisesti alku- ja loppusektorit.

Kun kiintolevyn regeneraattori on valmis, se näyttää luettelon skannatuista aloista sekä havaittujen viiveiden lukumäärän, korjaamattomista ja palautetuista aloista.

Ellet käytä HDD Regeneratoria CD- tai DVD-levyllä, voit myös jatkaa prosessin skannaamista, jos se on rikki milloin tahansa.

HDD Regenerator on kiintolevy, tiedostojärjestelmä ja käyttöjärjestelmästä riippumaton. Tämä tarkoittaa, että se voi toimia riippumatta siitä, mikä kiintolevy on alustettu muodossa – FAT, NTFS, HFS + tai mikä tahansa muu tiedostojärjestelmä, riippumatta käyttöjärjestelmästä tai siitä, miten asema on osioitu (se voi olla jopa osioimatta).

Vaikka kiintolevyn regeneraattori voi toimia missä tahansa käyttöjärjestelmässä, sen on ensin toimittava Windowsissa, koska näin sinun on tehtävä käynnistettävä flash-asema tai levy.

Kun testasin HDD Regenerator -kiintolevyn korjausohjelmiston, esiskannauksen suorittaminen 80 Gt: n asemaan kesti hieman yli viisi minuuttia.

Kiintolevyn regeneraattorin hinta on tällä hetkellä 59,95 dollaria USD, ja sen mukana saat elinikäisen käytön, vuoden ilmaisia ​​pieniä päivityksiä ja alennuksia tärkeimmistä päivityksistä. Se on kuitenkin vain yksi kappale; on jyrkkiä alennuksia, jos ostat irtotavarana (esim. 50 tai enemmän kopioita nostaa hinnan 16 dollariin kukin).

Ilmainen demoversio on saatavana myös, jos käytät ladata -linkkiä lataussivulla, mutta se skannaa ja korjaa vain ensimmäisen löytämänsä huonon sektorin.